Siirry pääsisältöön

paketti pitää sisällään makupaloja!

Pakettikortti tipahti postiluukusta. Sopivasti oli kauppa-asioita keskustassa, joten pakettia hakemaan. Oi mitä makupaloja paketissa olikaan! Lähiaikoina tulossa sisustukseen liittyvää, ihanaa ylläriä sekä paketin esittelyä! Olethan kuulolla! Sinuna en missaisi sitä postausta! ;)

Sitä ennen voit tutustua ihanaiseen "Kirstulan vanhaan puotiin" ja tehdä oman tilauksesi.Kommentit

  1. Kauniita juttuja löytyy tuolta puodista ;) Ihania etenkin ne pellavaiset tähtitunikat!!! Mä olen ihan lääpällään pellavaisiin vaatteisiin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …