Siirry pääsisältöön

Kirkastusjuhlat


Minä ja minun siivousintoni olemme saaneet valtavan harppauksen parempaan päin. 

 Jos jokin asia voi helpottaa elämääni, tottakai haluan käyttää sitä hyödyksi. Blogini lukijana saatat tietääkin, että olen viikottain huonossa kunnossa, enkä voi ajatellakkaan pitäväni siivouspäivää. Jo yksistään sen vuoksi haluan suoriutua siivouksestakin nopeasti. Yksi hyvin oleellinen asia on oikeanlaiset välineet ja aineet. 

Toimiessani "BUZZADORINA" sain tilaisuuden kokeilla "CILLIT BANG-KYLPYHUONETUOTTEITA". Jos haluat mukaan bazzadoriksi, kerron mielelläni lisää sinulle ja voin opastaa, kuinka pääset alkuun. 
sähköpostinihan on: somanyinspiration@gmail.com

Buzzadorina voit saada kivoja tuotteita testattavaksesi ja toisille esiteltäväksi, kasvotusten ja somettaen. Ystäväsi tutustuu kanssasi tuotteeseen ja näin saat autettua ystävääsikin. Ystäväsi kertoo sinulle omat ajatuksensa tuotteesta ja ehkä täyttää  pienen, minuutin kestävän kyselyn netissä ja siinä kaikki. Saat kuittauksen onnistuneesta kyselyyn vastaamisesta. Sinä käyt tekemässä jakson lopussa raportin, jossa kerrot oman kokemuksesi lisäksi mitä ystäväsi oli mieltä ja halutessasi salamaraportteja välilläkin. Siinä kaikki. Minusta on mielenkiintoista, kivaa ja avartavaa olla buzzador!


Meillä on lasipöytä, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia. Lasipöytä, jonka päällä on paaaaljon viherkasveja. Se tarkoittaa myös paaaaljon vesiraitoja, kalkkipinttymiä ja pölyä. Vaikka kuinka yrittäisi pestä ja pitää puhtaana pöydän kansilevyä, se on silti epämääräisen ja likaisen näköinen. Siksi tämä oli seuraava kohteeni supersankarin viitta harteillani ja Cillit bang-ase kädessäni. BANG BANG!


Yritin ottaa kuvaa lasikannesta, ja tässä ehkä selkeiten näkyy se ongelma. Selviä ruukkujen renkaita! Ihan kamalan näköistä! Sieluuni ihan sattuu katsella!


Tyhjensin pöydän, pyyhkäisin pahimmat pölyt pois ja suihkautin Cillit bangin tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen-tuotetta suoraan pinttyneisiin kalkkitahroihin. Annoin vaikuttaa noin 5 minuuttia. Jos sinulla on helpompaa siivottavaa, kuin ikivanhat kalkkitahrat, voit suihkauttaa tuotetta suoraan pesusieneen, pyyhkiä sillä ja pestä aineet pois. Minä jätin aineen vaikuttamaan tältään ja kävin sillä välin pistämässä kahvin tippumaan. Eikös olekin kivaa siivousta! ;D


Kun kahvi alkoi tuoksua nenääni, kävin pyyhkimässä pöydän puhtaaksi. Kas, vaikeat kalkkitahrat olivat poissa, enkä ollut kontannut lattialla hinkkaamassa rystyset valkoisina tahroja! Olin ollut keittämässä kahvia!!!


Tässä toisesta kohtaa pöytää kuvia. Itseasiassa tämä on se pahempi puoli vieläpä. Kerrottakoon, että tämäkin kohta pöydästä ON pesty aikaisemmin halppis-pesuaineilla. Halppiksilla tarkoitan eri merkkisiä, maitokaupasta ostamiani tavallisia pesuaineita. Ei siis Cillit bangiä. Pitäisi siis olla puhdas, mutta kuten huomaat, EI ole puhdas! 


Taas suora suihkautus tahroille ja annoin vaikuttaa. 
Otin muutes kahviini maitotilkan ja kahvin kanssa myös nötteri-pikkuleivän. ;)


TSÄDÄÄ! 
"Pyyhkii hikeä otsalta, hieroo särkeviä rystysiä, verryttelee polviaan... " No EIKÄ! :D 
Cillit bangin ansiosta EI tarvitse rehkiä! Juuri tällainen ilahduttava pikkuasia tekee minunkin siivouksestani entistäkin nautinnollisempaa! 
Kiitos BUZZADOR ja kiitos CILLIT BANG!

Tämä ei edes jää tähän. sisäinen siivoushullu on päässyt valloilleen ja minustakin on kuoriutunut oikea siivouksen supersankari! Seuraava kohde, täältä tullaan! 

Cillit bang-kylpyhuoneen tuotteet irroittavat vaikeammatkin liat helposti ja nopeasti. 
Kalkkitahrat, vesiviirut, saippuajäämät, ruoste... 
Muutama minuutti ja lika on poissa! 

Viimeisten viiden vuoden ajan Cillit bang-tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen on valittu testivoittajaksi ylivoimaisen kykynsä ansiosta kalkkitahrojen ja saippuajäämien poistossa! 

Tiesitkös, että Cillit bangin tuotteilla on myös alhainen PH-arvo! Nämä tuotteet eivät siis ole mitään pahoja myrkkyjä, vaikka tehokkaita ovatkin! Mahtavaa!

Kommentit

SatuMaria sanoi…
Cillit Bang on yllättänyt mut positiivisesti. Todella suuret ja riittoisat pullot, hyvä tuoksu ja tehokasaine. Mitäpä sitä muuta toivoskaan puhdistusaineilta :D

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…