Projekti ilman mirrin kuvaa

Tässäpä se nyt on. Yksi projektini, mikä on valmistunut. Muistatko vielä, kun aikaisemmin esittelin korutauluni? Sen olen nyt halunnut tuunata uudelleen, koska vaihtelu virkistää ja koska koruja on tullut lisää ja halusin ne esille paremmin. Järkevämmin ja näyttävämmin. Pois häiritsevät kuvat ja taustaksi simppelimpää. 


Kehys on siis vanha ja aikoinaan sen pelastin varmalta kuolemalta. Lasi oli rikki ja muistaakseni sillä vielä leikkasin sormeenikin, tai johonkin kohtaan kädestäni. Ei onneksi pahasti. 


Laitoin nyt taulun toistepäin ja pätkin ruskean organzanauhan, jossa rautalankaa sisällä. Lisäksi leveää pitsiä. 


Taustalla on joltakin teistä saatua kangasta. Tykästyin tuohon kuosiin ja se on odottanut tilaisuutta päästä edustamaan jotain muuta, kuin pikkupalasina kortteja. 


Taulu on yksistään nyt tarkoitettu korvakoruille ja rintakoruille. ajattelin ensin, että laittaisin koukkuja tai jotain kaulakoruille jne, mutta sitten päätin alkaa metsästämään toista kehystä niille. Tämä jää näin! Helpompaa, kauniimpaa, selkeämpää ja toimivampaa. 
Ei sulla sattuisi olemaan puukehystä, mikä lojuu nurkissa toimettomana ja on tummanruskea ja valkea pohja? Lasittomana ehdottomasti!


Tuohon pitsiin siis saa korvakorut laitettua roikkumaan ja klipsit ja keveämmät organzaan. 



nappikorviksillekin on oma nauhansa. 


Onhan mulla myös "koru-hempukka" ja "sormus-mirri", mutta mirri ei ole nyt kuvassa. ;)


Kommentit

Susanna sanoi…
Tuollainen korutauluhan onkin mainio idea!!!
Nanna sanoi…
Onpa hurjan kaunis ja persoonallinen korutaulu!