Siirry pääsisältöön

Salaisuuteni teille kerrottakoon


Jos tiedän tuotteen, mikä toimii, tottakai haluan tuoda sen julki, enkä vain pimittää tietoa itselläni. Buzzadorina minulla on ilo testata tuotteita ja ottaa asioista selvää, mikä on hyvä tuote ja mikä ei. Buzzadorina saan ehdotuksia niistä tuotteista, jotka nimenomaan minulle sopisivat ja halutessani ilmoittaudun mukaan halukkaaksi testaamaan tuotetta. Jos minut valitaan testaajaksi, sitten haen postista buzzattavan paketin ja alan testailemaan. Helppoa! sinäkin voisit olla buzzador halutessasi. Kerron mielelläni lisää ja kuinka pääset alkuun. Laita meiliä niin jutellaan tarkemmin! Voit myös tutustua "BUZZADORin" verkkosivuihin.


Päällisin puolin kylppärissä näyttää siistiltä ja puhtaalta. Onhan siellä siivottu säännöllisesti ja käytetty kaiken maailman pesuaineliuoksia ja vermeitä apuna. Nyt kuitenkin päätin pistää Cillit bangin testiin ihan kunnolla ja jättää hieman vähemmälle kylppärin pintojen normaalisiivoukset. JOS tuote on oikeasti tehokas, se kyllä puhdistaa pinttyneemmätkin liat. 

 Hana on saippuajäämien ja kalkin peitossa! Ruostettakin oli havaittavissa hanan suulla. Ruoste tosin on jo edellisen asukkaan jäljiltä, joten se ei sentäs ole testini tuotosta. Ei kyllä kaikki kalkkikaan! En uskokkaan, että edellinen asukas olisi jynssännyt ja puunannut tehokkaasti täällä, sillä muutamat asiat sen paljastivat pikkuhiljaa, kuten nyt tämä hana vaikkapa.  Niin tai näin, nyt olisi testin paikka! 


Jos tämä kaikki lähtisi pois, olisinpa iloinen. Tällä kertaa valitsin testaukseen Cillit bang Active Foam saippuajäämät&suihku-tuotteen. 
"Cillit bang" on kuitenkin jo tehokkaaksi todettu tuon Tehopuhdistajan suhteen. Viimeinen katsaus hanaan ja suihkautus vaahtoa pintaan. Samalla laitoin kaakeleihin ja lavuaariin Cillit bang tehopuhdistaja kylpyhuoneelle-ainetta vaikuttamaan. Onhan näissä sama vaikutusaika. 


Suihkautin noin 30-40 cm:n päästä vaahtoavaa Cillit bang Foam Saippuajäämät&Suihku:a hanan pinnoille. Kuohkea vaahto ei paljoa tarvitse, joten tässä jo ensimmäinen plussa. Vähemmän onkin enemmän! 
Toinen plussa tulee tuoksusta. Odotin viimeistään tältä foamilta täräkkää rotanmyrkyn hajua, mutta ei. Astmaatikkona hajujen voimakkuus käy henkeeni helposti, mutta tätä käytän mielelläni!
Tuotteet alhainen ph-arvo on myös hyväksi. 

Kun olin suihkauttanut vaahdon ja tehopuhdistajan haluamilleni pinnoille, jätin ne vaikuttamaan ja lähdin askartelemaan. Raskas työ vaatii raskaat huvit. Niinpä! Mutta koska tällainen helppo ja nopea siivous ei vaadi mitään oikeastaan, kuin sen, että kävelen kylppäriin, suihkautan foamin ja suihkautan tehopuhdistajan, annan vaikuttaa 5 minuuttia ja pesen aineet pois, niin ei tässä hiki kerkeä tulla, ei rasitusvammoja tai edes tympääntymistä ainaiseen siivoamiseen! Kerrankin siivous on hauskaa!


5 minuuttia oli kulunut joten kylppäriin ja huuhtelupuuhiin!


Tällä kertaa hanasta saattoi peilata itseään! Ei enää inhottavia pinttymiä, saippuajäämiä tai tahroja!


Ruostekin oli poissa!!!Tämä kaikki sinä aikana, kun minä vaan askartelin!


Kylppärin kaakelit hohtavat valkoisenaan. Lavuaari on puhdas ja kaunis. Hanan kromi kiiltelee ja kävisi peilistä! Siis mitä tämä oikein on?! 

CILLIT BANG FOAM SAIPPUAJÄÄMÄT&SUIHKU!
CILLIT BANG TEHOPUHDISTAJA KYLPYHUONEESEEN!

En voi muuta sanoa, kuin että tehokasta on ja taatusti puhdasta tulee, helposti, hauskasti ja ilman suurempaa vaivannäköä! 

Tässä on minun salaisuuteni puhtaamman kodin puolesta sekä helpotusta arkeeni vaikeampinakin kipuilu-aikoina! 


On kuin koti olisi puhjennut kukkaan tämän tuotetestauksen ansiosta! Kommentit

Maca sanoi…
Voin myös taata, että tuo suihkutettava saippuajäämien pesuneste on erinomainen! En olisi uskonut, miten paljon lähti likaa "puhtaista" kaakelaista!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…