Värisieppari

"Softcare Colour catcher" on minulle täysin uusi tuttavuus. 
Mikä sitten on värisieppari?

Värisiepparin avulla voit pestä pyykkikoneessa yhtäaikaa eri värisiä vaatteita pelkäämättä, että valkoisista tulee harmaita tai vaaleanpunaisista mustia. 
Värisieppari estää värien sekoittumisen.

Yksi värisieppari-liina laitetaan pesukoneen rummun pohjalle ja täytetään rumpu pyykillä normaalisti. Pesun aikana liina kerää ja imee itseensä ylimääräisen värin ja lian ja estää siten pyykin värjääntymisen ja haalistumisen. 

Värisieppariliinassa on erikoiskäsittely, jonka avulla värit imeytyvät siihen. Vähän niinkuin värimagneetti. Värisieppari sopii kaikkiin pesulämpötiloihin ja kaikille tekstiileille. Lisäksi värisieppari on turvallinen ympäristölle. 

Yksi pakkaus sisältää 12 liinaa, jotka valmistettu EU:ssa. Hintaa tällaiselle pakkaukselle on 3euroa. 

niinkin uskomattomalta kuin kuulostaakin, että pyykkikoneessa oleva liina imisi värit itseensä vedestä, totta se on. Sain kokeiltavakseni 2 liinaa ja tässä on lopputulos! 

 

Laitoin koneeseen mustia, sinisiä ja valkoisia sekä yhden punaisen vaatteen. Kyllä pelotti! Entä jos valkoiset ovatkin pilalla?! 

Hämmästys oli suuri, kun pyykkikone oli tehnyt työnsä. Kaikki värit olivat vaatteissa omalla paikallaan. Ei haalistumia, ei värien sekoittumista. Jännityksellä kaivelin liinan pois ja tällaiselta se näytti! 


Ajatella, jos kaikki tuo väri olisi valkoisissa vaatteissani! 

Värisieppari todellakin toimii! 

Tällaisessa kahden hengen perheessä, jossa lapsi joskus käy kolmantena pyykillä, pyykkikoneeseen sujahtaisi niin mielellään muutakin, kuin vain mustaa mustien kanssa tai valkoisia valkoisten kanssa. Nyt se on mahdollista! 

Kiitos Värisiepparin! 

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Mä sain vuosia sitten näytteen joka posti värjääntyneestä pyykistä sen "väärän värin" oli muuten kätevä! Nea Ps.mulla ei ole blogia enään
Tiikeriankka sanoi…
Mistä näitä saa?! :D Tää tahtoo!
Manumiina sanoi…
Mielenkiintoista! Pitääpä kokeilla.
Viltsu sanoi…
Ihan ensimmäisenä on linkki mistä saa ostettua. Klikkaa sitä. :)
Tiikeriankka sanoi…
Siis miten meni noin täysillä ohi koko linkki, ei elämän kevät :D Seuraavaksi otan silmän käteen ja katson kunnolla.
Viltsu sanoi…
Äkkiä katsottuna linkit saattaa jäädäkin huomaamatta, koska ovat niin "huomaamattomia". Ihan hyvä kysyäkin, sillä olisinhan mä voinut unohtaa lisätä koko linkin.