Siirry pääsisältöön

Haluatko tuhota parisuhteesi?

Mitkä ovat parisuhteen kannalta tuhoisimmat käyttäytymismallit? Tässä tutkitut kymmenen tapaa, jotka vahingoittavat suhdetta varmimmin.(lähde: Iltalehti) Voisin siis sanoa: tee näin ja suhteesi on karilla hyvinkin pian!
1. Teeskentelet, ettei mikään ole vialla
Vaikka kuinka harmittaisi, asia painaisi sinua, älä puhu siitä puolisollesi. teeskentely, että kaikki on hyvin, takaavat sen, ettei puolisot opi tuntemaan toisiaan eivätkä muuta käyttäytymistään. Ajan kanssa asiat paisuvat ja purkautuvat väärin.
2. Pelisäännöt appivanhempien suhteen puuttuvat
 Mitäpä sitä sopimaan appivanhempien suhteen mitään. mennään vaan aina "minun vanhempieni luo" jouluksi. Onhan se "minulle" tärkeää! viis siitä, mitä toisen mielessä liikkuu.
3. Ette varaa yhteistä aikaa
Perutaan sovitut menot. mieluiten vieläpä viime hetkellä! 
Jokainen pariskunta tarvitsee yhteistä aikaa. Jo tunti tai pari jossain kahden kesken ilman lapsia tekee kummasti terää. Siispä otetaan AINA lapset mukaan! eihän lapsia nyt mitenkään voi jättää hoitoon kellekkään...
4. Unohdatte seksin
Joka ilta koskee päätä, väsyttää, kuukautiskipuja, stressiä.. Tai ihan suoraan sanoa, ettei vaan tee mieli enää puolisoa tai hänen kanssaan sekstailua. Kyllä puolison itsetunto romahtaa ja seksi loppuu. Tutkimusten mukaan pariskunnat tekevät SITÄ suurimmaksi osaksi vähintään kerran viikossa. Toiseksi yleisin luku on parin viikon aikana pari kertaa. Kannattaa siis alkaa panttaamaan. 
5. Ette käsittele asioita loppuun
Kannattaa jättää riidat sopimatta ja selvittämättä. Poistut paikalta kesken kaiken ja ihan ilman mitään "tarvitsen hetken rauhoittumista, jatketaan myöhemmin"-lausetta. Etkä sitten jatka palattuasi asian selvittämistä! Taatusti ottaa puolisoasi pannuun!
6. Elektroniikka haukkaa valtaosan ajastanne
Sinulla ja kumppanillasi on kerrankin aikaa olla kahden. Mutta sen sijaan että keskustelisitte te vain istutte sohvalla televisiota tuijottaen tai selaillette tietokoneelta sähköposteja. Teknologia on hauskaa, joten miksikäs ei facebookia ja muita juttuja illat pitkät! Kyllä se puolisosi tekee ruuan, siivoaa, hoitaa lapset ja viihtyy yksinkin, aikuinen ihminen. 
7. Teeskentely
Orgasmin feikkaaminen ja muu teeskentely sängyssä on haitallista parisuhteelle. Lisäksi se on epäreilua niin sinua kuin kumppaniasikin kohtaan. Kannattaa siis feikata ja mitä näyttävämmin tuot esille feikkaamisesi, sen varmemmin kumppanisi sen tajuaa. Kyllä se peti loppuu tomuttumasta nopeasti ja puolisosi alkaa miettiä muita vaihtoehtoja. 
8. Ette lomaile kahdestaan
Mitä useammin perhelomia, sen parempi. Lapset mukaan vaan ja yhteistä aikaa ei ollenkaan! Jätä lapset puolisollesi lomakohteessa ja käy itse katselemassa "paikkoja" tuopin kera. 
9. Ette tapaa omia ystäviänne
Sido puolisosi itseesi niin, että kiellät kaikki menot ja kaljakuppilat. Kiellät lätkämatsit ja marttaseurat. Kiellä varmuuden vuoksi puhelimessakin puhuminen ja sulje puolisosi fb-tilikin. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Kyllä se kohta alkaa ahdistaa puolisoasi. 
10. Rupsahdatte yhdessä
 Mitä enemmän liikut, sen energisempi ja parempikuntoinen olet. Plus että viehätät puolisoasi enemmän. Kannattaa siis heittäytyä sohvalle kaljan ja makkaran kanssa, haista pahalle, piereskellä, unohtaa kammata hiukset ja kasvattaa epäsiisti leukakarvoitus. Mitä enemmän rumaa karvaa, huolittelemattomuutta ja muuta kivaa, sen varmemmin alkaa puolisosi miettiä, oletko oikeasti se sama, johon hän joskus rakastui. 

Näillä ohjeilla pääset hyvin alkuun parisuhteesi tuhoamisessa. top 10, ettenkö sanoisi. 
toki jos tahdot elää käänteisesti, sitä varmemmin pidät puolisosi luonasi. ;)

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.