Siirry pääsisältöön

Kerran elämässä voi tehdä paljon kerralla

Osallistun ATC swappiin Belgiaan ja tässä korttisarjassa suurin osa on tehty tätä swappia ajatellen. Tekniikkana piti olla leimattua. Enemmän, kuin vain yksi teksti. 
Korttini ovat siis kaikki leimaustekniikalla tehtyjä.

Samalla ajattelin TJK-haastetta ja mietin, kuinka helposti sen mieltää tarvikkeiksi. Ei leimailuksi. Katsotaan, mitä tästä tulee. ;)

ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi humaltua, jotta voisi sanoa ja tehdä sen, mitä muuten ei uskalla.

Suu puhtaaksi vaan!? Olen humaltunut elämäni aikana alkoholista, sanonut sanottavani ja välillä liikaakin. Tätä nykyä en käytä alkoholia humalahakuisesti. Sanon sanottavani selvin päin. Kasvotusten. En selän takana pas** jauhaen. Sen voi tehdä rumasti tai sen voi tehdä kauniisti, asiallisella linjalla. Haluanko loukata toista?!

ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi pihistää tuhkakuppi Pariisilaiskahvilasta ja säilyttää sitä suurena aarteena. 

Tähän minun täytyy todeta, että Pariisissa en ole käynyt koskaan. Voisiko sen soveltaa kotimaahan? Mietin, muistelen, olenko pihistänyt koskaan mistään tuhkakuppia? Kahvilasta, baarista tai edes pihamaalta jostakin? Vastaukseni on en. Mutta minulta on parvekkeelta pihistetty tuhkakuppi! Ajatella! Jollakin oli tarvetta? Tämä on niitä kaksipiippuisia asioita, joista en ole niinkään varma, haluanko edes toteuttaa. Mutta hei, olen pihistänyt lasinalusia, niitä pahvisia. Niitähän saisi ottaa vain yhden lasinsa alle! Hui, olinpas minä rohkea. ;)


ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi istua hiljaisessa kirkossa ja sytyttää kynttilä rakkaalle ihmiselle.

Sen olen tehnytkin. Tuohus kädessäni, ortodoksikirkossa. 

ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi ahtautua passikuva-automaattiin hyvän ystävän kanssa, vetää verhot kiinni ja ottaa kuvia. 

Ei, en ole tehnyt tätäkään. Syystä että meilläpäin ei ole tiettävästi tällaisia koppeja? Tai oikeastaan joskus ala-asteiässä luokkaretkellä, vai olikohan yläasteella, mutta kauan aikaa sitten joka tapauksessa ahtauduttiin valokuvauskoppiin muutaman likan kanssa. Ei tosin kuvattu, mutta pelleiltiin kuvaavamme ilmeitä. 

ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi kiivetä Eiffel-torniin ja nauttia ylhäältä puhaltavasta raikkaasta tuulesta.

Itseasiassa voisin verrata tätä muutamaan Suomessa olevaan näköalatorniin. Esim. Näsinneula, Puijon torni tai muu vastaava. Olen sellaisissa käynyt useamman kerran ja tuntenut tuulen kasvoillani. Rippikoulunkin kävin erään tornin läheisyydessä ja tuli silloin käytyä päivittäin korkeuksissa. Selvisi nuorelle likalle sekin fakta, että vaikka alhaalta huudettu ääni katoaakin matkalle, ylhäältä huutaessa ääni kantautuu kauas ja selkeästi! :D


ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi aamuvarhaisella juosta niityllä paljain jaloin ja tuntea kastepisarat jalkapohjissa. 

voi että... Niin tuttua! Olen luonnon lapsi, metsittynyt kaupunkihiiri. Olen aina asunut hieman syrjemmässä ihmisvilinästä. Silti lähellä ihmisiä. Otappa siitä sitten selvää. ;) 
Paljaat varpaat kesäaamuna on ihana tunne. Kokeileppa vaikka! Harmi heille, joilla on aina kylmät jalat, eivätkä voi kulkea paljain jaloin missään. 


TJK
Kun aloin leimailemaan, halusin tehdä vaihdettavaksikin jotain. Mietin, mikä leimoista olisi kiva, mikä joutaisi korttiin. tein leimasimilla kollaasin. Lisäsin musteita ja kynsilakkaa, kimalleliimaa ja pro markerilla mustetta. aina vaan ajatuksena; tämäkin vielä joutaisi korttiin.

Kerran elämässä tulisi sanoa "kyllä", vaikka oikeasti haluaisi sanoa "Ei". 

Mielestäni tämä on niitä asioita, joista voi ajatella puolesta ja vastaan. Meillä suomalaisilla on tapana sanoa "kyllä" liiankin usein. Ennemminkin tulisi sanoa "EI" useammin. haluan nyt kuitenkin ymmärtää tämän ajatuksen siten, että niissä asioissa, joissa ajattelemme "en minä osaa", "Ei minusta ole tähän" tms, niissä tulisi sanoa useammin "kyllä". Kyllä minusta on tähän! Tätä olen opetellut ja oppinutkin. Tänä vuonna myös haastan itse itseäni enemmän ja enemmän tekemään niitä minulle vaikeita ja haasteellisia asioita enemmän. KYLLÄ minusta on siihen! 

Kortti siirtyy vaihdettaviin. 

Kommentit

Sisko sanoi…
Hieno korttisarja ja ajatuksia herättävää tekstiä.
Kyllä leimatkin joutavat korttiin!
Kiitos osallistumisesta!
Silkku sanoi…
persoonallisia kortteja:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…