Siirry pääsisältöön

Kun odotus palkitaan

Tässä se nyt on! Marikan huikean ihana
KORTTIEN VÄRITYSTEKNIIKKA -KIRJA!
Made by Marika


288-sivuinen teos selkeine kuvineen, ohjeineen, kaikkineen! 
Kuinka leimakuvia väriteään oikein. 
Ei mikään pikkuopasvihkonen, vaan oikeasti paksu kirja! 

Kirjassa kerrotaan selkeästi mitä tarvitset onnistuaksesi värittämäänniin helpommat kuin  haastavammaltakin näyttävät leimakuvat. Ihan ihmisestä hiuksineen ja mekkoineen ruusukimppuihin. Ja kaikkea siltä väliltä. 


Kirjan tekeminen oli Marikalle hyvin raskas projekti ulkopuolisista syistä.
 Kun taittaja teki oharit, alkoi alamäki. 
Kirjaa oli ennakkomyyty ja asiakkaat alkoivat haukkua ja syytellä Marikaa asiasta, mille hän ei voinut mitään. 

Nyt kun kirja on tässä valmiina ja lähetetty ihmisille, toivoisin todella niiden syyttelijöiden pyytävän anteeksi ja katuvan sanojaan! 

Se on juuri sitä; "en usko, koska en näe". 
Nyt on kirja näkyvillä! 
Ja Marika saa olla ylpeä työstään! 

Kuka olisi jaksanut siinä paineessa, solvausmyllerryksessä ja työmäärässä tehdä enää tällaista valtavaa työtä uudestaan?! 
Marika, SINÄ JAKSOIT! 
ONNEA!


Palatakseni itse kirjaan, olen äärettömän ylpeä siitä, että minulla on mahdollisuus omistaa tämä kirja. Saatikka omistuskirjoituksella ja uniikilla kirjanmerkillä varustettuna! 
Ja tottahan toki kirjanmerkki minun lempivärilläni tehtynä! 


Kirjassa on paljon erilaista opettavaa asiaa. Ihan jo pelkästään se, että jokainen esimerkki on laajasti ja yksityiskohtaisesti opetettu. 
Näillä ohjeilla oppii oikeasti aloittelevakin! 

Lisäksi opetetaan eri värimaailmoja värittämään. Seepia, hempeä tai vaikkapa mustavalkoinen. Leimakuvat, joita kirjassa väritetään, ovat hyvin tuttuja suurin osa. 
On hauska huomata, että hei, minähän tunnistan tuon leiman! 
Ja niin se inspis iskee ja on ihan pakko alkaa kokeilemaan. 

Lisäksi kirja antaa ideoita kymmenien eri korttien tekoon. 
Voi kuulkaa.. 
Minä en pysy enää tässä penkillä, vaan tahdon jo päästä kokeilemaan kortteilua leimakuvien kanssa! 


Minä en kuvaa kirjaa sisältä, mutta jos tahdot nähdä hieman vilautuksia niin käyppäs kurkistamassa "MARIKAN VAALEANPUNAISTA PITSINNYPÄLÄYSTÄ JA NAPPIKAUPPAA-BLOGIA". Sieltä löytyy muutama hyvä kuva sisäpuolelta kirjaa. 


"Kun minä olin pieni,
oli taivas täynnä tähtiä.
Oli tähdenlentoja, unelmia, haaveita.
Kun minä olin pieni,
oli sateenkaaren päässä aarre,
eikä mikään estänyt uskomasta siihen.
Kun minä olin pieni,
oli maailma suuri,
mutta uskoin että voisin
lentää perhosen lailla
ja nähdä sen kaiken.

Matkalla unelmat ja haaveet
muuttuvat ja toiset unohtuvat.
Pilvet peittävät tähdet taakseen ja
sateenkaaren päässä oleva aarre katoaa

Vaikka en oppinutkaan lentämään,
koskaan en lakannut uskomasta
ettenkö löytäisi aarretta
tai saisi tähdenlennosta kiinni.

Yksi unelma josta en pienennä tiennyt,
mutta jonka matkalla löysin on tässä.
Älä sinäkään koskaan lakkaa uskomasta.

Ihania askarteluhetkiä kirjani parissa.

Marika"
Ja ihania askarteluhetkiä ja hyvää viikonloppua myös minun, onnellisen kirjan omistajan puolesta! TÄTÄ KIRJAA SUOSITTELEN TODELLA! 

ViliMarika

Kommentit

Marika Hauhtonen sanoi…
Voi kiitos kaikista kauniista sanoista, kivan postauksen olit tehnyt, kiitos ja vielä kerran kiitos:)
halauksin: Marika
Ihana kirja-aarre. Pakko minunkin hankkia.
Tuulimarja sanoi…
Sain kirjani tänään ja olen onnellinen ja haluaisin vielä toisen pojan tytölleni. meinasin antaa tämän hänelle joululahjaksi mut en enää raatsi luopua tästä. Haleja Tuulikki
Viltsu sanoi…
Enkuli, TODELLAKIN!
Tuulimarja, ihana kirja, ihana ja arvokas lahja! Olen jo muutaman saanut ostamaan tämän kirjan, koska onhan tämä LAAJA!
Kiitos halauksesta!Haleja sinullekin!
Anonyymi sanoi…
Minäkin ostin tämän ja todellakin pitkä odotus palkittiin!!! Huikean hyvät ohjeet monilla eri kynillä ja väreillä.
Tässä se viikonloppu menee värittäessä :)
T:Heidi
Viltsu sanoi…
Juurikin niin. :) Minulta puuttuu vielä olennaisia kyniä ja värejä, mutta voin yrittää sekatekniikalla, eli puuvärejä, tusseja ja ehkä vesivärejä sekoitellen keskenään. Kunhan pystyn, hankin musteita ja muutaman värin lisää copiceihin.

KUUKAUDEN TOP 3

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…

Kuopio, Suomi Finland

Kuopio on kotini. En voisi kuvitella asuvani jossain muualla, pienessä tai suuren suuressa kylässä tai kaupungissa tällä hetkellä, jos koskaan. Toki joskus haaveilen muutosta Turkkiin, mutta silti Kuopio on ja tulee olemaan minun Suomen kotini. 
Tiedän kyllä, mitä ne kylät ja cosmopolitat pitävät sisällään ja houkutuksia on kaikkialla, mutta on myös nähtävä lähelle ja löydettävä houkutuksia myös omasta kodista. Aina ei pidä olla tarvetta saada lisää ja lisää tullakseen onnelliseksi. Minulla on jo kaikkea! 

Kuopio ei ole syntymäkaupunkini ja olen asunut muissakin kaupungeissa ja elänyt oman aikani pitäjilläkin. Kuopio oli kuitenkin haaveeni jo lapsena ja tänne tulin sen jälkeen, kun olin nähnyt ensin muutakin Suomea. Enkä ole katunut. Täältä löytyi myös elämäni nainen, jota kutsun blogissa Muruseksi. 

Shoppailumahdollisuudet ovat runsaat. Matkus shopping center tunnetaan myös nimellä Ikano tai Ikea. Tämä pitää sisällään muutakin kuin pelkästään ison kaksikerroksisen Ikean. Kauppoja ja…