Hae tästä blogista

Koettelemuksia ja positiivisia kuvia


Nasi goreng ja naan-leipä. Äitienpäivälounas.


Meitä koetellaan kovin ottein kerta toisensa jälkeen. On niin käsittämätöntä, miksi kaiken pitää olla niin äärilaidalla keikkumista?! Miksi kaikesta pitää mennä pohjalle ja sitten vauhdilla pinnalle tai sitten jäädä sinne pohjamutiin tarpomaan? Miksi ei voi olla normaalia tasaista elämää?

Vasta äskettäin isäni makasi kuoleman kielissä sairaalassa ja valmistauduimme hänen lähtöönsä. Kuin ihmeen kautta hän selvisi ja alkoi toipua hitaasti. Toipui aina siihen saakka, mitä nyt sairas ihminen toipua voi. Nyt sitten mummini on sairastunut ja vielä eilen ilmoitettiin, että siirretään kotisairaalaan, koska ei ole mitään muuta, kuin antaa happea ja lääkkeitä. Viime yönä hän sitten romahti ja nyt on mahdollista, että olisi lähtö edessä. Saadaanko keuhkokuume taltutettua vai ei? Ihmeitä kuitenkin tapahtuu välillä, joten toivoa en heitä kaivoon.

Ruoka höyryävän kuumana, leipä tuoreena ja olut kylmänä. Ah. 

Monia aikaisempiakin asioita on ollut vastaavia. Toivon pilkahdus sammumassa, mutta silti jostain se toivo on kiinni ollut ja lopulta parantanut vaikeitakin tapauksia. Itseni mukaan lukien. Ehkä sen vuoksi en ole antanutkaan itselleni lupaa alkaa miettimään tätä omaa tämän hetken tilannettani syvällisemmin. En sitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tai mitä olen menettänyt, jne. Haluan pitää uskon ja toivon yllä ja luottamuksen siihen, että hyvä tai sinnikkyys palkitaan lopulta. En tiedä sitten, onko uskoni turhaa vai ei, mutta ainakin se auttaa siihen, etten luovuta. etten anna masennuksen viedä mukanaan. Minun on oltava vahva ja uskottava parempaan. Nyt kuitenkin ajatukseni ovat läheisessäni ja hänen paranemisessaan.


Kevyt jälkiruoka: UNELMA: hedelmävaahto ja marjajogurtti

Toisinaan tuntuu kohtuuttomalta, että meille koko ajan heitetään ympärillemme stressiä, paineita, huolta, surua... Onko tämä elämä oikeasti koko ajan selviytymistä haasteista ja vaikeuksista? Entä se, että voisi kerätä voimia ja olla hetken edes niin, ettei olisi mielen päällä jotain vakavia asioita? Sairautta, kuolemanpelkoa, menetyksiä... Ehkä elämä on nimenomaan sitä koko ajan. Selviytymistä vaikeista asioista ja haasteista.  On vain löydettävä siinä samassa hetkessä myös vastapainoksi hyviäkin asioita. Surun keskellä iloa, stressin keskellä rentoutumista, pahassa olossa hyvää oloa... Se, kuinka sen hyvän löydät sillä hetkellä, on se haasteellisin tehtävä. Suru, pelot, murheet, paineet jne tulevat pyytämättäkin.

Mudcake ja creme brülee-jäätelö-kastike

Keräsin tähän bloggaukseen kuviin äitienpäivänä herkuttelemistamme ruuista. Vaikkei lapsukainen päässytkään käymään, onnitteli hän puhelimitse meitä kumpaakin. Se jos mikä lämmitti sydäntämme. tottakai minä olen lapselleni tärkeä ja paras äiti maailmassa, mutta kyllä se tuo minulle suurta lohtua ja iloa, että lapseni ja puolisoni välit ovat niin hyvät ja lämpöiset, että puolin ja toisin pitävät toisiaan perheenjäseninä, läheisinään ja jopa niin, että lapsi onnittelee Murusta äitienpäivänäkin! Ja tunnen kyllä lapseni, ettei hän moista tekisi, ellei oikeasti niin tuntisi. Muodollisuudesta... NEVER!

Ravitseva ja terveellinen iltapala?

Tänään yritin ladata puhelimeeni Instagramia, koska joka toinen kilpailu tapahtuu Instagramin kautta. "Lähetä kuva Instagramiin ja voit voittaa tabletin, taulutv:n, ulkomaanmatkan, aurinkovoiteet....". Ei mitään muita mahdollisuuksia osallistua, kuin Instagram. Kuinkas ollakkaan. Puhelimeeni ei voi ladata moista sosiaalista mediaa. Että se siitä sitten. Onneksi ilmankin pärjään.

Iltateenä kiinanruusu-, ruusunmarjankuori-,appelsiininkuori-, omena-,sitruunankuori-,seljanmarjateetä.

Nyt on ihan sellainen tunne, että haluan hieman hemmotella sinuakin. Tänään, 13.5.2014, jokainen farkkujen ostaja saa tilaukseensa ilmaiseksi yllärikaulakorun kaupan päälle! Arvo 20€! Huomaathan, että farkkuja on vain kolmet, joten rajoitetusti on lahjojakin olemassa. Jokaisesta farkusta lähtee siis kaulakoru ja jos ostat kolmet farkut, saat kolme kaulakoruakin! yhteisarvo siis jopa 45€! (Bonusjärjestelmän mukaisesti) .Vain siis tänään!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit