Siirry pääsisältöön

Salaisuuteni teille kerrottakoon


Jos tiedän tuotteen, mikä toimii, tottakai haluan tuoda sen julki, enkä vain pimittää tietoa itselläni. Buzzadorina minulla on ilo testata tuotteita ja ottaa asioista selvää, mikä on hyvä tuote ja mikä ei. Buzzadorina saan ehdotuksia niistä tuotteista, jotka nimenomaan minulle sopisivat ja halutessani ilmoittaudun mukaan halukkaaksi testaamaan tuotetta. Jos minut valitaan testaajaksi, sitten haen postista buzzattavan paketin ja alan testailemaan. Helppoa! sinäkin voisit olla buzzador halutessasi. Kerron mielelläni lisää ja kuinka pääset alkuun. Laita meiliä niin jutellaan tarkemmin! Voit myös tutustua "BUZZADORin" verkkosivuihin.


Päällisin puolin kylppärissä näyttää siistiltä ja puhtaalta. Onhan siellä siivottu säännöllisesti ja käytetty kaiken maailman pesuaineliuoksia ja vermeitä apuna. Nyt kuitenkin päätin pistää Cillit bangin testiin ihan kunnolla ja jättää hieman vähemmälle kylppärin pintojen normaalisiivoukset. JOS tuote on oikeasti tehokas, se kyllä puhdistaa pinttyneemmätkin liat. 

 Hana on saippuajäämien ja kalkin peitossa! Ruostettakin oli havaittavissa hanan suulla. Ruoste tosin on jo edellisen asukkaan jäljiltä, joten se ei sentäs ole testini tuotosta. Ei kyllä kaikki kalkkikaan! En uskokkaan, että edellinen asukas olisi jynssännyt ja puunannut tehokkaasti täällä, sillä muutamat asiat sen paljastivat pikkuhiljaa, kuten nyt tämä hana vaikkapa.  Niin tai näin, nyt olisi testin paikka! 


Jos tämä kaikki lähtisi pois, olisinpa iloinen. Tällä kertaa valitsin testaukseen Cillit bang Active Foam saippuajäämät&suihku-tuotteen. 
"Cillit bang" on kuitenkin jo tehokkaaksi todettu tuon Tehopuhdistajan suhteen. Viimeinen katsaus hanaan ja suihkautus vaahtoa pintaan. Samalla laitoin kaakeleihin ja lavuaariin Cillit bang tehopuhdistaja kylpyhuoneelle-ainetta vaikuttamaan. Onhan näissä sama vaikutusaika. 


Suihkautin noin 30-40 cm:n päästä vaahtoavaa Cillit bang Foam Saippuajäämät&Suihku:a hanan pinnoille. Kuohkea vaahto ei paljoa tarvitse, joten tässä jo ensimmäinen plussa. Vähemmän onkin enemmän! 
Toinen plussa tulee tuoksusta. Odotin viimeistään tältä foamilta täräkkää rotanmyrkyn hajua, mutta ei. Astmaatikkona hajujen voimakkuus käy henkeeni helposti, mutta tätä käytän mielelläni!
Tuotteet alhainen ph-arvo on myös hyväksi. 

Kun olin suihkauttanut vaahdon ja tehopuhdistajan haluamilleni pinnoille, jätin ne vaikuttamaan ja lähdin askartelemaan. Raskas työ vaatii raskaat huvit. Niinpä! Mutta koska tällainen helppo ja nopea siivous ei vaadi mitään oikeastaan, kuin sen, että kävelen kylppäriin, suihkautan foamin ja suihkautan tehopuhdistajan, annan vaikuttaa 5 minuuttia ja pesen aineet pois, niin ei tässä hiki kerkeä tulla, ei rasitusvammoja tai edes tympääntymistä ainaiseen siivoamiseen! Kerrankin siivous on hauskaa!


5 minuuttia oli kulunut joten kylppäriin ja huuhtelupuuhiin!


Tällä kertaa hanasta saattoi peilata itseään! Ei enää inhottavia pinttymiä, saippuajäämiä tai tahroja!


Ruostekin oli poissa!!!Tämä kaikki sinä aikana, kun minä vaan askartelin!


Kylppärin kaakelit hohtavat valkoisenaan. Lavuaari on puhdas ja kaunis. Hanan kromi kiiltelee ja kävisi peilistä! Siis mitä tämä oikein on?! 

CILLIT BANG FOAM SAIPPUAJÄÄMÄT&SUIHKU!
CILLIT BANG TEHOPUHDISTAJA KYLPYHUONEESEEN!

En voi muuta sanoa, kuin että tehokasta on ja taatusti puhdasta tulee, helposti, hauskasti ja ilman suurempaa vaivannäköä! 

Tässä on minun salaisuuteni puhtaamman kodin puolesta sekä helpotusta arkeeni vaikeampinakin kipuilu-aikoina! 


On kuin koti olisi puhjennut kukkaan tämän tuotetestauksen ansiosta! Kommentit

Maca sanoi…
Voin myös taata, että tuo suihkutettava saippuajäämien pesuneste on erinomainen! En olisi uskonut, miten paljon lähti likaa "puhtaista" kaakelaista!

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.