ostatko tai otatko osaa haasteisiin?


Inspishaasteessa on hurjan upea palkinto ja mietintämyssy päällä, että tuleeko osallistujia niin montaa, että palkinto arvotaan?! no just ja just raja rikki! Hei, missä te olette?! tulkaa mukaan! "INSPIKSEEN"

Palkinto on näin upea!

Inspiration haastaa!-haastehan on ihan erikseen ja se on täällä Inspirationissa. vaikket olisikaan ollut alusta asti mukana, voit aina osallistua kuukausiarvontaan. Tekeminen yhdessä on se palkitsevin asia, mutta pikkupalkinto arvotaan myös joka kuukausi osallistujien kesken. Jos olet osallistunut joka kuukausi, olet yhä mukana massiivisessa loppuarvonnassa. Kuka tipahtaa, kuka jatkaa?! 


Minun tekemiäni koruja ja kortteja on myynnissä omassa Inspiksen blogikaupassa, jossa myös kirppistavaraa. Olen tänäänkin lisännyt sinne paljon askartelutarvikkeita, kaftaanin ja vaikka ja mitä. Mielelläni vastaan kysymyksiinkin jos tarvetta on esittää kysymyksiä. 
Inspiksen putiikki löytyy tämän linkin takaa:


Myyntituloilla saan hankittua niitä tarvikkeita, joita tarvitsen jatkaakseni terapoivaa askartelua ja kustannan osan lääkekuluistani sekä hemmottelua meille Murusen kanssa. Usein loppuu liima tai teipit, tietty paperi tai nauhat... Vähävaraisina emme voi  tuloillamme hemmotteluja hankkia. Esim. makeisia, leffalippuja, vaatteita... Ihan perusasioita. Inspiksen tuoton käytän aina siis näihin tarkoituksiin! 
Lisäksi vaikkapa palkintoihin täällä tai niitä uusia osia koruihin, mitä tarvitaan aina. Pelkkä kierrätysmatskuhan ei riitä. 
Tervetuloa ostoksille.



Kommentit