Siirry pääsisältöön

Erään enkelin tositarina, päätösosa

Mutta enkeliparilla on myös salaisuutensa.
Lahja tuonpuoleisesta!
Enkelin oma lapsi kasvaa myös tässä universumissa!

Tulevaisuus on kristallipallon oma salaisuus.On aika alkaa sulkemaan kirjan kansia. Toivottaa Eräälle enkelille paljon iloa ja onnea tulevaan. On aika kiittää sinua lukuhetkestä kanssani. Kiitos lukijani! Kiitos, erilainen enkeli! 
Kiitos myös sinulle, Sussu, kirjavaihdosta! 


Kiitos, että seurasit kanssani Erään enkelin tarinaa. 
Tämä tarina on todellista. Erään erilaisen enkelin tositarinaa. 


Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …