Siirry pääsisältöön

Tervetuloa!

108 lukijaa ei vaan voi olla väärässä paikassa yhtä aikaa! Kiitos rakkaat ihanat, että olette olemassa! Tervetuloa teille uusille ja toivon, että tulette nauttimaan olostanne täällä Inspirationissa!

On siis pieni kertauksen paikka.

Kuka minä olen? Olen ennen kaikkea ihminen. Nainen kaikilla mausteilla. Parisuhteessa naisen kanssa. Erityisnuoren äiti ja bloggaaja. Käsillä tekevä kierrätys-askartelija. Positiivinen toisinajattelija. Vähävarainen, työkyvytön ja silti tyytyväinen elämänasenne. Elän tätä nykyä rauhassa, mutta aina ja ikuisesti samalla piilossa, maan alla.
Blogini kokonaisuudessaan, kaikkine muine sivuosineen, on syntynyt kivusta, tarpeesta, halusta ja ilosta. Siihen on heitetty ripaus mielikuvitusta ja inspiraatiota. Toivoa ja rakkautta. Keinoni selviytyä arjesta haasteineen vaikean sairauden kera. Blogini sisältö ihastuttaa ja vihastuttaa. Siitäkin huolimatta, tai juuri sen takia,  että kerron omasta elämästäni menneisyyden ja tämän hetken kiemuroineen, pohdin asioita, joita mieleeni tulee, poraudun syvemmälle asioihin, sanon mitä ajattelen, mitä tunnen ja mitä pohdiskelen. Annan ajateltavaa, isken vasten kasvoja totuuteni, sanon suoraan, enkä hienostele. Katson peiliin! Runoilen ja askartelen.

Jonkun mielestä se kaikki on hyvä asia, kun samalla pistän teidätkin miettimään. Että on hienoa huomata, ettei se oma elämä olekkaan niin syvältä. Toiset taas ajattelevat, että ne omat kipupisteet saavat kolautuksia. että kuinka joku saattaakaan sanoa asioista, jotka ovat tabuja?! Joista ei puhuta! Minä puhun itsestäni ja jos se koskee sinuakin, silloin olen onnistunut asiassani! En puhu sinun asioistasi, mutta kaikki voisi myös olla kenen tahansa omia tuntemuksia ja ajatuksia. Enhän minä ole mikään harvinainen uniikki luontokappale aivoituksineni tässä maailmassa! :D Ja silti olen sitä. Tietenkin.

Kun katsot blogini otsikkoa, näet sen alapuolella pienemmällä Etusivu, Arvonnat, Vapaat atc:t, Inspis-haaste-blogi, Viltsun toiveet, myydään sekä paperiaskartelusanasto. Klikkaa reilusti jotain niistä! Jokaisen sanan taakse kätkeytyy uusi maailma! Uusi inspiroiva sivu tai blogi.

Arvonnat-sivulle kerään aina kaikki arvonnat samaan, eli jos minulla olisi jokin arvonta menossa, ei sinun sitä tarvitse alkaa penkomaan blogini postausten seasta. Napsautat vaan arvonnat-sivun auki ja sieltä pääset siihen arvontaan, mitä etsit. Poikkeuksena Inspiration haastaa-haaste, jonka kuvake tuossa blogini sivulla oikealla (kts.keltainen auto ja klikkaa sitä). Inspiration haastaa-haasteessa ei ole osallistuja-kriteereitä. Oletpa vaikka Afrikasta, ihan sama minulle. Minähän sen palkinnon toimitan voittajalle.

Jos kaipailet atc-vaihtoa, helpointa on katsoa vapaat atc:ni omalta sivultaan. Yleensähän atc:ni menevät sitä mukaa kuin ne syntyvätkin, joten blogissani ne ovat jo tod.näk. menneet. Klikkaa tuota vapaat atc:ni-sivun otsikkoa ja pääset katsomaan, mitkä ovat vapaina.

Inspis-haasteblogi on tarkoitettu kaikille paperiaskartelusta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan! Aiemmin se oli koko maailman kattava haaste, mutta sittemmin sponsorit vaativat pysyttävän Suomen kamaralla, joten raja oli vedettävä suomalaisiin osallistujiin. Blogittomatkin saavat osallistua!

Viltsun toiveet on lista niistä, mitä etsin ja mitä EN halua. Se ei ole kerjuusivu, vaan nimenomaan toiveitani, ostoslistani tai millä nimellä haluat sitä kutsua. JOS sinulla on kyseisiä asioita, tarjoa. voimme vaikka vaihtaa johonkin. Toisaalta, on minulta kysytty ihan lahjojakin varten tätä sivua, joten totta kai otan lahjoinakin vastaan. Toiveista tämä on tehty.

Kannattaa vilkaista myös Myydään-sivua, sillä siellä on tuotteitani ja kirppistelyä. En ilmoittele täällä blogissa uutuuksista, joten kannattaa kurkata välillä, onko jotain sinulle mieleistä tarjolla. Tällä hetkellä löytyy korttien ja korujen lisäksi mm. farkkuja, leimasimia, postikorttipohjia, 3D-kuvia.... Huomaathan, että koruissa ja korteissa on bonusjärjestelmä, eli esim. kaulakoruissa voit säästää jopa 15 euroa!

Tuon paperiaskartelusanaston tein, jotta jokainen voisi halutessaan löytää yhdestä paikasta ne kaikista vaikeimmat termit ja sanat, mitä haasteissakin käytetään. Mitä tarkoittaa mixed media, bind-it-all tai maskaus?

Minulta saa kysyä, mitä haluaa. Vastaus tulee, mutta kysymyksestä riippuen, laatu vaihtelee. ;) asialliseen kysymykseen asiallinen vastaus ja sitä rataa..  Kommentit ovat bloggaajalle tärkeimpiä asioita. Ilahduttavia ja olen niistä kiitollinen aina. Valitettavasti robotti-ärhentelijät ovat vallanneet bloggerinkin, joten sanallinen vahvistus on käytössä vielä toistaiseksi. Lisäksi kommentoidessasi kommenttisi tulee näkyviin viiveellä, sillä hyväksyn ne ensin.

Meiliä saa laittaa: somanyinspiration@gmail.com

Olipa sitten kuva tai runo tai teksti tai mitä vaan, ellen ole erikseen maininnut asiasta, kopsata ei saa. Inspiksen nappi on tuossa oikeassa reunassa, jonka Heenu minulle on tehnyt, joten sen saa ottaa blogiin jos haluaa. Samoin tuota keltaista auto-kuvaa saa käyttää Inspiration haastaa-haasteen yhteydessä.

Paljon asiaa, mutta jospa auttaisi seikkailemaan blogissani.

Nauttikaa! Inspiroitukaa! Rakastakaa! Tulkaa onnellisiksi!
Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…