Siirry pääsisältöön

ARVONTA SUORITETTU!


Inspiration blogi on nyt 2 vuotta ja sen kunniaksi blogissani on ollut käynnissä 2v-arvonta. 

Hyvää syntymäpäivää, sinulle blogini, hyvää syntymäpäivää toivotan....

arvonta on päättynyt 27.8.2014!!


Aloitin arvonnan 29.7.2014, eli noin kuukausi sitten. Kuukaudessa Inspirationia on käyty katsomassa peräti 10 442 kertaa! Se tarkoittaa sitä, että kävijälaskuri ponkaisi yli 100 000:n! Tarkalleen nyt: 105 284,. Tämä ON HUIKEAA! KIITOS!

Super salt balanse-tuotekirjoitukseni on yhä ykkössijalla. Käytän yhä tätä tuotetta jatkuvasti ja se auttaa minua. Kaikki luontaistuotteet ovat yksilöllisiä. Kenelle sopii, kenelle ei. Minä maksan tuotteen siis ihan omilla rahoillani, eikä se ole koskaan minulle ollut tuotetestausta. Toin vaan kokemukseni julki kerran. Kannatti.

Toka sijan saa suosituksi noussut Inspiration haastaa!- haaste, jossa askarrellaan aakkosten ja värien mukaan atc-kortteja. Uskollisesti porukka jaksaa olla mukana. Joka kuukausi arvonta kaikkien kuukausiarvontaan osallistuneiden kesken. Vuoden vaohteessa sitten arvon jotain hieman parempaa(?), mitä minipalkinnot ovat kuukausittain.

On aivan mahtavaa saada huomata Inspirationin kasvattavan suosiotaan. KIITOS IHANAT! 
Tuolla arvonta-sivullani on myös käynnissä oleva kommentointi-kisa. ;) 

Mistä te blogissani tykkäätte eniten? 

askartelujutut ovat mieleeni!:)

Mielestäni blogissa on parasta ihanan aito ja suora elämänkokemus, joka tulee esiin rehellisissä ja ajatuksia herättävissä postauksissa (nämä siis omia suosikkejani!). Kaikki kunnia täysin siis bloggaajalle itselleen, joka on rakentanut persoonallisen ja itsensä näköisen valtakunnan - siksi itse kuulun lukijakuntaan.


Blogissa on parasta yllätyksellisyys: Ikinä ei voi etukäteen olla varma, mitä tulee seuraavaksi. Ja olen lukijasi, koska meissä on paljon samaa. 


Minä piipahtelen täällä koska olet rakas sielunsisareni. Blogisi on tosi monipuolinen ja yllätyksiä täynnä.

Blogissasi on parasta aidot tekstit ja siksi blogiasi luenkin.

Parasta on inspiroivat tekstit ja niitä lähinnä blogistasi haenkin =).

Minäkin taidan kallistua tuonne aitojen ja suoraan sydämestä kirjoitettujen tekstien puolelle.

Parasta aitous, monipuolisuus...Alunperin käsitöiden kannalta olen tainnut liittyä lukijaksi, mutta ajan mittaan tekstit ovat temmanneet mukaansa..

Kiinnostavinta blogissasi on positiivisella asenteella, avoimesti kirjoitettu rehellinen elämänmakuinen teksti ja tietysti ATC-kortit myös!

1. Mm tuotearvostelut
2. Mielenkiintoinen, monipuolinen blogi ja kiva kirjoitustyyli :)

Tykkään kovasti kun et ole diipadaapa-bloggaaja. Annat elämän näkyä ja kuulua. On ylämäkiä on alamäkiä ja jaat kummatkin kohdat tiestä meidän lukijoiden kanssa :)

Poikkean usein blogissasi koska se on mielenkiintoinen ja erilainen.Kädentaitosi näkyvät ja kiinnostavat.


Löysin blogisi kortteilun kautta ja olen löydöstäni iloinen.
Blogissasi miellyttää elämänmakuinen teksti ja positiivinen asenne, avoimuus ja tietenkin ATC-kortit ja käsityöt.
Juuri näistä syistä luen blogiasi. Jotkut teksteistäsi koskettavat ja jotkut yllättävät.

Etsin googlella tuunaus-aiheisia blogeja ja tämä tuli yhtenä vastaan, siksi liityin mukaan :)

Parasta blogissasi on valtava luovuus ja uudenlaiset ideat. Seuraan sen takia, että tykkään ihastella kädentaitojasi.


Elämänmakuinen blogi. Inspiroiva.Näyttää siis siltä, että blogiani luetaan nimenomaan kirjoitusteni ja askartelujeni sekä monipuolisuuden vuoksi. Huh, hyvä tietää, sillä se kannustaa jatkamaan samalla linjalla !KIITOS kaikille arvontaan palautteen jättäneille! 
Nyt  pitemmittä puheitta, kuka saa kuvan palkinnon?
 Random-herra.. Kerro meille!

Jokaisen arpamäärä muutettu numeroiksi. Voittajan numeron kohdalla lukee nimi: 

MAARIA


Onneksi olkoon! 

Palkinto lähtee tulemaan sinulle, kunhan saan osoitteesi. somanyinspiration@gmail.com

Jos jostain syystä voittajaa ei saada kiinni 8.9.2014 mennessä, suoritan uuden arvonnan.Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…