Rosenrot ruusujuuri





Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa parempi elämä. alkaa huolehtimaan omasta itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan. Minun ja Murusen hyvinvointi on nyt meille tärkeintä ja koska hyvinvointi on hyvä asia, haluan jakaa sitä iloa teidänkin kanssanne. Sinun kanssasi! 

Life-tuotesarja on suunniteltu auttamaan sinua pitämään itsesi luonnollisesti terveenä. Sarjaan kuuluu kosmetiikkaa, vitamiinejä, kivennäisaineita, rasvahappoja ja erilaisia yrttivalmisteita sekä muita ravintolisiä, jotka on valmistettu korkeita laatustandardeja moudattavissa eurooppalaisissa tehtaissa. Life-tuotteet saat vain "Life-asiantuntijamyymälästä"


"Life Ruusujuuri" on yksi salaisuutemme voida hyvin. Paremmin. 
Ruusujuuren on todettu lisäävän keskittymiskykyä, virkeyttä ja elinvoimaa. Se on valmistettu villinä kasvaneesta ruusujuuresta, jossa vaikuttavia aineita on eniten. 


Ruusujuuri tabletteja otetaan yksi päivässä (tarvittaessa voi muutaman päivän ajan ottaa 2-3 tablettiakin). Jo parin ensimmäisen viikon sisällä aloin huomata energian lisääntymistä, stressin vähenemistä ja mielialan paranemista. Sen lisäksi, että yleinen vireys alkoi kohota ja stressi vähentyä, ruusujuuren tehot kyllä huomaa muutenkin. ;) tiesitkös, että ruusujuuresta käytetään myös nimeä: Pohjolan ginseng". ;)


Lifella tämä 40 tabletin pakkaus maksaa alle 15€, kun taas vastaavat tuotteet muilta firmoilta voivat olla jopa puolta kalliimpia. 

Joko sinä olet "LIFE CLUBISSA" mukana? 
clubi on ilmainen ja siitä on sinulle pelkkää hyötyä. 
Tarjoukset, lehti ja etuja. Suosittelen!



Kommentit

Manumiina sanoi…
Hyvää juhannusta!