LAKTOOSITTOMAT KESÄN HERKUT


Voi tätä ilon ja onnen päivää! 
Sain "Hopottajilta" aivan täydellisen ihanan tuoteuutuusparin testattavaksi. Tästä ei voisi ilo enää kasvaa suuremmaksi! 


"Del monte" toi uutuudet kauppojen pakastealtaisiin tänä kesänä. Siispä jännittävin tunnelmin maistelemaan, onko tästä mihinkään vai vieläkö vanhat klassikkojätskit vievät voiton?

Sain siis Del monte smoothie mangon sekä  


Del monte smoothie vadelman. Löydät tuotteet hyvin varustelluista ruokakaupoista pakastealtaasta. Sieltä, missä ovat jäätelöt. 


Minusta jäätelö ja kesä ovat yhtälö. Ne vaan kuuluvat yhteen eikä sitä muuta edes sateiset ja koleat kelit. Ongelmanani on laktoosi-intoleranssi, mikä rajoittaa herkutteluani. 
Del monte smoothiet ovat täysin MAIDOTTOMIA! 
voiko maidoton "jäätelö" olla hyvää?! 
tällaista tuotetta ei ole koskaan aikaisemmin ollut markkinoilla! 
Raikas smoothie ja jäätelö yhdessä!


Pakkaus sisältää kolme puikkoa. Ihan oikean jäätelön kokoisia puikkoja. Koko rahan edestä! 
Kolmihenkisen perheen odotettu pakkauskoko on ehdottomasti plussaa! Nyt ei tarvitse ostaa extrajäätelöitä, että saa kaikille saman verran tai ei tarvitse miettiä, kuka saa sen neljännen. Toisaalta, jos olisi useampi syöjä, kyllä näitä sen 2 pakettia ostaa mielellään! Ok, kolmekin... ;)


Porukalla testasimme nämä uutukaiset. Jaan siis samalla toistenkin mielipiteet omieni lisäksi. 
Ulkonäkö jo itsessään on houkuttelevan täyteläinen. 
Mango maistuu aivan samalta, kuin olisi oikea mango-hedelmä kuorittu, laitettu tikku sen sisälle ja pakastimeen jäätymään! Täydellinen mangon maku! 
Koostumus on täyteläinen, pehmeä ja raikas. 
ei tästä ota selvää, onko kyseessä pakastettu smoothie vai jäätelö?! Mutta HYVÄÄ ON! 



Tikkukin on puutikku ja tarpeeksi pitkä. Hyvin toimii kokonaisuus. 


Vadelma maistuu ihanan kirpakalle vadelmalle. Juuri sellainen raikas jäätelömäinen ja silti mehujään makuinen tuote. Mehujääthän ovat kovia ja "Jäisiä", mutta tämä on pehmeä! IHANA!


Del monte smoothiet mango ja vadelmatodellakin ovat maidottomia, kevyitä ja raikkaita uutuustuotteita, joita minä suosittelen ihan kympillä! Olemme ostamassa tätä seuraavan kerran, kun jäätelökaupalle lähdemme! Hyvästi laktoosipommit, hyvästi kaloripommit! Tervetuloa marjaisat ja hedelmäiset rasvattomat smoothie puikot! 

Kiitos Hopottajat ja kiitos Del monte!

Haluatko sinä Hopottajaksi ja tuotteita testaamaan ilmaiseksi? Ota minuun yhteyttä, niin kerron tarkemmin. 

somanyinspiration@gmail.com

Kommentit

Phedra sanoi…
Kylläpä näyttääkin herkulliselta!
SatuKoo sanoi…
Tätä täytyy testata, kunhan löytyvät paikallisesta Cittarista :)
Viltsu sanoi…
Suosittelen todella! Mangosta tuli meidän lemppari, mutta vadelmakin on hyvää! Mango tosiaan maistuu ihan oikealle mangolle!