5 kuvaa arkielämästäni osa 2

"Tiikeriankka" haastoi minut hauskaan haasteeseen, jossa säännöt ovat yksinkertaisuudessaan: "Ota 5 kuvaa arkielämästäsi ja haasta jokaisen kuvan kohdalla joku bloggaaja!"

Tokihan otan haasteen vastaan ja ilmeisesti saa itse valita, tekeekö kerralla viiden kuvan postauksen vai 5 päivänä 1 kuvan postauksia. Minun valintani on 5 päivää putkeen. Seuraavan 5 päivän aikana haastan myös lukijoitani mukaan. Ole kuulolla!

Kuva 2/5


Pyrin valmistamaan itse omat herkkuni ja ruokani. Näin saan halvemmalla enemmän ja parempaakin. Meillä toki jogurttejakin tykättäisiin syödä, mutta olemme huomanneet sen, että ensinnäkin hyla- ja laktoosittomat jogurtit ovat kalliimpia kuin tavalliset jogurtit ja toisekseen ne maistuvat melko happamilta verattuna tavallisiin. toisaalta äklömakeat tavalliset jogurtit ovat jo ehkä liiankin makeita. 
Jos nyt kuitenkin jogurttia ostan itselleni, mieluiten söisin Activiaa, Oloa tai Kreikkalaista jogurttia. Myös Lohkeavat ovat hyviä. Harmi vaan, että yksi jogurttipurkki, annoskoko, maksaa lähemmäs euron kappale! 



Suosin siis itse tehtyjä välipalajuomia. Litran maustamaton jogurttipurkki maksaa alle 2 euroa ja siitä saadaan kummallekin tehty todella monta annosta ISOJA välipalaherkkuja. 
Tällä kertaa tarjolla on mansikka-banaani-Smoothieta. Laitoinpa itselleni vaahtokarkinkin tuohon päälle juhlan kunniaksi. 

Juhlan? arkikin voi olla juhlaa! Me juhlimme silloin, kun mahdollista. Vaikkapa sitten kilistäen vesilasia tai kahvikuppia. voimme juhlistaa yhdessä oloamme, terveempää hetkeä tai kevättä. Me emme tarvitse merkkipäivää tai suuria bileitä nauttimiseen arjen keskellä. Eikä meillä mitään mahiksia olisikaan biletyksiin. siis sellaisiin, mitä yleensä bilettämisellä tarkoitetaan. 

Meillä on hyvä olla tänään. 


Arkeen kuului myös rullaverhon vetonarun punomista. 


Aikani tuskailin pitkien narujen kanssa, kun meinasivat mennä solmuun keskenään. sitten laitoin ne tyhjiin purkkeihin ja jo toimii!


Toinen pää on puristimella kaapin ovessa kiinni. 


Pyykkipoikaa käytin välillä taukoa pitäessäni apuna, ettei jo punottu nauha lähtisi purkautumaan. 
Tällaisia puuhia tällä kertaa. 

Haastan arkisia kuvia kuvailemaan


Kommentit

Sirpa sanoi…
Kiitos! :) Hauska haaste otan vastaan!
Eli kuvat voi myös julkasta kerralla??? Kun vain on viisi eri tilannetta!?
Vilimarika sanoi…
Kyllä voi kerralla, kunhan 5 eri arkista kuvaa ja 5 haastettua.
Sirpa sanoi…
Ok!
Eikun bokkaamaan! :)