Kun karkkia syö, pitää muistaa myös hampaat


Ihana Cloetta, ihana paketti, ihana ylläri. Siirrytään paketissa seuraavaan namuliin. 

Muistatko lapsuudesta ne vanhempien kehoitukset, että jos syöt karkkia, pitää pestä hampaat? Oliko teillä joku loru tai leikki, jotta hampaanpesusta tuli hauskempaa? 
Meillä oli sellainen neuvolasta? saatu tarra seinällä, missä oli hampaanpesuun ohjeet. sitä seuratessa oli kivaa pestä hampaita. Lapsellanikin oli oma tarransa. 

Muistan myös koulussa ne plakki-testaukset, suuret hammasmallit, joita hammashoitaja kävi luokan edessä harjaamassa jättihammasharjalla, purskutettavan fluorin sekä ne punaiset tabletit, joilla katsottiin, olikos hampaanpesu onnistunut hyvin. 

Tämä muisto on oiva aasinsilta paketin seuraavaan tuotteeseenkin. 




Herkullinen uutuus-Jenkki Pro.
Täysksylitolipurukumi!
Ice menthol.


Voinpa kertoa, että purukumit yleensä ovat mielestäni liian pliisuja. Hetken maistuu teollinen maku ja sitten, ennenkuin purkka on kauaa suussa ollut, maku on jo poissa. Yllätyin siis, että tässä täysksylitolipurkassa maku oikeasti on raikas ja kestävä ja että se raikkaus säilyy suussani vielä sittenkin, kun purkka on jo pois nakattu. Roskiin tietysti! Ei kadulle, polulle tai minnekkään muuallekaan kengänpohjaan tarttumaan!!!


Ihan tavallisennäköisiä, -kokoisia ja -oloisia purukumeja iso pussillinen. 90 grammaa! Todellakin tämä uutuus-tuote kuitenkin on erilainen, kestävä ja hammasystävällinen. Minä tykkään! Nyt tiedän, mikä purkka meille tulee käyttöön ruuan jälkeen! Tai vaikka karkkihetken päätteeksi. Nam nam! 

Lisätietoja ihanuudesta ilman laktoosia löydät "TÄÄLTÄ"






Kommentit