Fiinit ihmiset

Fiinit ihmiset voivat olla hyvinkin kauniita ihmisiä sisäisestikin. He voivat olla maailman ystävällisimpiä ja rakastavampia ihmisiä. fiineys on niin katsojan silmissä, että ei siitäkään voi kisata. toisesta fiiniä on harmooninen asukokonaisuus, toisesta saa olla väriä ja ihan hiuksia myöten. Jokaisella hienolla ihmisellä on oma tyylinsä ja makunsa.

Se, mikä minusta ihmisestä tekee fiinin, kauniin ihmisen ja hienostuneen ihmisen, ei ole niinkään se, miltä hän näyttää asuineen ja hiuksineen tai miltä koti näyttää. Ei se, käykö hän kalleimmalla kuntosalilla oman personal trainerinsa kanssa tai kosmetologilla kerran kuussa. Fiiniksi ei tee se, juoko cappucinoa kahvilassa vai ostaako paperikasseineen uusia vaatteita kalliissa muotiliikkeessä.

Minusta hieno ihminen on sellainen, jolla on nöyryyttä ja toisten ihmisten kunnioitusta sen lisäksi, että on sinut itsensä kanssa. Hieno ihminen ottaa toisetkin huomioon, eikä vaan ylpeile rahoillaan ja ostoksillaan. Hän ei moiti toisia eikä esitä koppavaa. Hieno ihminen on aito, ihana ihminen joka hymyilee ja säteilee. Hän on avulias ja kiltti. Hänelle on ihan yks ja sama, onko hotellihuone matkakohteessa luksus-sviitti vai 3 tähden hotellihuone, kunhan loma on antoisa ja nautinnollinen. Hän ei pöyhkeile sulkineen tunkiolla ja esitä olevansa muita parempi siksi, että hänellä on varaa. Voi kuulkaa, köyhempikin voi olla paljon fiinimpi ihminen kuin kukko tunkiolla!

Minusta jokaisen raha-asiat ovat jokaisen omia asioita ja jos tykkää hemmotella itseään savihoidolla tai shampanjalla, sen saa toki tehdä. Ei se toisilta pois ole. Mutta se pointti, mitä ajan takaa on se, että mielestäni hieno ihminen voi kertoa käyneensä mutahoidossa ja nauttineensa olostaan. Leuhka ihminen kertoo sen leuhkien, muita halveksuen ja vähätellen, itseään nostattaen. Olen yhä sitä mieltä, että ken itsensä ylentää, se alennetaan!

Fiiniä... niin... Netistä löytämiäni fiinejä kuvia tässä lopuksi muutama. Mitäs tykkäät?



Kommentit

Maca sanoi…
Olenpa samaa mieltä kanssasi ja lisään vielä tämän päivän toisen lukukappaleen alun:"Joka luulee seisovansa, katsokoon ettei kaadu." Itselle on silloin tällöin käynyt näin, kun luulee itsestään enemmän kuin on, niin kohta on nokka porossa.