Siirry pääsisältöön

kuinka paljon mahtuu pieneen postaukseen, asiaa laidasta laitaan?!


Yksi täysin uusi atc tuli tehtyä eilen. Oli kyllä niin hirveä olotila, ettei tullut oikein mistään mitään. Välillä yritin syödä jotain, mutta istuminen pöydän äärellä oli tuskaa. Menin sitten makoilemaan sohvalle ja yritin lukea kirjastosta lainattuja Ihana-lehtiä. Ei voinut keskittyä. Avasin telkkarin, mutta senkin katselu meni lähinnä tyynyyn kiljahdellessa. Murunen silitteli selkääni ja aikansa katseli touhujani ja laittoi saunan lämpiämään. Siinä sitä sitten istuttiin saunan lämmössä ennen nukkumaan menoa. Hieman se hellitti. Sain nukkua yön edes jotenkin. 


Murusen taimivaihto tuotti meille kahta erilaista basilikaa. Meiltä lähti vaihdossa tomaatin taimia. Tänään jo aamupalalla saimme tuoreet basilikan lehdet leivälle. Ai että! Se se on herkkua!


Eilen hoitajat ja lääkäri tiedustelivat elvytysasioita mummini kohdalla. Aika käy vähiin ja voimat hiipuneet niin kovin, että on jo selvitettävä nämäkin asiat. Voi kuinka kovasti toivonkaan, että rakas mummini jaksaisi taistella keuhkokuumetta vastaan! Että saisi vielä muutamia vuosia elää keskuudessamme! Hän on ainoa isovanhempi minulle. Sukuni on muutenkin pieni ja osa heistä vähemmän tekemisissä kanssani. 

Moni "ystäväkin" on kadonnut, koska en voi riekkua baareissa. Ei minulla ole edes halua ryyppäämään. Mutta niin se vaan on. Jollen ryyppää, en kuulu joukkoon. Jollen ole se, joka yksistään pitää yhteyttä, en kuulu joukkoon. Toisilla on "kiire, väsymys, muut jutut". Niinhän ne on meilläkin! Ihan samalla tavalla! 

Sairaus ja varattomuus rakentavat ihmisten välille kuilun. Niin se vaan on. ONNEKSI on olemassa heitäkin, joille se viina tai raha ei ole niin tärkeää ja jotka välittävät meistä. Sellaisina kuin olemme. Myös olemalla onnellinen siitä, että minäkin olen onnellinen. Sitäpaitsi blogin kautta olen saanut todella ihania ihmisiä ympärilleni! <3 Seuraava kortti voisi olla vaikkapa sinulle tehty.

Sydämellisesti sinulle, ystäväni!

Katselin videota, mikä herätti ajatuksia ja tuntemuksia. Nythän kovastikin erilaisuus on pinnalla johtuen Euroviisuista. Mielestäni me jokainen olemme erilaisia ja kaikki me voisimme olla rasistisia toisiamme kohtaan, jos ajatellaan, että syrjiä pitäisi erilaisuutta. Eikö totta?! Kiusaaminen, syrjintä, pilkkaaminen, väkivalta jne ovat todella raakoja asioita ja tuhoavat viattomia ihmisiä turhaan! 

Kuka meistä oikeasti on täydellinen?!


Täydellisyydestä en tiedä, mikä on täydellistä vaikkapa ihmisissä. Millainen olisi täydellinen ihminen? Ei sellaista ole, mutta miten sen kuvailisi? Vaikeaa. Ulkonäkökin on niin kiinni katsojasta. Samoin tyyli pukeutua, hiukset, meikki tai mikä tahansa. toinen tykkää villistä persoonasta, toinen harkitusta versiosta...


Jotain hyvää tekee toisinaan mieli ja kun kaapissa ei ole kovin paljoa mitään, täytyy sovellella. Murunen onkin sanonut, että taion tyhjästä herkullisia asioita. Tässä yksi tyhjästä taiottu herkkuhetken palanen. 

