Siirry pääsisältöön

Kerran elämässä pari haastetta samassa bloggauksessa


Enkulin haasteessa Lupaus-kappale. Kiitos videosta Enkulille. Kaunista! Koskettavaa! Sielukasta! 
soittorasian tanssiva ballerina tuli mieleeni sekä lauseet, jotka kortissani näet. 
Kun olet itsellesi ja sydämellesi totuudenmukainen ja ajattelet, että jokainen hengenvetosi on uusi mahdollisuutesi, silloin olet oikealla asialla. 

Voit tästä kuunnella LUPAUKSEN

Kerran elämässä tulisi löytää itsensä uudelleen. Elämässä on useita alkuja ja useita loppuja. 

Tämä asia on ollut yksi monista motoistanikin jo kauan. Olen itsekin uskonut siihen, että minullekinon annettu uusia mahdollisuuksia monia. Uusia elämiä kokonaan. Yksi ajanjakso päättyy, toinen alkaa. Tyystin erilaisena, silti samassa maailmassa. Ja kun lopulta kroppani ei enää jaksa olla sielulleni temppelinä, se romahtaa, kuin tornit maailmalla. Ja silloin sieluni lentää perhosen kevein siivin uuteen elämään. Toiseen temppeliin rakentaakseen siitä tulevan kodin. 
Näin minä ajatteleisin. 

Kotilaiska tekee surutyötään ja haastaa nyt kolmannen kerran suruhaasteeseen...


Kerran elämässä tulisi kerätä simpukoita rannalta. 
Ei ole hyödyttömämpää puuhaa
-Eikä ihanampaa. 

Toissa päivänä istuimme Murusen kanssa rannalla kotiloita keräten. Olivat kuoret rantautuneet aaltojen mukana. Puhdas vesi, kun simpukoita tai kotiloita siellä uiskentelee... Uiskentelee? Mönkivät... 

Minä näin unta viime yönä, että selitin joillekuille olevani todella onnellinen. Etten osannut edes kuvitella mitään näin ihanaa puolisoa. Että Muruseni on kaunis, ihana, kiltti ja todella hyvä minulle. Että olen onnellinen! 

Sitten minä heräsin. 
Katsoin vierelläni nukkuvaa naista ja hymyilin. 
Uneni oli niin oikeassa!

Olen onnekas ja onnellinen tästä hetkestä. Huomisesta emme kukaan voi tietää mitään. Maailma on arvoituksia täynnä. 
Saammeko herätä toisenkin kerran vierekkäin? Entä vuoden päästä? Kymmenen vuoden päästä? 
Tämä hetki on se, millä on merkitystä!

Ja kuten tuolla ylempänäkin kirjoitin, tämä on minulle yksi niistä uusista mahdollisuuksista. Uusi elämä. Aina ei ole ollut näin hyvin asiani. 
Kotilaiskallekin vilpittömästi toivon onnea uuden ajanjakson alkuun ja tulevaan. 
Elä hetkessä. Kuuntele sydäntäsi. Katsele avoimin silmin ja mielin. 
Millään muulla ei ole väliä, kuin sillä, mikä sinulle on oikein. Kommentit

Oi että on upeita kortteja molemmat. Ihanasti olet saanut tunteen syvällisiin kortteihin.

Mukavaa, kun tulit haasteeseeni mukaan.

Kirjeeni läksi tulemaan eilen luoksesi ukkelin avustuksella. Anteeksi kököt exrtat. En millään päässyt laatikoilleni, joissa askartelutavarani ovat. Minulta murtui nilkka, kun laitoin saunaan pyykkiä kuivumaan. Laskeuduin lauteilta takaperin lattialle ja polkaisin pahasti. Putosin lattialle. Minulla on kipsi lähes polveen asti ja pakkolepoa 4 viikkoa. Opettlen kyynärsauvoja käyttelemään.
Viltsu sanoi…
Kiitos. ;)
voi ystävä rakas. Korttiesi takia minä postisi haluan, en extrojen vuoksi.
Kuulostaa kivuliaalle jalkasi. Paranehan nyt kuntoon.
sauvojen käytön oppii harjoittelulla. Toivottavasti paranet kuntoon.
Susanna sanoi…
Upeita kortteja olet tehnyt!!! Niin värikylläisiä kuten aina ja kauniita! Oli ihana lukea onnellisuudestasi ;)
Kotilaiska sanoi…
Ihanat kortit ja koskettavaa luettavaa sinut tuntien.Minä olen nyt jotenkin aivan ihmeellisessä tilassa.Ilo ja suru rinnakkain ja yhtä voimakkaana ja koko ajan toteutuu toiveita ja unelmia joita olen salaa toivonut jo tosi kauan.Ja välillä on tehtävä valintoja jotka on tosi rankkoja tehdä mutta niistä tulee tosi kevyt olo kun ne on pystyny tekeen eikä oo suostunu mihinkään kompromissiin.Puhun ihan älyttömiä tai siis voiko tätä nyt kukaan ymmärtää mitä selitän kun en oikeen itekkään tajuu mitä mulle tapahtuu.
Kiitos kun opsallistuit haasteeseeni
RaijaAnnikki sanoi…
Kaunista ja herkää. (:
Heenu sanoi…
Ihku ihanat kortit olet tehnyt.
Taija sanoi…
Upeita töitä! Ihanaa väriterapiaa :)
Taija sanoi…
Upeita töitä! Ihanaa väriterapiaa :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…