Inspiration




Tässä eräänä päivänä aloin tutkimaan kosmetiikkalaatikkoani ja katsoin, mitä kaikkea siellä onkaan. 
Tarvitsenko jotain kohta hankkia lisää tai onko jotain sellaista, mikä joutaisi roskiin. Kenties Jotain, mitä voisin ottaa mukaan matkalle ja heittää siellä pois. Lentokentällehän ei saa viedä nesteitä mielin määrin, joten matkakokoisia tuotteita olisi viisasta olla mukana. 
Haluan kuitenkin hajuvedenkin mukaan sitten aikanaan, joten nekin katsoin. Mitä pienempi, sen parempi. Minullahan on näytepakkauksiakin, koska olen toiminut aiemmin erään firman esittelijänä. 
Löysin kuitenkin eri hajuvesipullon. Tämän Morganin sain, kun kävin tutustumassa kosmetologin työhön. 


Valitettavasti siitä on jo aikaa sen verran, että hajuvettä pullossa ei enää ollut. Eihän ne säily ikuisuuksia ja tällaiset minipullotkin haihtuvat suihkepulloista. Niin oli Morgankin haihtunut taivahan tuulosiin. Samalla siivosin muita vanhoja pois. 

Pesin suihkepullon, koska niin kätevästi lähti auki tuosta korkin alta. 
Sitten laitoin pulloon mustetta ja sain tehtyä sillai itselleni muste-suihkepullon. 
Olinhan haaveillut askartelu-mustesuihkepulloista jo jonkun aikaa, mutta 6 euroa paketista on liikaa minun varoilleni. Mielummin laittaisin sen 6 euroa (+postarit) sellaiseen, mikä on vieläkin tarpeellisempaa. Vaikkapa teipit, liimat, kirjekuoret...
Niin tai perhoset, joista on iloa koko perheelle. ;) 


Perhoset merkitsevät minulle toivoa. 
Sitä, että joskus vielä minäkin lähden lentoon ja tulen terveeksi ja kivuttomaksi. 
En tässä maailmassa, mutta tuonpuoleisessa. 
Minulle se on kaunis asia. 
Perhoset ovat kaunis asia. 


Teksti kuvaa meitä. Meidän ajatusmaailmaa. 

Palataan takaisin mustepulloon. 


suojaan pöydän käytetyllä isolla kirjekuorella ja otan paperia tai kartonkia. Alan vaan suihkutella mustetta. Mitä kauempaa suihkutan, sen pienempää sumua tulisi. Nyt kokeilin läheltä yleensäkin, että toimiiko. Toimii! 



Musteen pitää antaa kuivua rauhassa. Sitten vaan tekemään askarruksia. 


Kommentit

KataMaria sanoi…
Olipas hyvä löytö! säästy se 6e.:) tuntuukin nykypäivänä et jokaiseen tekemiseen pitää olla oma vekotin yms. ja maalaisjärkeä käytetä!
Viltsu sanoi…
Jollekin se 6€ on pikkuraha, mutta minulle iso. Ja jos olisikin varaa vaikka ja kuinka, miksi silti tuhlata ylenpalttisesti? Olen kanssasi samaa mieltä siinä, ettei mielikuvitusta enää käytetä ja kaikkiin pitää olla joku vartavasten ostettu laite. Ei käytetä omia varastoja mielikuvituksen kanssa, vaan olisi tämäkin suihkepullo pitänyt heittää roskiin ja ostaa suihkepullo musteelle. On tottakai isompia ne pullot, mutta saman asian ajavat.

Onneksi on myös ajattelevia, tuunaavia ja mielikuvituksellisia ihmisiä massa-ostajien lisäksi. Pidetään yllä tätä kierrätystaitoa.