Siirry pääsisältöön

ARVONTA SUORITETTU!


Inspiration blogi on nyt 2 vuotta ja sen kunniaksi blogissani on ollut käynnissä 2v-arvonta. 

Hyvää syntymäpäivää, sinulle blogini, hyvää syntymäpäivää toivotan....

arvonta on päättynyt 27.8.2014!!


Aloitin arvonnan 29.7.2014, eli noin kuukausi sitten. Kuukaudessa Inspirationia on käyty katsomassa peräti 10 442 kertaa! Se tarkoittaa sitä, että kävijälaskuri ponkaisi yli 100 000:n! Tarkalleen nyt: 105 284,. Tämä ON HUIKEAA! KIITOS!

Super salt balanse-tuotekirjoitukseni on yhä ykkössijalla. Käytän yhä tätä tuotetta jatkuvasti ja se auttaa minua. Kaikki luontaistuotteet ovat yksilöllisiä. Kenelle sopii, kenelle ei. Minä maksan tuotteen siis ihan omilla rahoillani, eikä se ole koskaan minulle ollut tuotetestausta. Toin vaan kokemukseni julki kerran. Kannatti.

Toka sijan saa suosituksi noussut Inspiration haastaa!- haaste, jossa askarrellaan aakkosten ja värien mukaan atc-kortteja. Uskollisesti porukka jaksaa olla mukana. Joka kuukausi arvonta kaikkien kuukausiarvontaan osallistuneiden kesken. Vuoden vaohteessa sitten arvon jotain hieman parempaa(?), mitä minipalkinnot ovat kuukausittain.

On aivan mahtavaa saada huomata Inspirationin kasvattavan suosiotaan. KIITOS IHANAT! 
Tuolla arvonta-sivullani on myös käynnissä oleva kommentointi-kisa. ;) 

Mistä te blogissani tykkäätte eniten? 

askartelujutut ovat mieleeni!:)

Mielestäni blogissa on parasta ihanan aito ja suora elämänkokemus, joka tulee esiin rehellisissä ja ajatuksia herättävissä postauksissa (nämä siis omia suosikkejani!). Kaikki kunnia täysin siis bloggaajalle itselleen, joka on rakentanut persoonallisen ja itsensä näköisen valtakunnan - siksi itse kuulun lukijakuntaan.


Blogissa on parasta yllätyksellisyys: Ikinä ei voi etukäteen olla varma, mitä tulee seuraavaksi. Ja olen lukijasi, koska meissä on paljon samaa. 


Minä piipahtelen täällä koska olet rakas sielunsisareni. Blogisi on tosi monipuolinen ja yllätyksiä täynnä.

Blogissasi on parasta aidot tekstit ja siksi blogiasi luenkin.

Parasta on inspiroivat tekstit ja niitä lähinnä blogistasi haenkin =).

Minäkin taidan kallistua tuonne aitojen ja suoraan sydämestä kirjoitettujen tekstien puolelle.

Parasta aitous, monipuolisuus...Alunperin käsitöiden kannalta olen tainnut liittyä lukijaksi, mutta ajan mittaan tekstit ovat temmanneet mukaansa..

Kiinnostavinta blogissasi on positiivisella asenteella, avoimesti kirjoitettu rehellinen elämänmakuinen teksti ja tietysti ATC-kortit myös!

1. Mm tuotearvostelut
2. Mielenkiintoinen, monipuolinen blogi ja kiva kirjoitustyyli :)

Tykkään kovasti kun et ole diipadaapa-bloggaaja. Annat elämän näkyä ja kuulua. On ylämäkiä on alamäkiä ja jaat kummatkin kohdat tiestä meidän lukijoiden kanssa :)

Poikkean usein blogissasi koska se on mielenkiintoinen ja erilainen.Kädentaitosi näkyvät ja kiinnostavat.


Löysin blogisi kortteilun kautta ja olen löydöstäni iloinen.
Blogissasi miellyttää elämänmakuinen teksti ja positiivinen asenne, avoimuus ja tietenkin ATC-kortit ja käsityöt.
Juuri näistä syistä luen blogiasi. Jotkut teksteistäsi koskettavat ja jotkut yllättävät.

Etsin googlella tuunaus-aiheisia blogeja ja tämä tuli yhtenä vastaan, siksi liityin mukaan :)

Parasta blogissasi on valtava luovuus ja uudenlaiset ideat. Seuraan sen takia, että tykkään ihastella kädentaitojasi.


Elämänmakuinen blogi. Inspiroiva.Näyttää siis siltä, että blogiani luetaan nimenomaan kirjoitusteni ja askartelujeni sekä monipuolisuuden vuoksi. Huh, hyvä tietää, sillä se kannustaa jatkamaan samalla linjalla !KIITOS kaikille arvontaan palautteen jättäneille! 
Nyt  pitemmittä puheitta, kuka saa kuvan palkinnon?
 Random-herra.. Kerro meille!

Jokaisen arpamäärä muutettu numeroiksi. Voittajan numeron kohdalla lukee nimi: 

MAARIA


Onneksi olkoon! 

Palkinto lähtee tulemaan sinulle, kunhan saan osoitteesi. somanyinspiration@gmail.com

Jos jostain syystä voittajaa ei saada kiinni 8.9.2014 mennessä, suoritan uuden arvonnan.Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…