Koruja ja kadonnutta onnea etsimässä


Tilaustyönä tehdyt korvakorut. Asiakas valitsi itse helmet, joista nämä sitten tein. Suuret, näyttävät puukorvikset.


Minun omassa kaulakorussani oli onnenkivi, jonka joskus sain. Jotenkin alkoi vaan tuntua, ettei se kivi aja asiaansa. Halusin vaihtaa sen johonkin toiseen. Valitsin ensin tummanharmaan kiven tilalle, mutta hermosätkyssä kivi lensi jonnekin, enkä löytänyt sitä enää. Kuinka yksi riipus voi kadota jäljettömiin?! 

Ajattelin sitten, ettei sekään kivi ollut se oikea onnenkivi. Kohtalon kertomaa selvästikin. Siispä vielä yksi kokeilu ja toimii! Enkelin siivet löysivät paikkansa korustani. 


Nyt on onni tykönäni!


Kun tilaan korujen osia, saan olla tarkkana, mistä niitä tilaan ja keneltä. Sen huomaa, että halvalla saa pettymyksiä. Monessa setissä on ollut viallisia osia. Vääntyneitä, värivikaisia, rikkinäisiä... En minä tällaisia viallisia osia halua koruissani käyttää, vaikka uusia ovatkin! Se on vaan aika turhauttavaa, kun tilaat vaikkapa riipusparin tehdäksesi korvikset. Saat toisen ehjän ja toisen tuollaisen viallisen riipuksen. Olet maksanut jo postimaksut ja osat. Sitten pitäisi maksaa taas euro palautuksesta plus kirjekuori. Ei lyö leiville pitemmän päälle. 

Tämäkin enkeli päätyy lopulta johonkin korttiin, vaikka korvikset näistä piti tulla. ystävälleni. Ei voi mitään. 

Viikonloppu alkaa häämöttää loppuaan. Aurinkoa on piisannut, hyvää kasvisruokaa ja iloisia yllätyksiä. Tapasin entisen koulukaverini 20 vuoden takaa. Asumme melkein naapureina. :D 

Kuinka sinun viikonloppusi on mennyt? 



Kommentit

Ihania koruja

Kiitokset upeista korteistai, Laitoin ne blogiini esille.
Ihanaa päivänjatkoa.
Tuula sanoi…
Olis ollu nätti riipus. :/ viikonloppu meni Helkaillessa ja illalla hoivaten lievän auringonpistoksen saanutta tytärtä..