Koruja ja kortti, kerrankin elämässäni

Kerran elämässä-omahaasteeni on hieman jäljessä alkuperäissuunnitelmistani. Siispä otan hieman kiinni omaa hitauttani ja julkaisen nyt muutaman ajatuksen samassa bloggauksessa. Atc-kortteja ei kuitenkaan tällä kertaa ole, vaan hyvinkin poikkeuksellisesti kerran elämässä poikkean tyylistäni ja laitan nämä höpinät korujen ja kortin mukana teille. Nauttikaa! 

Kaikki tuotteet löytyvät "TÄSTÄ LINKISTÄ"
siellä oikeassa reunassa on tuote-kategoriat, joista klikkaamalla avautuvat kokonaiset valikoimat. 


Kaulakorut

KERRAN ELÄMÄSSÄ tulisi keittää hilloa ja leipoa leipää. Nauttia keittiöön leviävästä tuoksusta, haukata lämmintä leipää ja iloita siitä, että on aikaa puuhailla. 

Olen niin samaa mieltä! 
Omatekemä leipä tai olipa mikä tahansa ruoka tai leivonnainen, maistuu niin paljon paremmalta, kuin lisäaineiset tuotteet. Ja se tuoksu! 
Uunituore leipä ja siihen sula voi... ah. 

Jo lapsena leivoin leipää mummoni kanssa. Se oli ihan huippua. Ja pullaa kans! 
Viimeksi leivoin kinkkupiirakan ja marjapiirakan. Ruokaa emme osta valmiina, vaan teemme aina itse. Lohkoperunatkin teemme itse. 

Sormukset

KERRAN ELÄMÄSSÄ tulisi juoda ravintolassa yksin kuohuviiniä. 
-Ja katsoa mitä tapahtuu.

Nyt täytyy tunnustaa, etten ole kuoharia juonut ravintolassa. Ainakaan yksin. Mutta kävisikö jokin muu juoma? Pina Colada vaikka? Ai ei vai? hmm... En ole ollenkaan niin varma, että tahdon mennä ravintolaan, yksin, juomaan kuoharia. Emmehän käy muutenkaan ravintolassa. Ehkä se olisi sinkkuaikoina voinutkin olla kokemuksen arvoista? 
Mutta kuoharia olemme maistelleet kylläkin juhlistaessamme jotakin yhdessä ja sen seuraukset ovat olleet kaunista. 

sormukset

KERRAN ELÄMÄSSÄ tulisi tehdä yö päiväksi.

TEHTY! Kaikki eivät ymmärtäneet, miksi valvoin yöt ja nukuin päivät. Miksi seurasin Murusen yövuoroja ja käänsin elämäni päälaelleen. Hyvin yksinkertaista! Halusin nukkua rakkaani kanssa. Käpertyä saman peiton alle. Herätä yhdessä. Tuntea toisen hengitys kasvoillani. Vartalo omaani vasten. 

Ja mietitäänpä sitä, kun toinen nukkuu ja toinen tekee kotiaskareita... Kilinää ja kolinaa. Eikö totta?! Ja jollei, niin sitten ei voi tehdä mitään oikeastaan. Yöllä, kun Murunen oli töissä, minä pyyhin pölyjä, tiskasin astioita, pesin lattioita, siivosin kaappeja... 

Vuosia sitten, kun kärsin vaikeasta unettomuudesta, yöt olivat pitkiä ja raskaita. Pelkäsin kaiken aikaa ja vahdin ikkunoita ja ovia. Se oli NIIN eri asia! Tuollainen vapaaehtoinen rytmin kääntäminen ja sitten unesta kiinni saaminen on aivan mahtavaa kokea! 

Kaulakorut

KERRAN ELÄMÄSSÄ tulisi istua vaahtokylvyssä, kuunnella musiikkia kynttilänvalossa ja skoolata itselleen samppanjalla. 

Tänä aikana, kun ammeita ei enää ole juurikaan missään, tuo on niin toivotonta toteuttaa. Mutta vastaavasti meillä se onnistuu, että laitamme saunaan tunnelmavalaistukset kynttilöin ja vaihdamme saunanvalon vaikkapa vihreäksi tai oranssiksi. Musiikki taustalle. Löylytuoksua ja iholle saunahunajaa. Sitten lasi kuohuvaa. Meillä on Privaatti kylpylä kotona. ;)

Rannekorut

KERRAN ELÄMÄSSÄ tulisi tanssia, kunnes kengänpohjat kuluvat puhki. 

Syvä huokaus. Elämäni suurin (harrastus-)rakkaus oli itämainen tanssi. 
Sen aika oli. Sen aika meni. 
Silloin tanssin sydämeni kyllyydestä. Se oli ihanaa!

Postikortit

KERRAN ELÄMÄSSÄ tulisi kertoa surut vanhalle nallekarhulle. Lohduttautua nuuhkimalla sen kulunutta turkkia, joka tuoksuu lapsuuden päiville. 

Niin monet surut ja murheet on nallekarhuni ja apinani kuullut, että en edes laskea osaisi! Ja ovat yhä olemassa! 

Postikortit

KERRAN ELÄMÄSSÄ tulisi jokaisen naisen astua iltapuvussa suihkulähteeseen ja tuntea itsensä ylvääksi jumalattareksi. 

Purskahtaa nauramaan! 
Pakko se tämäkin on myöntää! Olen tämänkin tehnyt kerran elämäni aikana ja kun siellä suihkulähteessä nautiskelin elämästä, loppupelissä siellä oli ohikulkijoita muitakin kanssani. :D Muutama muukin siis sai kokea kerran elämänsä aikana jumalallisuutensa. :)

Kaulakorut


KERRAN ELÄMÄSSÄ tulisi lentää kuumailmapallolla, lipua taivaalla tyynessä hiljaisuudessa. Leijua kaiken yllä yhden loputtomalta tuntuvan hetken ajan. 

Voi että... tätä haluaisinkin tehdä. Olen muutaman kerran yrittänyt voittaakin meille kuumailmapallo-lnnot, mutta ei ole vielä tärpännyt. 

Lentokoneella olen lentänyt. Ihan sillä pienellä, millä maisemia katsellaan. 


Ps. Miksi bloggerin hallintasivulla näkyy vain yksi uusi postaus kavereilta? Siis YHDEN, eikä jokaisen uusin?  Onko joku uudistus vai bugittaako se vain?

Kommentit

KataMaria sanoi…
Samaa miettiny, et miks bloggeris näkyy vain yks postaus kerralla!!! Ollut jo useamman päivän!
Onneksi bugit tuppaavat myös korjaantumaan. :)