Siirry pääsisältöön

3 hyvää

Iloisten ihmisten seura piristää. Miksemme pyrkisi vilpittömästi välittämään sitä mielihyvää muillekin?

Meitä ihmisiä on moneksi. Sen tietävät ihan jokainen ihan varmasti. Olet saattanut törmätä ikuisiin motkottajiin tai aina hymy kasvoillaan oleviin. Jotkut ovat kerrostalokyttääjiä, jotkut luokittelisit hälläväliä-tyypeiksi. Onko kukaan meistä kuitenkaan jotain yhtä ja ainoaa?! Onko alati hymyilevälläkin pahat päivänsä? Juorukellolla hetkiä, ettei halua puhua muista? Voikohan se pahin kiusaaja olla itse hakoteillä ja hukassa?

Jotkut ihmiset puhuvat selän takana kyhäillen. Jotkut huutavat päin naamaa solvaten ajatuksensa. Kultainen keskitie hukassa.

Minullekin jotkut sanovat, että mielipiteeni ja pohdintani täällä blogissani olisivat välillä ihan liian ahdistavista ja aroista asioista. Niin... Minähän kerron lähinnä vain omaa elämääni, omia kokemuksiani, omia tuntemuksiani ja omia ajatuksiani. Ehkä ne jotakuta toista ahdistaa. En minäkään väitä, että vaikkapa elämä vähävaraisena ja vaikeasti sairaana olisi ruusuista. Välillä minuakin ahdistaa!

Minun hyveeni taikka paheeni on se, että sanon sen ääneen! Tai tässä tapauksessa kirjoitan. Ja toisinaan haluan ajatukseni muualle ja kirjoitan jostain muusta, kuin napaani ympäröivästä elämästä. Minua jollain tapaa silti koskettavista asioista. Vaikeaa minun on alkaa pohtimaan lypsykoneen rakennetta tai miehen aivoituksia, kun en ymmärrä kummastakaan yhtään mitään! :D 

On kuitenkin niitäkin ihmisiä, onneksi vissiinkin enemmistö, joiden mielestä blogiani kannattaa lukea ja pppmielestä ajatukseni ovat hyviä, å saan välillä silläkin tavalla. YKSI tällaisista HYVISTÄ palautteista tuli Cloettan suunnalta ja sieltä kerrottiin, että meilin allekirjoittanut ilahtui HYVÄSTÄ asenteestani ja halusi ilahduttaa vuorostaan minua! Eikä aikaakaan, kun paketti kolahti... tai oikeastaan sen hain postista. ;)

Olen täällä jo sisältöä esitellytkin, mutta kaikkea en kerralla ole halunnut edes popsia, joten jatketaan! 

HYVÄÄ paketti sisälsikin! 


Hassua muuten, kuinka ryppyyn postipaketti oli painunut matkallaan. Onneksi sisältö oli täydellisen ihanan ehjän suussasulavaa! 


Tällä kertaa suuhun katosi pussillinen Hopea Toffeeta! 
En tietenkään yksin syönyt. Murunen oli kaverina maistiaisissa. ;)
Muistatko entisvanhaan Hopea toffeet? Ne olivat silloin niin ihanan mustia, sopivan kokoisia toffeepalasia ja kun puraisi niitä, ne sulivat suuhun. Ah nam. sitten ne lopetettiin! WHAT?!


Tähän väliin voitkin käydä kurkkaamassa "Hopea toffeesta" lisätietoja Cloettan sivuilta, kun samalla palautat mieleesi sen ihanaisen maun ja tunteen menneisyydestäsi. 


Kun nyt tämän pussin sain, avasin makeisen ja katsoin palaa tarkasti tutkiskellen. Pyörittelin palaa paperissa, nuuskin sitä ja vedin oikein kunnolla sieraimiini sitä tuoksua. AAAAAH. Lakritsainen tuoksun aiheuttama hurmos! 

Palanen suuhun... Mussuti mussun mussun... toinen, kolmas... 
Täydellinen Hopea toffee vanhalla reseptillä oli tässä edessäni tarjolla! Minulle! Syö meidät, ota meidät, nauti meistä-ne huusivat! Ja minähän söin! 

Se tunne suussa... Lakritsan ja toffeen sekoitus suli suuhuni ja jätti pitkäksi aikaa ihanan kihelmöinnin suuhuni. Voi jestas! Klassikko todellakin!

Se kannattaa huomioida, että vaikka kyseessä onkin musta karamelli, on tämä myös samalla toffeekaramelli, eli laktoosipitoinen makeinen. Suosittelen siis varaamaan laktaasientsyymi-pillereitä tämän kanssa, jos et kestä laktoosia. Kyllä tämä Hopea toffee on sen arvoista! 

Sanoisinko siis, että hyvä asia on se, että hyvä asia huomataan, annetaan hyvää palautetta ja hyvyys palkitaan hyvällä. Nyt kylläkin meni 3 hyvää jo rikki, joten hyvää päivää sinullekin. ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…