Hyvinvointia kohti

Matkani parempaa minuutta kohti on käynnissä. Toivottavasti pysyvästi. 
Kunnollisia yöunia toivoisin ja sitä varten yritän tehdä parhaani,e ttä ne toteutuisivatkin. Onhan kuitenkin oma haasteensa pystyä nukkumaan senkin jälkeen, kun kaikkein väsyttävimpien lääkkeiden vaikutus lakkaa ja kipuilu saa taas etulyöntiasemansa. 

Hyvien yöunien saavuttamiseksi tahdon illalla syödä mahdollisimman kevyesti. Välillä lipsahtaa, mutta mielellään ei enää iltapalalla olisi tuhtia "ateriaa". 
Toisaalta aamupalakin voisi olla kevyttä, mutta riittoisaa. 


"Hyvinvoinnin tavaratalosta" hankkimani Urtekramin "Hedelmämysli" on täydellinen valinta sekä aamuun että iltaan. tämän ihanaisen myslin täyttävyys on mielestäni eri luokkaa, kuin mitä olen aikaisemmin myslejä maistellut. Tätä mysliä riittää 50- 100grammaa kevyesti ja sekaan vaikkapa loraus maitoa tai jogurttia. Oma lempparini syntyi persikkajogurtilla. 


Urtekramin hedelmämyslistä parempaa tekee se, että kyseessä on luomu-tuote ja myslin joukossa on jopa 40% hedelmää! Se on paljon se! Ja se myös näkyy ja maistuu!


Jos mietit, paljonko se 100 grammaa on, mistä puhelin, niin tässä olisi Kerman saven pieni jälkkärikippo, jossa 101 grammaa mysliä. Vaaka on siis kalibroitu näyttämään pelkkä myslin paino. 

HYvinvoinnin tavaratalon valikoimasta valitsemani hedelmämysli sisältää runsaasti rusinoita ja taateleita, banaania, kookoshiutaleita sekä täysjyvää. 



Hyvinvoinnin tavaratalon valikoimahan on ihan huikea ja omaa laatuaan. Jollei juuri tämä kyseinen mysli ole valintasi, on tarjolla monia muitakin vaihtoehtoja. "Murot, myslit ja puurot" kategoriassa on mm. suklaamuroja, multimysliä, goji-hamppumysliä... Käy toki katsomassa ja tee oma makumatkasi valinta. 

Hyvien unien takaamiseksi nautin myös iltaisin teetä. Iltateessä ei saa olla kofeiinia eikä muitakaan piristäviä aineita. Päinvastoin yrttien tulisi olla rentouttavia, lempeitä ja vatsaa rauhoittavia. Siksi päädyin makustelemaan YogiTean "BEDTIME"-teetä. 


Bedtime-iltatee on lempeän makuista, rentouttavaa juomaa. Sen vaikutuksesta kehoni rauhoittuu ja juoma auttaa nukahtamaan ja nukkumaan. 

Yogitean bedtime-iltateessä on käytetty fenkolia, kamomillaa, piparminttua, kardemummaa, sitruunamelissaa, sitruunaruohoa, rohtovirmajuurta(valeriana), ryytisalviaa,laventelia sekä muskottipähkinää. Kyseessä on luomu-tee.

Voin lämpimästi suositella unenlaadun parantamiseksi. 


Kommentit

Tiikeriankka sanoi…
Mua ärsyttää, kun melkein kaikissa mysleissä on aina rusinoita. Mä en voi sietää rusinoita! :D Mutta toi iltatee kyllä kelpais mullekkin! Onko tuo pussiteetä vai irtoteetä? :)
Viltsu sanoi…
Pussiteetä. :)
Tuolta kaupasta löytyy myös rusinattomia myslejä.