Siirry pääsisältöön

Jännittäviä aikoja, humalatilaa ja helpotusta

Bienvenido a mi blog
Добро пожаловать в мой блог
welcome to my blog
tervetuloa blogiini. 

On suuri ilo ja kunnia huomata, että blogiani lukevat myös ulkomaalaiset henkilöt. KIITOS! 
Inspiration on mahdollista kääntää myös sinun äidinkielellesi. :)

Toivottavasti pysähdyksesi blogissani on miellyttävä kokemus. 
Älä kopioi tekstejäni tai kuviani. 
Ideoita voit käyttää ja inspiroitua töistäni.

netistä poimittuja 

Minulla on kausia, jolloin runoilen paljon. 
Toisinaan taas teen koruja enemmän kuin mitään muuta. Sitten tulee askarteluvaihe. Kaikki muu saa jäädä. Minä vain teen kortteja ja atc-kortteja. :) 
Onko sinulla samanlaisia kausia?


Nyt meillä on pienen pieni projekti meneillään ja minua jännittää niin kovasti! 
JOS se onnistuu ja kaikki menee hyvin, voin piakkoin kertoa teille ilouutisia.
Nyt kuitenkin hieman ajankohtaisia kuulumisia ennen sitä. 

Minullehan tehtiin virallinen astmadiagnoosi ja nyt viikon olen käyttänyt säännöllisesti avaavaa lääkettä. Happiarvoni olivat heikot, ja siksi pitää käyttää nyt pysyvästi piippua. Ihan hyvä olo. Helpompi hengittää, vaikkei mikään kamalan vaikea ollut ennenkään.

Uusi lisälääkitys myös viikon ollut selän kipuihin ja se on auttanut paljon. Sain yhden päivän kokonaan täysin kivutonta aikaa. Se oli hyvin koskettavaa ja ihanaa! Puolitoista päivää meni hyvin lievillä kivuilla ja yhä olin hyvin kiitollinen ja hämmentynyt. 
Sittenpä se kipu alkoikin kasvaa ja vaikkei ihan samaan mennytkään, mitä oli aikaisemmin, niin kovaa se silti on ollut ja nyt ymmärrän sen eron terveen ja oman kovan kipuni välillä. Enhän ollut osannut arvella edes, miltä tuntuisi olla terve. Nyt tiedän ja kunnioitus itseäni kohtaan kasvoi välittömästi. Samalla tosin pettymys, ettei kivuttomuus jatkunut pitempään. 

Eilen oli aika hyvä päivä, joten kävin lenkillä, tuolijumpassa ja kävellen kotiin. Teki hyvää! Tänään taas ollaan hyvin jäykkänä ja voimattomana. 
Jos kuitenkin plussaa sanoisin, niin hermosärkyä ei ole! Uusi lääke poistaa hermosäryn ja samalla todistaa sen, että hermovaurio on merkittävä. 

Sivuoireita on. 
Huimausta ja humalatilan kaltaista olotilaa eniten. Muitakin on alkanut tulla. Katsotaan, kuinka kauan kestävät ja lähtevätkö sitten ajallaan pois. 

Tänään lepoa. Jospa huomenna olisi taas ihanan keveä olla. :) 

Halauksia ja huojentavaa viikonloppua sinullekin! 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…