karvasmantelia viikseen

Haitarikirja helmikuu on päässyt torstaihin ja 6.nteen päivään. Meillä nautiskeltiin aamupalaksi herkkuja! Oli toki suolapalaakin ja kahvia, mutta eihän ne ketään kiinnosta. ;) Nämä nyt esille sen sijaan.


Eilispäivänähän oli runebergin päivä, joten niitä "aitoja ja oikeita" haettiin täksi aamuksikin leipomolta. Karvasmanteliöljy on yksi oleellinen osa tätä herkkua. Ilman sitä ovat toki hyviä, mutteivät aitoja. Kuka tykkää, kuka ei. Makuasioista ei voi kiistellä. 


Siinä se nyt on! TORTTU RÄHKÄSILMÄLLÄ!


Ja herkkukeksipaketti, jossa peräti 4 keksiä. ;)


Ja suklaapalanen. Oi kuinka ihanan paljon rasvaa, sokeria, kaloreita, kiellettyjä ainesosia, tuhmaa, syntistä... Ja mikä parasta: AAMUPALALLA! 

Haitarikirjaan haluttiin viiksiä. Viiksiä oltaisiin nuoleskeltu, jos sellaiset olisivat, tämän herkun jälkeen, kuin kissat kermakupilta lähtiessään. 

Muistuupa toinenkin sanonta mieleeni viiksistä, mutta taidanpa jättää sanomatta sen... Jotenkin se vetämiseen liittyi. ;) hyi hyi... Niin tai näin, viikset esille!



Tämän päivän Haitarikirjan sivu siis näyttää tälle.

Kommentit

SatuKoo sanoi…
Mä en tuosta mantelihommasta välitä, vaikka Runebergintortut hyviä ovatkin :) Laskiaispullan täytyy olla ehdottomasti kermavaahdolla.
Vilimarika sanoi…
Kyllä! Kermavaahtoa ja hilloa!
RaijaAnnikki sanoi…
Kiva tuo raidoitus ja sopii myös viiksien kanssa mainiosti. Kiva sivu.
Hauska posrtaus ja sai hymyn naamalle. Kiitos.
Melina sanoi…
Voi Runebergintortut.. Ite jätin tänä vuonna välistä, mutta pakko oli maistaa pieni pala miekkosen omasta. Se oli virhe, en pystynyt koko päivänä ajatella muuta kuin sitä ihanaa makua. :D

Ja aivan ihana uusi ulkoasu sinulla! En tiedä kauanko tämä jo on ollut, mutta itse huomaan vasta nyt, kun ei ole kauheasti ollut aikaa lukea muiden blogeja. :(
Vilimarika sanoi…
Voi sinua, Melina. Herkku-tuska on kamalaa!
Kiitos. Kuukauden suunnilleen ollut. Uusi vuosi, uusi kuosi. :)
Täti Punainen sanoi…
Hauska sivu ja hyvät pohdinnat!;)
Sari sanoi…
Kiva sivu, oikein sellainen hipsteri-sivu. Kuulun siihen karvasmantelikastiin - sitä pitää ehdottomasti olla Runebergin tortuissa. Ja laskiaispullissa mantelimassaa ja kermavaahtoa. Jäi meikäläisen puuro-aamiainen kyllä kakkoseksi tuon aamiaisen rinnalla :)