Siirry pääsisältöön

Salaisuuteni teille kerrottakoon


Jos tiedän tuotteen, mikä toimii, tottakai haluan tuoda sen julki, enkä vain pimittää tietoa itselläni. Buzzadorina minulla on ilo testata tuotteita ja ottaa asioista selvää, mikä on hyvä tuote ja mikä ei. Buzzadorina saan ehdotuksia niistä tuotteista, jotka nimenomaan minulle sopisivat ja halutessani ilmoittaudun mukaan halukkaaksi testaamaan tuotetta. Jos minut valitaan testaajaksi, sitten haen postista buzzattavan paketin ja alan testailemaan. Helppoa! sinäkin voisit olla buzzador halutessasi. Kerron mielelläni lisää ja kuinka pääset alkuun. Laita meiliä niin jutellaan tarkemmin! Voit myös tutustua "BUZZADORin" verkkosivuihin.


Päällisin puolin kylppärissä näyttää siistiltä ja puhtaalta. Onhan siellä siivottu säännöllisesti ja käytetty kaiken maailman pesuaineliuoksia ja vermeitä apuna. Nyt kuitenkin päätin pistää Cillit bangin testiin ihan kunnolla ja jättää hieman vähemmälle kylppärin pintojen normaalisiivoukset. JOS tuote on oikeasti tehokas, se kyllä puhdistaa pinttyneemmätkin liat. 

 Hana on saippuajäämien ja kalkin peitossa! Ruostettakin oli havaittavissa hanan suulla. Ruoste tosin on jo edellisen asukkaan jäljiltä, joten se ei sentäs ole testini tuotosta. Ei kyllä kaikki kalkkikaan! En uskokkaan, että edellinen asukas olisi jynssännyt ja puunannut tehokkaasti täällä, sillä muutamat asiat sen paljastivat pikkuhiljaa, kuten nyt tämä hana vaikkapa.  Niin tai näin, nyt olisi testin paikka! 


Jos tämä kaikki lähtisi pois, olisinpa iloinen. Tällä kertaa valitsin testaukseen Cillit bang Active Foam saippuajäämät&suihku-tuotteen. 
"Cillit bang" on kuitenkin jo tehokkaaksi todettu tuon Tehopuhdistajan suhteen. Viimeinen katsaus hanaan ja suihkautus vaahtoa pintaan. Samalla laitoin kaakeleihin ja lavuaariin Cillit bang tehopuhdistaja kylpyhuoneelle-ainetta vaikuttamaan. Onhan näissä sama vaikutusaika. 


Suihkautin noin 30-40 cm:n päästä vaahtoavaa Cillit bang Foam Saippuajäämät&Suihku:a hanan pinnoille. Kuohkea vaahto ei paljoa tarvitse, joten tässä jo ensimmäinen plussa. Vähemmän onkin enemmän! 
Toinen plussa tulee tuoksusta. Odotin viimeistään tältä foamilta täräkkää rotanmyrkyn hajua, mutta ei. Astmaatikkona hajujen voimakkuus käy henkeeni helposti, mutta tätä käytän mielelläni!
Tuotteet alhainen ph-arvo on myös hyväksi. 

Kun olin suihkauttanut vaahdon ja tehopuhdistajan haluamilleni pinnoille, jätin ne vaikuttamaan ja lähdin askartelemaan. Raskas työ vaatii raskaat huvit. Niinpä! Mutta koska tällainen helppo ja nopea siivous ei vaadi mitään oikeastaan, kuin sen, että kävelen kylppäriin, suihkautan foamin ja suihkautan tehopuhdistajan, annan vaikuttaa 5 minuuttia ja pesen aineet pois, niin ei tässä hiki kerkeä tulla, ei rasitusvammoja tai edes tympääntymistä ainaiseen siivoamiseen! Kerrankin siivous on hauskaa!


5 minuuttia oli kulunut joten kylppäriin ja huuhtelupuuhiin!


Tällä kertaa hanasta saattoi peilata itseään! Ei enää inhottavia pinttymiä, saippuajäämiä tai tahroja!


Ruostekin oli poissa!!!Tämä kaikki sinä aikana, kun minä vaan askartelin!


Kylppärin kaakelit hohtavat valkoisenaan. Lavuaari on puhdas ja kaunis. Hanan kromi kiiltelee ja kävisi peilistä! Siis mitä tämä oikein on?! 

CILLIT BANG FOAM SAIPPUAJÄÄMÄT&SUIHKU!
CILLIT BANG TEHOPUHDISTAJA KYLPYHUONEESEEN!

En voi muuta sanoa, kuin että tehokasta on ja taatusti puhdasta tulee, helposti, hauskasti ja ilman suurempaa vaivannäköä! 

Tässä on minun salaisuuteni puhtaamman kodin puolesta sekä helpotusta arkeeni vaikeampinakin kipuilu-aikoina! 


On kuin koti olisi puhjennut kukkaan tämän tuotetestauksen ansiosta! Kommentit

Maca sanoi…
Voin myös taata, että tuo suihkutettava saippuajäämien pesuneste on erinomainen! En olisi uskonut, miten paljon lähti likaa "puhtaista" kaakelaista!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…