Siirry pääsisältöön

Enkelin mukana

Voiko enkeli kiintyä toiseen ihmiseen? voiko enkeli vuodattaa kyyneleet? Onko enkeli tunteva olento, vai mikä on enkelin kohtalo? Sanotaan että enkeli jakaa rakkautta, hyvyyttä ja apua. Entä eron hetkellä, onko kiintymys enkelin sydämellä? Onko enkeli kuva ihmisen vai henkiolento taivainen? Onko enkelillä lupa virheeseen vai täysin virheetön hyvyyteen? Niitä pohti enkeli. Syntyjä syviä synkisteli. Kunnes löysi vastauksen: suuren suuren ihmisrakkauden. (omia runojani. Kopioiminen kielletty)

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…