Pääsiäissuklaata Nam nam


Pääsiäisen aikaan on mukava tehdä asioita, mitä ei muulloin arkena ennätä tekemään. Perheen kesken yhdessä ulkoilua, kätköreissuja, elokuvien katselua... Yhteistä aikaa. 

Yhdessä myös herkuttelemme pääsiäisenä, sillä tällaista pakettia ilomielin tutkii tarkemmin ja maistelee, tutustelee ja mutustelee, teillekin esittelee. 


Kyseessä ei tällä kertaa ole arvontavoitto eikä yhteistyösopimus, vaan ihan puhtaasti omalla asenteellani ansaittu paketti. Ilahdutti kovasti Cloettalta saamani palaute, jossa kerrottiin minun ilahduttavan heitä! Tästä syystä vuorostaan minulle tupsahti paketti  ilahduttamaan ja piristämään päivääni. Tämän paketin sisältö piristää todellakin! niin minun kuin rakkaanikin päivää!
 KIITOS IHANA TERHI! 


Sanonta; Ei makeaa mahan täydeltä, pitänee paikkansa tässäkin tapauksessa ja näin ollen en kerralla paljastakkaan koko paketin sisältöä, vaan vilautan pikkuhiljaa tuotteen kerrallaan. Hihii. 


Paketissa oli Cloettan uutuus Toffee Center-suklaalevy. 
Ihanan houkutteleva kääre vetää puoleensa. Levyn kokokin on juuri sopiva telkkarin äärelle, yhdelle superhyvän herkkusuulle tai kahdelle jaettavaksi. 


Levy on maitosuklaata ja sisällä ihanaa valuvaa toffeeta. 15 palaa jakautuu hyvin kahdellekin, kun valokuvaaja haukkaa ensin yhden pois, ihan vaan kuvausta varten. ;)


Toffee Center on pehmeää suklaata, makeaa toffeeta ja se sulaa suussa! Tätä suklaata voin suositella joko just makean himoiselle suklaahiirelle tai esimerkiksi useammalle jälkkärijäätelön kanssa. tätä voi tarjoilla kahvipöydässä vieraille tai viedä lahjaksi. Tuo toffee on makuna todella hyvä. Ei mitään esanssi-hilloja, vaan oikeaa makua. 

Tämän 80 gramman täytesuklaalevyn tietoja voit käydä vilkaisemassa Cloettan sivuilta 
"TÄSTÄ LINKISTÄ". Sieltä löytyvät ravintoarvot  ja aineosaluettelo. 

Mitähän muuta paketista löytyikään? 
Ole kuulolla!


Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Kiitos,ihanaa suklaata.Nam..Kivaa pääsiäistä.