Karkkia ja vaihtokauppaa



Vielä viimeisen kerran palaamme aiheeseen, nimeltä "Cloetta". Kurkistamme viimeiset tuotteet ja kokonaisuuden. Herkuttelumme on saatettu loppuun ja voimme kiittää kauniisti ja kumartaa syvään. Nautinnollinen makumatka uutuusherkkuihin on todettu upeaksi hemmotteluksi. 

Viimeisenä laatikon pohjalta löytyi nostalginen tuote! Muistan nuorena likkana ostaneeni tällaisia saman merkkisiä tuotteita, mutta eri muodossa. Muistatko ne eri väriset Royalin patukat? Niitä minä joskus ostin ja mussutin. Nyt oli todella ilo löytää laatikosta Royalin suklaalevy!


Laktoosin määrästä tässä ei puhuta mitään, mutta kyseessä on maitosuklaa, mantelikrokantti ja ripaus merisuolaa. Uskoisin siis, että laktoosia olisi? 



Palaset ovat juuri samanlaisia, mitä muistikuvissani ne patukat. Pehmeä maitosuklaa sulaa suussa ja mantelikrokantti sopivasti rouskahtaa seassa. Merisuolan maku on hyvin mieto, mutta häivähdys merisuolaa tulee mukana. 


Kertakaikkisen ihana pakettihan tämä oli! Riitti herkkuja pitkäksi aikaa!


Kaikki uutuuksia, mitkä löytyvät jo kaupasta. 


Tämä oli kyllä positiivinen yllätys Cloettalta! KIITOS!


Eilen mainitsin vaihtokauppa-asiastakin. Vihdoinkin joku oikeasti piti lupauksensa ja tuli sovitusti paikalle! Tällaiset tarpeelliset tuotteet sain ja näiden tuoja sai 20 euron arvosta kirjoja. Molemminpuolinen tyytyväisyys! 



Kommentit