Siirry pääsisältöön

Keijukaispölyä, Tähtipölyä

Mystinen kukka olikin Mustanmerenruusu


Osa lukijoistani tietääkin jo, että olen ihka oikea prinsessa. Tai no ainakin Tuhkimon pikkusisko.
  Jollen sitä kaikkea niin ainakin jonkinmoinen hienohelma-sipsukka, joka rakastaa satumaisia asioita. Sanotaan nyt vaikka oman elämäni prinsessa. ;)

Mikään ei voita perhosen kosketusta ihollani tai joutsenen lipumista veden pinnalla. 
Olinhan itsekin joskus eräänlainen ruma ankanpoikanen. 
Tai liekkö yhä se Tuhkimo kaikkinen ryysyineen. 
Niin tai näin, rakastan kauneutta, kauniita asioita, positiivista asennetta, hyvyyttä ja nautintoja. 

Minä en kuitenkaan odota prinssiä valkoisen ratsun kanssa saapuvaksi, sillä olen saanut jo maailman parhaimman ja ihanimman kumppanin, mutta minä jaksan haaveilla muista ihanista satumaisista asioista. Sellainen on vaikkapa taikasauva, jolla loihdin aidon keijukaistunnelman. Ihanan tuuheat prinsessahiukset. 
Puhtaat, kauniit, kiiltävät ja tuuheat hiukset. 
Minä uskallan laittaa tiaran kutreilleni ja lakata varpaankynnet punaisella lakalla. 
Minä uskallan myöntää olleeni väärässä tai tuoda julki ne asiat, joista olen oikeasti iloinen. 

Minun elämäni ei sinänsä ole hektistä töiden takia tai lasten juostessa jaloissani. Enhän saa nauttia niistä rutiineista. Minun elämääni ei stressaa siis kiire töihin tai päiväkotiin. Ei edustustehtävät tai palaverit. Minun elämässäni tilanne vaihtuu sen mukaan, mikä on vointini. 

Kun on hyvä olla, tahdon tehdä paljon kaikenlaista. Ottaa takaisin sen ajan, jonka makasin voimattomana, tai etukäteen sen, kun tulen taas makaamaan voimattomana uudestaan. 
Haluan silloin nopeasti olla kaunis. Silloin tahdon yleensäkin laittautua enemmänkin. 
Vastaavasti taas niinä hetkinä, kun voimia ei olisi paljoa, on tärkeää olla nopsaan nättinä. Edes jotain piristävää elämässä sillä hetkellä. Kukapa sitä peilikuvanaan tahtoisi nähdä riutuneet kasvot... Ihan kaikkea en voi muuttaa, mutta aina voin yrittää tehdä parhaani. Myös ja erityisesti itseni eteen. 

Ei minulla sellaista taikasauvaa ole, jolla taikoisin ne kaikista ihanimmat hiukset, mutta on minulla jotain, mikä realistisesti toimii taikasauvan tavoin. 


URBAN TRIBE on useiden kansainvälisten huippuhiusammattilaisten yhteistyön tulos. Luontoa kunnioittava sarja on luotu sertifioiduista luonnonmukaisista ainesosista ja aktiivisista kasviperäisistä uutteista. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia.Tähtipöly saa ihmeitä aikaan!

Minusta hiustuotteissa on tärkeää luonnollisuus, hilseilemättömyys ja se, että hiukseni ovat koko päivän upeat. Sitä ei kaikki hiuslakat ja -vaahdot tee. 
Klimppejä, tahmamaisuutta, lässähtämistä, sähköisyyttä.. Ei kiitos! Ei enää! 
Minun taikasanani on TÄHTIPÖLY!

Tähtipöly ei ole hiuslakka eikä muotoiluvaahto. Se on erittäin tuuheuttava, suihkutettava tähtipöly, joka freesaa hiukset uuteen päivään!

 Kevyt tähtipöly antaa tuuheutta ja volyymia tyveen suihkutettuna. 

Se toimii myös kuten kuivashampoo. 

Ylellisen kevyt tähtipöly ei karise eikä tahmaa.

On huikeaa huomata parin suihkutuksen pitävän kampauksen kondiksessa, hiukset kiiltävinä ja terveinä, puhtaina ja eloisina ja että todellakin hiukset tuuhenevat ja sähköisyys on poissa. Tähtipölyllä hiustenlaitto on helppoa ja vaivatonta! 

Voit hankkia oman tähtipölysi "Kauneudenkaupasta", josta saat samalla hankittua vaikkapa

 ihanat OPIn kynsilakat sävysävyyn Iphonen kuorien kanssa...


tai Aivan ihanat Electroluxin akku-pölynimurit..


Suosittelen! Meilläkin on omamme. On meinaan näppärä peli. 
Ei ihan aina tarvitse napata isoa imuria kaapista. 

Ja onhan Kauneudenkaupassa tottakai jalkatuotteita, käsienhoitotarvikkeita, irtoripsiä, hiuslisäkkeitä... Voi kuulkaa! Kannattaa käydä itse tutustumassa! 

Löysitkö oman suosikkisi kaikista ihanuuksista?Ja mikä kivointa, kaikki yli 30 euron tilaukset toimitetaan aina ilmaiseksi R-kioskille!

Tykkää "Kauneudenkaupan FB-sivuista" ja saat ekana tietää tarjoukset, ystävätapahtumat, uutuudet yms.Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…