Monoa!Ystävät rakkaat ja ihanat blogini lukijat. Aikaisemmin blogiani työllistivät robotit. Oli pakko laittaa sanavahvistus kommentointiin. Se ei poistanut robotteja täysin, mutta vähensi. Hyvä se sekin on. Nyt minun oli aika tehdä päätös, laitanko blogini kokonaan pois vai salasanan taakse vai riittääkö se, ettei anonyyminä enää voi kommentoida, edes sen vahvistuksen kanssa. Valitsin kommentoimisen rajoittamisen rekisteröityneisiin.

Pahoittelen teille, joiden syytä se ei ole ja aiheuttaa teille lisäharmia ja -työtä. Ei tällainen rajoittaminen minustakaan kivaa ole. Monoa on kuitenkin annettava tietynlaiselle häirinnälle, jotta se loppuisi.

Jatkossa voit siis kommentoida edelleenkin, kunhan sinulla on google+ tili vähintäänkin. Rekisteröityneenä bloggeriin. Voit myös linkittää edelleen työsi, vaikket voisikaan sitä tehdä URL-osoitteen paikalle. Alempana ohje postauksessa, jossa linkitystä neuvoinkin jo. Ja siis se ohje toimii, kuinka kommenttilaatikkoon linkität työsi.

Katson nyt aikani ja mietin, mikä on Inspiksen kohtalo lopullisesti. Harmi, jos kaikki palkintohaasteet, arvonnat, esittelyt ja muut täytyisi lopettaa siksi, että kommenttikenttä ei saa olla rauhassa! Minähän saan tehtyä vaikka milloin uuden blogin, tai jättäytyä FB:n ryhmiin tyystin. Teiltä ne arvonnat jne sitten ovat pois. Se surettaa, se harmittaa. Se suoraan sanottuna v-tuttaa!

Tällä hetkellä muutenkin elämässäni on erinäisiä asioita mielessä. Hyvässä ja huonossa aurassa. Ideoita, suunnitelmia, asioita, kokeiden  tuloksia, lääkitysmuutoksia, elämän suunnan muutoksia... Olisi siis niin helppoa sanoa nyt hyvästi. Yhtä helppoa on jatkaakin. Katsotaan...

Kommentit

 1. :0 Oho! Kurjaa, kun joutuu ottamaan tommosia juttuja käyttöön jos muuten ei jätetä "rauhaan"
  P.s Se olen minä, jos joku kommentoi sulle perunatilana... ;D

  VastaaPoista
 2. Semmosiahan ne robotit ovat. Tai ainahan niiden takana on oikea ihminen oltava, mutta syytetään robotteja, eikös vain!? ;) Kaikki on tuhmien robottien syytä.

  -Viltsu

  VastaaPoista
 3. Voi toivottavasti jatkat blogiasi! Tätä on niin mukava seurata ;)Kiitos muuten s-postistasi, en vaan vielä kerinnyt vastaamaan. Innolla odotan sitä atc-postiasi ;)

  VastaaPoista
 4. Onpa kurjaa tämä häiriköinti. Tai siis minäkin varmaan häiriköin seuraamiani blogeja yksinkertaisesti kommentoimalla liikaa.

  Seuraan posteja päivittäin ja käyn ihailemassa. Olen tehnyt näin monta vuotta ja olen varmaankin jo RIESA.

  Päättelen tämän siitä, ettei monikaan käy edes vilkaisemassa mitä minä olen tehnyt, saatikka antamassa palautetta. Omissa blogeissaan monet toki noteeraavat palautteeni. Nyt olenkin jo PLÄÄH tilanteessa.

  Mietin jo koko blogini lopettamista. Onneksi on ystäviä, jotka kannustavat. Voitko kuvitella, eilen sivujani katseli 298 ihmistä, toissapäivänä 346. Kommentteja on muutama OI PLÄÄH.

  Musiikkihaasteen käy katsomassa yli 300 henkilöä joka kerta, mutta nähtävästi valitsen väärää musiikkia OI PLÄÄH PLÄÄÄH

  HARKITSEN TODELLA JAKSANKO JATKAA,
  Minulla nyt ei edes näistä suojauksista ole mitään hyötyä. PLÄÄH PLÄÄH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkuli-rakas, toivon niin kovasti, ettet katoa blogimaailmasta! Toki toivon sitäkin, ettet lopeta haastettasi.
   Muistan, kun inspishaastetta aloittelin, musiikkihaasteellahan sitä ensin yritin. Osallistujia ei ollut. Vaihdoin hyvin nopeasti musiikittomaksi, jotta saisin edes haasteen käyntiin. Alku oli hyvin vaikeaa. Sitten yks kaks osallistujia oli kymmenen, toistakin kymmentä. Siinä pysyneet aiemmin, mutta alanut hiipua osallistujat nyt. Nyt oli 5 osallistujaa ja alan miettiä tulevaisuutta vakavasti. Mitä teen!? Elvytänkö vai en?
   Ymmärrän siis mietteesi hyvin.

   Musiikkisi on antoisaa! Itse tykkään. Esim. Pelasta mut on ihana! Löysin sen kauttasi.

   Toki ymmärrän tuon kommentointi-mietteesikin. Ei minullekaan kommentteja tule edes joka päivä. Ei vaikka mitä kirjoittaisin. Toisinaan pari. Minua et ole häiriköinyt ainakaan. Olen itsekin yrittänyt kommentoida mutta blogeja on niin monta, etten ihan joka kirjoitusta jokaiselta voi ja jaksa, vaikka käynnin katsomassa.

   Meillä, sielunsiskoni, on näköjään sama elämänvaihe menossa. Jää nähtäväksi, mitä teemme, mitä emme tee.
   Viltsu

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, kaunis ihminen, soisitko minulle hetkisen..
Mitä pohdit postauksesta tästä?
Entä yleensäkin blogini hedelmästä?
Jätäthän viestin lyhyen tai pohtien pitkään,
Mutta anonyymit haukut tosin eivät johtaisi mihkään!
Olkoon päiväsi sateenkaaren sävyinen, iltasi leppoisa, yösi tyyni.
Ja kun saapuu aamu uusi, jo sängyssä tuumi:
On Inspiksen Viltsu sun ystäväsi vanha taikka uusi.

Ystävyydellä kaunissieluiselle lukijalleni,
Viltsumari