5 kuvaa arkielämästäni

"Tiikeriankka" haastoi minut hauskaan haasteeseen, jossa säännöt ovat yksinkertaisuudessaan: "Ota 5 kuvaa arkielämästäsi ja haasta jokaisen kuvan kohdalla joku bloggaaja!"

Tokihan otan haasteen vastaan ja ilmeisesti saa itse valita, tekeekö kerralla viiden kuvan postauksen vai 5 päivänä 1 kuvan postauksia. Minun valintani on 5 päivää putkeen. Seuraavan 5 päivän aikana haastan myös lukijoitani mukaan. Ole kuulolla!

Kuva 1/5:


Meillä on ongelma. Sen ongelman nimi on laadukkaiden lusikoiden ja haarukoiden ruostuminen. Näiden merkkituotteiden oletettiin kestävän jollei nyt ikuisesti, ainakin lähemmäs hamaan tappiin asti. Ruostumaton teräs kyseessä ja kuten kuvasta näkyy, ruosteessa ovat! Eihän näitä voi käyttää! 

Kuvan lusikka on jynssätty ruosteesta niin puhtaaksi kuin mahdollista. On keitetty, pesty, kiillotettu... Kaikkea kokeiltu, mitä osattu. Saatiin suurin osa pois. Yrityshän oli saada näistä vielä käyttökelpoiset välineet. Turhaan. Nämä välineet ovat meillä olleet nyt noin 2 vuotta ja tässä kunnossa ovat. 

Tänään Murunen soitti Fiskarsille ja kyseli, kuinka toimitaan. Kuulemma tulisi käyttää näitä nyt sen aikaa, että se ruoste taas on siinä mittakaavassa, missä oli ennen "kiillottamista". Sitten palautamme ne Fiskarsille ja siellä tekevät tutkimuksensa ja päättävät, onko vika tuotteissa vai asiakkaassa itsessään. Jep jep. 

Ja näiden välineiden takia hävitimme ikivanhat, rumat välineet aikaisemmin pois! Olihan ne rumat ja tummuneet, mutta sentäs RUOSTUMATTOMAT! Argh! Laatu ei aina takaa hyvää lopputulosta. 


Haastan arkisia kuvia kuvailemaan 




Kommentit

Unknown sanoi…
Voi kökkö. Meiän arjesta ei ainakaan hyviä juttuja saa irti. Siis sellasia painokelpoisia :))))))