Siirry pääsisältöön

Kerran elämässä voi tehdä paljon kerralla

Osallistun ATC swappiin Belgiaan ja tässä korttisarjassa suurin osa on tehty tätä swappia ajatellen. Tekniikkana piti olla leimattua. Enemmän, kuin vain yksi teksti. 
Korttini ovat siis kaikki leimaustekniikalla tehtyjä.

Samalla ajattelin TJK-haastetta ja mietin, kuinka helposti sen mieltää tarvikkeiksi. Ei leimailuksi. Katsotaan, mitä tästä tulee. ;)

ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi humaltua, jotta voisi sanoa ja tehdä sen, mitä muuten ei uskalla.

Suu puhtaaksi vaan!? Olen humaltunut elämäni aikana alkoholista, sanonut sanottavani ja välillä liikaakin. Tätä nykyä en käytä alkoholia humalahakuisesti. Sanon sanottavani selvin päin. Kasvotusten. En selän takana pas** jauhaen. Sen voi tehdä rumasti tai sen voi tehdä kauniisti, asiallisella linjalla. Haluanko loukata toista?!

ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi pihistää tuhkakuppi Pariisilaiskahvilasta ja säilyttää sitä suurena aarteena. 

Tähän minun täytyy todeta, että Pariisissa en ole käynyt koskaan. Voisiko sen soveltaa kotimaahan? Mietin, muistelen, olenko pihistänyt koskaan mistään tuhkakuppia? Kahvilasta, baarista tai edes pihamaalta jostakin? Vastaukseni on en. Mutta minulta on parvekkeelta pihistetty tuhkakuppi! Ajatella! Jollakin oli tarvetta? Tämä on niitä kaksipiippuisia asioita, joista en ole niinkään varma, haluanko edes toteuttaa. Mutta hei, olen pihistänyt lasinalusia, niitä pahvisia. Niitähän saisi ottaa vain yhden lasinsa alle! Hui, olinpas minä rohkea. ;)


ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi istua hiljaisessa kirkossa ja sytyttää kynttilä rakkaalle ihmiselle.

Sen olen tehnytkin. Tuohus kädessäni, ortodoksikirkossa. 

ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi ahtautua passikuva-automaattiin hyvän ystävän kanssa, vetää verhot kiinni ja ottaa kuvia. 

Ei, en ole tehnyt tätäkään. Syystä että meilläpäin ei ole tiettävästi tällaisia koppeja? Tai oikeastaan joskus ala-asteiässä luokkaretkellä, vai olikohan yläasteella, mutta kauan aikaa sitten joka tapauksessa ahtauduttiin valokuvauskoppiin muutaman likan kanssa. Ei tosin kuvattu, mutta pelleiltiin kuvaavamme ilmeitä. 

ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi kiivetä Eiffel-torniin ja nauttia ylhäältä puhaltavasta raikkaasta tuulesta.

Itseasiassa voisin verrata tätä muutamaan Suomessa olevaan näköalatorniin. Esim. Näsinneula, Puijon torni tai muu vastaava. Olen sellaisissa käynyt useamman kerran ja tuntenut tuulen kasvoillani. Rippikoulunkin kävin erään tornin läheisyydessä ja tuli silloin käytyä päivittäin korkeuksissa. Selvisi nuorelle likalle sekin fakta, että vaikka alhaalta huudettu ääni katoaakin matkalle, ylhäältä huutaessa ääni kantautuu kauas ja selkeästi! :D


ATC SWAP
Kerran elämässä tulisi aamuvarhaisella juosta niityllä paljain jaloin ja tuntea kastepisarat jalkapohjissa. 

voi että... Niin tuttua! Olen luonnon lapsi, metsittynyt kaupunkihiiri. Olen aina asunut hieman syrjemmässä ihmisvilinästä. Silti lähellä ihmisiä. Otappa siitä sitten selvää. ;) 
Paljaat varpaat kesäaamuna on ihana tunne. Kokeileppa vaikka! Harmi heille, joilla on aina kylmät jalat, eivätkä voi kulkea paljain jaloin missään. 


TJK
Kun aloin leimailemaan, halusin tehdä vaihdettavaksikin jotain. Mietin, mikä leimoista olisi kiva, mikä joutaisi korttiin. tein leimasimilla kollaasin. Lisäsin musteita ja kynsilakkaa, kimalleliimaa ja pro markerilla mustetta. aina vaan ajatuksena; tämäkin vielä joutaisi korttiin.

Kerran elämässä tulisi sanoa "kyllä", vaikka oikeasti haluaisi sanoa "Ei". 

Mielestäni tämä on niitä asioita, joista voi ajatella puolesta ja vastaan. Meillä suomalaisilla on tapana sanoa "kyllä" liiankin usein. Ennemminkin tulisi sanoa "EI" useammin. haluan nyt kuitenkin ymmärtää tämän ajatuksen siten, että niissä asioissa, joissa ajattelemme "en minä osaa", "Ei minusta ole tähän" tms, niissä tulisi sanoa useammin "kyllä". Kyllä minusta on tähän! Tätä olen opetellut ja oppinutkin. Tänä vuonna myös haastan itse itseäni enemmän ja enemmän tekemään niitä minulle vaikeita ja haasteellisia asioita enemmän. KYLLÄ minusta on siihen! 

Kortti siirtyy vaihdettaviin. 

Kommentit

Sisko sanoi…
Hieno korttisarja ja ajatuksia herättävää tekstiä.
Kyllä leimatkin joutavat korttiin!
Kiitos osallistumisesta!
Silkku sanoi…
persoonallisia kortteja:)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…