atc-Palkinto

Ihan jokainen teistä, joka olette tukeneet minua tänä vaikeana aikana, olette arvokkaampia, kuin yksikään kultaharkko maailmassa. 
Jokaisen teistä kannustava viesti ja tuki on antanut minulle voimaa jaksaa. Olen saanut tuntea, etten ole yksin. Että saan olla heikkokin välillä. Että saan sanoa ääneen, että nyt on paha paikka! Kiitos! 


Tämä päivä on tuonut tullessaan paljon ihania uutisia! 
Ensin soitti äitini ja kertoi lääkkeen löytyneen hänen tautiinsa ja hän on alkanut toipumaan. Pystyy nyt hengittämään omin avuin ja kuume laskemassa. tulehdusarvot laskusuunnassa ja pystyy puhumaankin jo paremmin. Hän itsekin tiesi, että oli lähellä lähtölaskua. 

Jo yksistään tuo olisi ollut ihana uutinen. Puhelin kuitenkin soi kohta uudestaan ja lapsukainen ilmoitti pääsevänsä tänään sairaalasta kotiin! Hänellekin lääkitys saatu kuntoon ja aika auttanut osaltaan. Aivan huikeaa! 

Lisäksi olen saanut ihanaa väri-kuvaterapiaa atc-postin muodossa. Katsokaas nyt, mitä ihanuuksia täällä on tarjolla! 


Sain Silpputehtaan TJK-arvonnan voittoni. 


Tässä kortissa kesä ja uuden elämän alku tulevat hyvin esiin. Aina, kun menetämme jotain, saamme myös jotain uutta. En vielä tiedä, mitä meidän menetyksemme tuovat, mutta aika kertonee senkin. 
Kaunis kortti japalkinto kokonaisuudessaan! 
Kiitos Sisko!


Kommentit

Tosi ihanaista sadetta siellä.