Työpäivä takana


Vaikka meillä onkin kesäloma, ei mitään lomareissuja voida tehdä, kun ei ole varaa sellaisiin. Ei myöskään mitään sen ihmeellisempiä herkutteluja tms. Ihan ollaan vaan ja lepäillään. Itseasiassa minulla on ollut nyt pari-kolme päivää oikeaa tuskaa elämäni ja itkua on riittänyt ja voimavarani olleet vähissä, mutta silti yritän jaksaa ja löytää niitä voimavaroja ja asioita, joiden avulla pysyisin elämässä kiinni. Yksi tällainen riemukas asia tapahtui sitten tänään. 

Sain puhelun muutama päivä sitten, että minut on valittu live-mielipidetutkimukseen ja halutessani voisin lähteä tapaamiseen. Kiitoksena pieni palkkio, rahan arvoinen etu. Tottakai innostuin! Onhan se paikkakunnallani ja vieläpä saisin palkkion siitä, mitä teen kotona normaalisti. 

Tässä eräänä iltana minulle sitten iski tajuntaani se tosiasia, että tapaaminen on TIISTAINA! Pahin kipu-päiväni! VOI EI! Ja voin kertoa, että vaikea ja rankka päivä onkin ollut tänään! Mutta kuinka ylpeä olenkaan siitä, että sain olla hetken tärkeä ja sain meille jotain ekstraa ihan itse hankittua! Siispä askeleet kohti hoploppia. 


Enpäs olekkaan aikaisemmin tuolla sisällä käynyt. Jänskää. 
Toisille 8 tunninkin työpäivä olisi vain leikin paikka, mutta minulle tämän päiväinen 15 minuuttia kestänyt paikallaan istuminen juustolautaset edessäni oli raskasta fyysisesti. Mutta henkisesti erittäin antoisaa ja tärkeää!


Tuolla Hoplopissa muuten on tosi kivat pallomeret ja muut lasten peuhupaikat, joten suosittelen! Ei mitään pleikkaripelejä ja äkäsiä tipusia, vaan puuhaa ja toimintaa! Liikettä! 


Aikaa oli varattu puoli tuntia, mutta selviydyin 15 minuutissa pois. (Onneksi, sillä tosiaan kivun sietoraja on koetuksella jo). Kiitoksena sain lahjakortin, jolla ostin heti samalla reissulla kaupalla käydessämme kaipaamani bikinit! JEEEE! KIITOS! Olen NIIIIN Iloinen! 

p.s. luin äsken myös voittaneeni ihanan ruusuisen palkinnon! Tosi romanttista ja kaunista! Siitä enemmän myöhemmin! Ja jos nyt samaan laitan vielä yhden iloasian...


...Olen verstaan siivouksessa ja kasaillut kaikenlaista jemmaan ystävilleni ja arvontoihin jne. vaikka kaikkea kivaa onkin laatikollinen jo tuolla odottamassa "yllätyshyökkäyksiä", kuvan paketti on aikaisemmin saamani yllärihyökkäys MINUA kohtaan! Jos muistat, kun muutama viikko sitten kerroin saaneeni iiiison paketin yllärinä. Nyt muistin kuvan laittaa tännekin siitä. 

Kommentit

Viltsu sanoi…
Mietin sitäkin, että 15min istuen "töissä",eli tiettyyn sovittuun aikaan olla asioilla, eikä selän oireiden mukaan rytmittää aikataulua, niin olotilani koetteli todella.Sitten PITÄISI tiettyjen tahojen mukaan olla 5-8tuntiakin tekemässä töitä, ihan siis oikeasti jalkeilla! Kuinkahan sellainen onnistuisi?!
Tiia Koivusalo sanoi…
Onneksi oli lyhyt juustojen maistelusessio ja että sait vaivanpalkkaa.

Ilahduttavaa kuulla ruusuisesta voitosta, siitä kuulen lisää mielelläni.

Voimia sinne ja parempia päiviä.
Tiia