Siirry pääsisältöön

Raakasuklaa Brownie

Tänään esittelen toisen vinkkini, kuinka sisäinen hyvinvointi lisää ulkoistakin kauneutta. 
tämän päivän vinkkini koskee herkkuhetkiä. Palkitsemista hyvästä minuudesta. 

Minussa on virheeni. Tiedän ne kyllä. tiedostan oman vajavuuteni ja välillä liiankin hyvin. Minulla on taipumusta masennukseen, mutta taistelen sen suhteen, etten antaisi sille valtaa. Haluan pitää ohjakset käsissäni ja tehdä kaikkeni, että elämäniloisuus voittaa. 

Välillä tuntuu kuitenkin, etten edes kuulu yhteiskuntaan. Olenhan "väärin sairas" ja "työtön ja varaton luuseri". Kun se tunne iskee, etten ole yhtään mitään, se tunne on armoton ja vaarallinenkin. se tunne alkaa paisuttamaan asioita ja etsii epäkohtia joka ikisestä asiasta minussa. Sitä tunnetta en halua kokea uudestaan enkä soisi sinullekaan moista. 

On siis paljon parempi alkaa miettimään keinoja, joilla pidämme ajatuksemme kurissa. Mietimme niitä asioita, mitkä meissä ON hyvin. Mitä voisin ehkä korostaa vielä ja miten tulisin vieläkin hitusen paremmaksi. Täydellistä meistä kenestäkään ei voi saada, mutta meistä voi tulla onnellisia, itseensä tyytyväisiä ja säteileviä ihmisiä. 

Jollet sinä itse pidä itsestäsi, kuinka kukaan toinenkaan pitäisi?! 
Siispä töihin jotta pitäisit itse itsestäsi! 

Ota paperilappu ja kynä. 
Kirjoita siihen paperille 10 asiaa, mitkä sinussa ovat hyviä puolia, hyvää, kaunista. Ja kun ne kymmenen kohtaa on kirjoitettu, lue ne itsellesi! 
voit tehdä myös tavoitteet, mitä vielä haluat itsestäsi parantaa. Toimi tavoitteidesi puolesta ja niitä kohti! 


Eikös meistä aika moni halua olla terveempi, kauniimpi, laihempi ja kiinteämpi? Yksi oleellinen asia on se, kuinka paljon herkkuja syöt ja minkälaisia. Minulle sopii parhaiten normaali ruokavalio, jossa KAIKKI on SALLITTUA! syön ihan mitä haluan, mutta mietin enemmänkin annoskokoa. On aivan eri asia syödä joka päivä sipsejä, juoda Cokista ja välipalaksi pullaa, kuin että se karkki- ja herkkupäivä olisikin vain kerran viikossa tai kerran kuussa. Silloin kerralla ei kuitenkaan jaksa edes mättää nassuun kaikkea sitä samaa määrää! 

Jostain aikaa jätin sokerilimpparit pois kokonaan ja alussahan se maku oli kamalaa! Huh huh! Mutta äkkiäpä siihen tottui ja sittemmin sokerilimut ovat maistuneet oudolle! Sama se on karkkien ja ruokien suhteen. Alussa himoitsee suklaata tai roskaruokia, mutta kun pidät pintasi, pääset yli. Pienin askelin kohti parempaa elämää. 

aikoinaan saatoin syödä ison karkkipussillisen karkkia elokuvaa katsoessani. Nyt en voi syödä samaa määrää! Tulee paha olo! Se tarkoittaa samalla sitä, että karkin syönti ei ole nautinto ja itsensä palkitseminen, vaan tapa! Jokin keino hukuttaa jotain muuta, kuin karkin halua. 
Minä haluan palkita itseni nautinnolla saavutuksistani ja onnistumisesta. Se, että kannustan itse itseäni hyvään oloon ja parempaan elämään, on palkinnon arvoista! 


Palkitsin itseni Raakasuklaa Brownien puolikkaalla. 
tähän pikkupatukkaan ei ole lisätty sokeria, vaan kaikki makeus, mitä tässä on, on luontaista. Ei elimistöni tarvitse lisättyä sokeria. Se saa sitä tarpeeksi muualtakin. 

Raakasuklaa brownie on luksusta arjen keskellä. 
Se on välipala, jossa Perulainen raakakaakao on yhdistettynä manteleiden ja rusinoiden kanssa. Tuote on täysin vegaani ja maidoton, gluteeniton, soijaton eikä tuotteessa ole transrasvoja eikä gmo.

Raakasuklaa Brownieta myy mm. "HYVINVOINNIN TAVARATALO". hyvinvoinnin tavaratalo toimii verkkokauppana ja on todella monipuolinen valikoimaltaan ja innostava kanta-asiakkuudellaan. Suosittelen! Tämä 50 gramman painoinen patukka tuo mieleeni koostumukseltaan brownien, maultaan taatelikakun sekä rusinaisen maustekakun. Hyvin miellyttävä patukka, jonka voi hyvällä omallatunnolla syödä vaikkei olisi karkkipäiväkään. Halusin palkita itseni ja Murusen toisella puolikkaalla. 

Mantelit ja rusinat ovat kokonaisia, joten suutuntumaa löytyy. Koska tuotteessa ei ole lisättyä sokeria, ei tätä voi verrata suklaapatukoihin kaupasta. Silti pidän hyvin paljon tällaisesta "ei-äklömakeasta" välipalasta, jossa ON makuja. Sopii syötäväksi siltään, mutta myös oiva kahvin kanssa! Nam! 

Voit lukea lisää tuotteesta "TÄÄLTÄ" ja tilata itsellesikin omasi. ;) Tutstu samalla muihinkin raakasuklaa tuotteisiin sekä koko ihanaan valikoimaan Hyvinvoinnin tavaratalossa. Kommentit

Taina sanoi…
Ihana kirjoitus! :)
Iloista onnellista kesää sinulle. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…