Haitarikirja helmikuu, päivä 14

Ystävänpäivä, perjantai 14. päivä. Vuonna 2014. 

Minulle Ystävänpäivä on joka päivä, joten ilahdutan ystäviäni pitkin vuotta jollakin. Enhän minä voisi kaikille yhtenä päivänä lähettää kortteja ja lahjoja. Ei mulla ole varaa siihen! Mutta yksi kortti tai pikkupaketti silloin tällöin on ihan eri asia. ;) 


Tänään haitarikirjaan tulee ystävistä vilpittömimpiin lukeutuva aihe, nimittäin KISSA!


Kissojahan on monenlaisia. On Kotikissoja, petokissoja, villikissoja... ;)
Tosi puheissa, kissarotuja ja kissojen sukua ON paljon!Ja minä olen ihan täpöllä kissa-nainen. Mourrrr Grau.


Minulla on yhä ikävä syksyllä menehtynyttä kissaamme, mutta on se ikävä jo alkanut hellittää ja kullata muistoja. Ihan kuin kaikkien muidenkin kissa-ystävieni ja muidenkin lemmikkieni kohdalla kävi. Kissojahan minulla on ollut lähes aina. Tai oli lapsuudessa, sittemmin sairastuin vaikeaan eläinallergiaan ja murkkuiässä pystyin taas ajattelemaan lemmikkien ottamista. ONNEKSI allergia oli lapsuudessa ja meni ohi!

Kissat ovat lähellä sydäntäni ja minulle hyvin tärkeitä. Ihan niin kotikissat, kuin viidakon villit kissatkin. Erityisesti sydämeni on vienyt tiikeri. <3 Toisaalta ei yhtään yllätä se, että kiinalaisessa horoskooppimerkissä olen tiikeri. Mutta hei, sain tietää sen vasta sitten, kun jo olin hulluna tikruihin! Sattumaa!


Uroskissa + naaraskissa = Pentukissa. 
Eilen kirjoittelinkin vauvakuumeestani/mme, joten ei siitä sen enempää. 

Kiitos kaikille ystävänpäivälahjojen ja korttien lähettäjille kotipakettina sekä kiitos kaikille teille jotka tätä kautta olette muistaneet minuakin! 

Toivottavasti teillä oli ihana päivä. Me tultiin just saunasta. Salkkarit ja sitten herkkuiltapalaa. :)

Kommentit

Stiina sanoi…
Hyvää ystävänpäivää
Sari sanoi…
Minäkin olen iso kissa - leijona :) Kivoja kisuleita sivut täynnä.

Hyvää ystävänpäivän iltaa!
Maca sanoi…
Kissahan on ykkönen! Jos luulee, että on kissan emäntä, niin erehtyy pahasti, kyllä kissa on emäntä ja ihminen kissan palvelija.Tämän tietää jokainen kissan omistanut.