Shampanjaa ja muuta hohdokasta elämää

Kesäkuu tuloillaan. Vielä viime hetket osallistua Inspiksen haasteeseen tai Inspiration haastaa-haasteeseen. Tuosta oikealta sivupalkistahan pääset suoraan mukaan Inspiration haastaa-haasteen uusimpaan haasteeseen ja Inspishaasteen suora linkki on alaotsikkona INSPIRATIONIN alla ylhäällä. Tarkistathan, että olet osallistunut, ja oikein.


Hohdokasta elämää tarjoan tällä kertaa ihanan lilan helmikimaran muodossa. Mitäpäs tykkäät tuplana kaulaasi koristavasta helmijonosta, jossa säihkyvät upeat violetit helmet?!


Korussa on lukko takana. Tämän korun ketju on litteää laattaketjua. Aivan ihana ja erilainen! 


Tilaajalahjavalikoimaan tein kotiloista ja mitä simpukoita nämä ovatkaan, kaulakorun. Tämä pujahtaa kaulaan pään yli. Helppoa. tämän korun saa joku pakettiinsa ilmaiseksi, sillä pientä värivikaa oli materiaaleissa. Eipä se korua huononna juurikaan, mutten voi siitä maksuakaan ottaa. 


Tässä kuvassa esim. tuo oikealla reunassa oleva keltaisen sävyinen simpukka on "väärän värinen". Siinä on sinertävää. Samoin osa korupiikeistä on väärän värisiä. Muutoin kaunis koru. Kukapa sitä kaulastasi tulisi liki katsomaankaan. 


Toisinaan tulee tilaustöitä ja niitä sitten teen toiveiden mukaan. Tässä yksi tilattu työ. 


Murusen synttäreitä on juhlittu ja nautittiin sitten shampanjastakin. Tosin tällaisen jäätelöuutuuden muodossa. Oikein kiva, erilainen makuelämys. Aikuiseen makuun ehdottomasti ja kaiken lisäksi sisältää 0,5% alkoholia. 



Kommentit

Todella upeita koruja olet saanut aikaan.
Onnea muruselle. En olekkaan tuota shampanjajätskiä vielä maistanut.