H niinkuin HERKKUJA ja harmaan maan asukkaita


Jatketaanpas Pääsiäisen herkkupaketin purkamista ja esittelyä. Ihana Terhi Cloettalta halusi ilahduttaa minua lähettämällä suussa sulavia herkkuja. Nam nam! 

Esittelen paketin sisältöä pikkuhiljaa, tuotteen kerrallaan, sillä liika makean syöminen kerralla saa aikaan vain pahaa oloa ja hammaspeikkoja. ;) Tahdon nautiskella! Tahdon makustella ihan rauhassa. Ottaa sillon tällön karkin ja antaa sen sulaa suussa ihan hissukseen. Joskus voi tehdä mieli ahmia pari kolmekin putkeen, mutta kivointa on, kun namit sulavat suussa pitemmän aikaa. 

Pakettia raottaessani löytyi sopivasti tällainenkin pussi. 



TV Mix Show
The voice of Finlandin uutuus pussi. 

Tätä herkkua nautiskelimme sunnuntaina samalla, kun seurasimme telkkarista The Voice of Finlandin Finaalia! Minä niin toivoin, että ihana, nuori ja ujo tyttönen, joka laulaa kuin satakieli, eli Emma Schnitt, olisi voittanut. No, suosikkini tuli toiseksi joten ihan hyvin meni kuitenkin. 

Onnea Emmalle kakkospaikasta ja tulevaisuuden musiikkiurasta! 


on 280 gramman uutuuspussi, jonka makuvalikoima on huikea! 

Vihreä lakurae, Mallorca hedelmäsekoitus, suklainen vaahtokarkki, valkoinen suklaarae sekä suklaanappi.

Näissä namusissa ON makuja! Nuo suklaiset namitkin ovat ihan huippuja, sillä ne sulavat suuhun! Etenkin suklaanappi tuo mieleeni jonkin suklaamoussen. Ihana! 


Pääsiäisenä emme syöneet suklaamunia, vaan kananmunia. Makeisia oli sen verran paljon Cloettalta. Onneksi olikin, sillä hyvänmakuiset suklaamunat ovat euron kappale. Hui. Ehkä sitten Pääsiäisen jälkeen ostamme pari, ehkä emme. Katsotaan nyt. 

Pääsiäisen herkkuja oli myös Sushin valmistus. 


Tuulalle kiitos ihanasta mahdollisuudesta maistaa sushia. Se on meille vieraampi asia. Kerran olen kiinalaisessa maistanut ja siellä se oli hieman kuivahtanutta ja epäilyttävää. ties kuinka kauan seisonut pöydällä. Olemme miettineet, olisiko kaupan sushitarvikkeet hyviä. Nyt siihen tuli tilaisuus. 

Noria emme käyttäneet ja teimme sitten ihan pelkällä riisillä ja täytteillä. Oli vaikea saada pidettyä kasassa! Noria tarvitsisi tässä tapauksessa!



No, ulkonäkö oli ruma. Norin tilalla  hieman kostukkeena hickory smokea ja/tai majoneesia. Maku oli hyvä! Tätä pitää tehdä uudestaankin! 


Skoolasimme Pääsiäisenä yhteiselle vapaalle, sushikokeilulle ja meille. Oikein hyvä puolikuiva kuohuviini, Talisman. 


Aurinko on paistanut lähes koko ajan. Taivas täysin sininen ja ulkona on lämmin. Olemme laitelleet partsia kesäkuntoon ja nautiskelleet ekat aamukahvit siellä. Päivällä olemme kävelleet rannalla ja olleet ulkona. Sisäpuuhissa kaikkea rästihommia, pientä puuhastelua. 


Leskenlehdet nostavat päätään jo harmaasta maasta. sitruunaperhoset lentelevät kilpaa kärpästen kanssa. Pikkulinnut sirrittävät pihapuissa ja kirmaavat keskenään. Harmaan maan asukit alkavat herätä talviuniltaan. 


Kallavesi on sulanut lähes kaikkialta, lähes kokonaan. vielä kuuluu rannalla jääkiteiden kilinää, kuin tuulikellosta tai kristallilasista sitä lusikalla kopsauttaessa. Ihanaa luonnon omaa musiikkia. 
Minulla hermosärky on pahentunut huomattavasti ja päivittäin se iskee jalkaan saakka tuikkauksiaan. Yhä vähemmän voin asioita tehdä, mutta silti ne mitä voin, on tärkeää, että teen! Etten lopeta, enkä anna periksi. Minun on annettava enemmän itsestäni, ja yritettävä hidastaa sairauden etenemistä. Miten?!


Uusi elämä on syntynyt. Vanhat väistyvät tieltä. Sinivuokot ottavat "ensiaskeleitaan" luonnossa. Omakotitalojen pihalla alkaa haravointiurakat. 



Kommentit

Tuula sanoi…
Onneksi unelmia voi olla useita :)