Siirry pääsisältöön

video

KATSO "VIDEO" ... Se kertoo kaiken, mitä haluan kertoa tässä ja nyt.

Ja sinä, joka et ymmärrä englantia, tai videon sanomaa, tai et halua katsoa koko videota, kerron, että kyseessä siis haaste kodittomille.
"Lähdetkö videoitavaan kisaan kädenvääntöön, jossa voittaja saa 100Dollaria?" -"Kyllä!"

He eivät tienneet, että myös häviäjä saisi 50 dollaria...
He eivät tienneet sitä!!!

Mitä tapahtui?
Kuka voitti?


Meillä on hyvä olla, kun meillä on koti ja ruokaa.
Meillä on hyvä olla, kun on puhtaat vaatteet.
Meillä on hyvä olla!

Tämä video kertoo siitä, kuinka vähävaraisena tai varattomana ymmärtää sen tärkeämmän päälle mitä on kunnioittaa kanssaeläjiään. Mitä on antaa vähästäänkin sitä tarvitsevalle. Kun rikkaus ei tuo onnea. Kun raha ei ole kaiken tärkeintä maailmassa.
Ihan kaikki rikkaat ei samaan pysty.
Onneksi maailmassa on olemassa itsekkyyden lisäksi hyvyyttäkin!

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …