Siirry pääsisältöön

Uutuuskoruja


Näyttäviä pitkiä putkihelmiä sekä turkoosia siemenhelmeä mukana. Koru sopii kapeampiranteiselle. 


sydämen lähelle hymy, josta se sitten pirskottaa iloa ja kauneutta ympärilleen. Hymy on kaunein lahja, mitä voit vieraalle antaa ihan ohimennen. Nyt voit oman hymyn ottaa mukaasi koska vain kaulakorun muodossa. Tämän korun taustalla kuultaa smile-sana. Ja juuri kun luulit tämän olevan "pelkkä" vihreä riipus. :)


Äidit ovat rakkaita ja tärkeitä. Äitien päivä pitäisi olla aina. Jokaikinen päivä. Tämän korun tarkoitus on ilahduttaa jotain äitiä. 

Löydät nämäkin korut "TÄÄLTÄ" myynnissä

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…