Siirry pääsisältöön

Kun odotus palkitaan

Tässä se nyt on! Marikan huikean ihana
KORTTIEN VÄRITYSTEKNIIKKA -KIRJA!
Made by Marika


288-sivuinen teos selkeine kuvineen, ohjeineen, kaikkineen! 
Kuinka leimakuvia väriteään oikein. 
Ei mikään pikkuopasvihkonen, vaan oikeasti paksu kirja! 

Kirjassa kerrotaan selkeästi mitä tarvitset onnistuaksesi värittämäänniin helpommat kuin  haastavammaltakin näyttävät leimakuvat. Ihan ihmisestä hiuksineen ja mekkoineen ruusukimppuihin. Ja kaikkea siltä väliltä. 


Kirjan tekeminen oli Marikalle hyvin raskas projekti ulkopuolisista syistä.
 Kun taittaja teki oharit, alkoi alamäki. 
Kirjaa oli ennakkomyyty ja asiakkaat alkoivat haukkua ja syytellä Marikaa asiasta, mille hän ei voinut mitään. 

Nyt kun kirja on tässä valmiina ja lähetetty ihmisille, toivoisin todella niiden syyttelijöiden pyytävän anteeksi ja katuvan sanojaan! 

Se on juuri sitä; "en usko, koska en näe". 
Nyt on kirja näkyvillä! 
Ja Marika saa olla ylpeä työstään! 

Kuka olisi jaksanut siinä paineessa, solvausmyllerryksessä ja työmäärässä tehdä enää tällaista valtavaa työtä uudestaan?! 
Marika, SINÄ JAKSOIT! 
ONNEA!


Palatakseni itse kirjaan, olen äärettömän ylpeä siitä, että minulla on mahdollisuus omistaa tämä kirja. Saatikka omistuskirjoituksella ja uniikilla kirjanmerkillä varustettuna! 
Ja tottahan toki kirjanmerkki minun lempivärilläni tehtynä! 


Kirjassa on paljon erilaista opettavaa asiaa. Ihan jo pelkästään se, että jokainen esimerkki on laajasti ja yksityiskohtaisesti opetettu. 
Näillä ohjeilla oppii oikeasti aloittelevakin! 

Lisäksi opetetaan eri värimaailmoja värittämään. Seepia, hempeä tai vaikkapa mustavalkoinen. Leimakuvat, joita kirjassa väritetään, ovat hyvin tuttuja suurin osa. 
On hauska huomata, että hei, minähän tunnistan tuon leiman! 
Ja niin se inspis iskee ja on ihan pakko alkaa kokeilemaan. 

Lisäksi kirja antaa ideoita kymmenien eri korttien tekoon. 
Voi kuulkaa.. 
Minä en pysy enää tässä penkillä, vaan tahdon jo päästä kokeilemaan kortteilua leimakuvien kanssa! 


Minä en kuvaa kirjaa sisältä, mutta jos tahdot nähdä hieman vilautuksia niin käyppäs kurkistamassa "MARIKAN VAALEANPUNAISTA PITSINNYPÄLÄYSTÄ JA NAPPIKAUPPAA-BLOGIA". Sieltä löytyy muutama hyvä kuva sisäpuolelta kirjaa. 


"Kun minä olin pieni,
oli taivas täynnä tähtiä.
Oli tähdenlentoja, unelmia, haaveita.
Kun minä olin pieni,
oli sateenkaaren päässä aarre,
eikä mikään estänyt uskomasta siihen.
Kun minä olin pieni,
oli maailma suuri,
mutta uskoin että voisin
lentää perhosen lailla
ja nähdä sen kaiken.

Matkalla unelmat ja haaveet
muuttuvat ja toiset unohtuvat.
Pilvet peittävät tähdet taakseen ja
sateenkaaren päässä oleva aarre katoaa

Vaikka en oppinutkaan lentämään,
koskaan en lakannut uskomasta
ettenkö löytäisi aarretta
tai saisi tähdenlennosta kiinni.

Yksi unelma josta en pienennä tiennyt,
mutta jonka matkalla löysin on tässä.
Älä sinäkään koskaan lakkaa uskomasta.

Ihania askarteluhetkiä kirjani parissa.

Marika"
Ja ihania askarteluhetkiä ja hyvää viikonloppua myös minun, onnellisen kirjan omistajan puolesta! TÄTÄ KIRJAA SUOSITTELEN TODELLA! 

ViliMarika

Kommentit

Marika Hauhtonen sanoi…
Voi kiitos kaikista kauniista sanoista, kivan postauksen olit tehnyt, kiitos ja vielä kerran kiitos:)
halauksin: Marika
Ihana kirja-aarre. Pakko minunkin hankkia.
Tuulimarja sanoi…
Sain kirjani tänään ja olen onnellinen ja haluaisin vielä toisen pojan tytölleni. meinasin antaa tämän hänelle joululahjaksi mut en enää raatsi luopua tästä. Haleja Tuulikki
Viltsu sanoi…
Enkuli, TODELLAKIN!
Tuulimarja, ihana kirja, ihana ja arvokas lahja! Olen jo muutaman saanut ostamaan tämän kirjan, koska onhan tämä LAAJA!
Kiitos halauksesta!Haleja sinullekin!
Anonyymi sanoi…
Minäkin ostin tämän ja todellakin pitkä odotus palkittiin!!! Huikean hyvät ohjeet monilla eri kynillä ja väreillä.
Tässä se viikonloppu menee värittäessä :)
T:Heidi
Viltsu sanoi…
Juurikin niin. :) Minulta puuttuu vielä olennaisia kyniä ja värejä, mutta voin yrittää sekatekniikalla, eli puuvärejä, tusseja ja ehkä vesivärejä sekoitellen keskenään. Kunhan pystyn, hankin musteita ja muutaman värin lisää copiceihin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…