Siirry pääsisältöön

Kirkastusjuhlat


Minä ja minun siivousintoni olemme saaneet valtavan harppauksen parempaan päin. 

 Jos jokin asia voi helpottaa elämääni, tottakai haluan käyttää sitä hyödyksi. Blogini lukijana saatat tietääkin, että olen viikottain huonossa kunnossa, enkä voi ajatellakkaan pitäväni siivouspäivää. Jo yksistään sen vuoksi haluan suoriutua siivouksestakin nopeasti. Yksi hyvin oleellinen asia on oikeanlaiset välineet ja aineet. 

Toimiessani "BUZZADORINA" sain tilaisuuden kokeilla "CILLIT BANG-KYLPYHUONETUOTTEITA". Jos haluat mukaan bazzadoriksi, kerron mielelläni lisää sinulle ja voin opastaa, kuinka pääset alkuun. 
sähköpostinihan on: somanyinspiration@gmail.com

Buzzadorina voit saada kivoja tuotteita testattavaksesi ja toisille esiteltäväksi, kasvotusten ja somettaen. Ystäväsi tutustuu kanssasi tuotteeseen ja näin saat autettua ystävääsikin. Ystäväsi kertoo sinulle omat ajatuksensa tuotteesta ja ehkä täyttää  pienen, minuutin kestävän kyselyn netissä ja siinä kaikki. Saat kuittauksen onnistuneesta kyselyyn vastaamisesta. Sinä käyt tekemässä jakson lopussa raportin, jossa kerrot oman kokemuksesi lisäksi mitä ystäväsi oli mieltä ja halutessasi salamaraportteja välilläkin. Siinä kaikki. Minusta on mielenkiintoista, kivaa ja avartavaa olla buzzador!


Meillä on lasipöytä, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia. Lasipöytä, jonka päällä on paaaaljon viherkasveja. Se tarkoittaa myös paaaaljon vesiraitoja, kalkkipinttymiä ja pölyä. Vaikka kuinka yrittäisi pestä ja pitää puhtaana pöydän kansilevyä, se on silti epämääräisen ja likaisen näköinen. Siksi tämä oli seuraava kohteeni supersankarin viitta harteillani ja Cillit bang-ase kädessäni. BANG BANG!


Yritin ottaa kuvaa lasikannesta, ja tässä ehkä selkeiten näkyy se ongelma. Selviä ruukkujen renkaita! Ihan kamalan näköistä! Sieluuni ihan sattuu katsella!


Tyhjensin pöydän, pyyhkäisin pahimmat pölyt pois ja suihkautin Cillit bangin tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen-tuotetta suoraan pinttyneisiin kalkkitahroihin. Annoin vaikuttaa noin 5 minuuttia. Jos sinulla on helpompaa siivottavaa, kuin ikivanhat kalkkitahrat, voit suihkauttaa tuotetta suoraan pesusieneen, pyyhkiä sillä ja pestä aineet pois. Minä jätin aineen vaikuttamaan tältään ja kävin sillä välin pistämässä kahvin tippumaan. Eikös olekin kivaa siivousta! ;D


Kun kahvi alkoi tuoksua nenääni, kävin pyyhkimässä pöydän puhtaaksi. Kas, vaikeat kalkkitahrat olivat poissa, enkä ollut kontannut lattialla hinkkaamassa rystyset valkoisina tahroja! Olin ollut keittämässä kahvia!!!


Tässä toisesta kohtaa pöytää kuvia. Itseasiassa tämä on se pahempi puoli vieläpä. Kerrottakoon, että tämäkin kohta pöydästä ON pesty aikaisemmin halppis-pesuaineilla. Halppiksilla tarkoitan eri merkkisiä, maitokaupasta ostamiani tavallisia pesuaineita. Ei siis Cillit bangiä. Pitäisi siis olla puhdas, mutta kuten huomaat, EI ole puhdas! 


Taas suora suihkautus tahroille ja annoin vaikuttaa. 
Otin muutes kahviini maitotilkan ja kahvin kanssa myös nötteri-pikkuleivän. ;)


TSÄDÄÄ! 
"Pyyhkii hikeä otsalta, hieroo särkeviä rystysiä, verryttelee polviaan... " No EIKÄ! :D 
Cillit bangin ansiosta EI tarvitse rehkiä! Juuri tällainen ilahduttava pikkuasia tekee minunkin siivouksestani entistäkin nautinnollisempaa! 
Kiitos BUZZADOR ja kiitos CILLIT BANG!

Tämä ei edes jää tähän. sisäinen siivoushullu on päässyt valloilleen ja minustakin on kuoriutunut oikea siivouksen supersankari! Seuraava kohde, täältä tullaan! 

Cillit bang-kylpyhuoneen tuotteet irroittavat vaikeammatkin liat helposti ja nopeasti. 
Kalkkitahrat, vesiviirut, saippuajäämät, ruoste... 
Muutama minuutti ja lika on poissa! 

Viimeisten viiden vuoden ajan Cillit bang-tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen on valittu testivoittajaksi ylivoimaisen kykynsä ansiosta kalkkitahrojen ja saippuajäämien poistossa! 

Tiesitkös, että Cillit bangin tuotteilla on myös alhainen PH-arvo! Nämä tuotteet eivät siis ole mitään pahoja myrkkyjä, vaikka tehokkaita ovatkin! Mahtavaa!

Kommentit

  1. Cillit Bang on yllättänyt mut positiivisesti. Todella suuret ja riittoisat pullot, hyvä tuoksu ja tehokasaine. Mitäpä sitä muuta toivoskaan puhdistusaineilta :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…