LEIVOS-LEIVÄT 
2kpl

 Tähän annokseen meni 

2 siivua paahdettua leipäsiivua, 
2 rkl omenasosetta (omatekoista luomusosetta) 
sekä 
3 viinirypälettä puolitettuina


Kumpiko sinulle maistuu mielummin, tee vai kahvi? Kaakao kenties?


Lähiaikoina tulette saamaan tietää, miksi lopetin siivoamisen tyystin muutamissa paikoissa ja miksi kaivelen esille vanhat, mutta ehjät sukkahousuni. Kaikki selviää aikanaan... Pysy Inspiksessä mukana. ;) Tai sukkahousuille ehkä jo löysitkin vastauksen, mutta jatkan sukkahousustelua. ;)


Nyt on hankittu Muruselle synttärilahjakin jemmaan. H-hetki lähestyy kovaa vauhtia, joten seuraavaksi alan miettimään tarjoilua. Teenkö täytekakun vai suolaisen piiraan vai leivokset vai mitähän sitä... ? Minähän tahtoisin itselleni täytekakkua, mutta kun ei kaikki ole minuja. :D 


Tuunasin muutaman vanhemman atc:nkin. 


Suihkuhävittäjät lentävät taivaalla kotimme ylitse. Kova pauhu kuuluu yhtenään. Minä en tykkää siitä yhtään! Se ääni... Se ei vaan tunnu hyvältä! Kävimme vuosi sitten katsomassa asuntoa ihan lentokentän viereltä. Siinä olisi ollut siedätyshoitoa tällaiselle suihkari-kammoiselle. Nyt taitaa olla jo viides suihkari, mikä ylitsemme lentää... Ei minulla lentopelkoa kuitenkaan ole. Se on ihan ok, jollei tulisi kovia ilmakuoppia. 


Aamun aloitin istumalla tietokoneella. Odotin, että eräs sivusto aukeaisi. Koko ohjelmisto kaatunut ja juuri H-hetkellä, kun siellä pitäisi ihmisten olla läsnä. voi ei... Voin vain kuvitella, kuinka kurjaa firmalla itsellään oli! Sitten asiakkaat alkavat v-tuilla viesteillä! Ajattelin, että minähän en ala kirjoittelemaan haukkuja minnekkään, vaan hörpin aamukahvini siinä ajankuluksi ja päivittelen sivua välillä. Niinhän siinä sitten kävi, että reilun puolen tunnin kuluttua sivusto aukesi ja olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Naps, kops ja hakemusta jättämään. Minne, se selvinnee ajallaan sekin. ;)

Seuraavaksi aloin täytellä galluppia ja kun loppumetreille pääsin, kysyttiin perhesuhteista. Montako puolisoa sinulla on? 0-10 asteikolla, rastita yksi oikea vaihtoehto. AHA! :D Mitä minä useammalla, kun yksi on oikein sopiva!

(Suihkareista jo 7 mennyt ohi... Mikä nyt on?!)

Eipä tässä tämän kummempia. Odottelen mahdollista vaihtokaupan suorittamista. Olisi pari kirjaa joutavana ja niistä voisin saada meille ruokaa ja astianpesuainetta. Peukut taivasta kohti, ettei TAAS tule ohareita!

Hymyilkää!


Kommentit

Nanna sanoi…
Voi mitä uutisia mummista:( Keuhkokuume vanhalla ihmisellä on hurja sairaus. Toivottavasti mummisi jaksaa sen selättää ja saat pitää hänet vielä luonasi <3 Enkeleitä hänellä ja parempaa olotilaa sinulle!
Vilimarika sanoi…
Siinä on taustalla niin paljon muutakin, että keuhkokuume todellakin on vaarallinen tauti kaiken muun lisänä. Monille vastaavassa tilanteessa se lopullinen niitti. :(
Onpa sinulla vastoinkäymistä tuon kipusi kanssa ja mummisi voinnista. toivottavasti voitte jo paremmin.
Keuhkokuume ei ole vanhalla ihmisellä leikin asia.

Olisiko tuo eka atc mitenkään vapaana. Siinä on upeaa mystiikkaa todella paljon.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…