Tämä joutaa korttiin...

Mikä auttaa matalapaineeseen? Mikä nostattaa mielen? Mikä saa hyvälle tuulelle? Entä missä luuraa intohimo ja suunnaton halu? Se, kun sormet syyhyävät, ajatukset laukkaavat, silmät hamuavat ja mielessä hyrrää tuhat ideaa, ajatusta ja suunnitelmaa? voin kertoa, että minulla se on nimeltään ASKARTELU. Olkoon sitten atc-askartelua, postikorttiaskartelua, tuunaamis-askartelua tai vaikka korujen askartelua. Askartelu saa sydämen rauhoittumaan ja olon kevenemään. Niin se vaan on!

Ei maksa mitään, vaikka osallistutaankin jatkossa "tämä joutaa korttiin"-haasteeseen. Kiitos Siskolle haasteen jatkamisesta. Tässä minun toteutukseni viikon aiheesta:


Korttipohjan väritin itse. Itseasiassa tuo oli suttupahvin palanen. tämä joutaa korttiin, ajattelin. 
Kerran sain jotain atc-postia ja siinä kuoren päällä hymyili Minni hiiri. Irroitin kevyesti Minnin ja laitoin jemmaan. Tämäkin joutaa korttiin.
Paperisilppua... Sinistä pilkkupaprua. Palanen kaunista vintage-teemaista paperia. Niin pieniä kaikki, että joutavat atc-korttiin. 
Keskelle pränttäsin auringon säteet. Jostain roskispussista vissiin? Korttiin vaan!
Postimerkki vielä.. Pientä leikkelyä ja joutaa korttiin.

Siitä se sitten syntyi; Minnie Hiiri.

Ja kun askartelun makuun taas pääsee, ei auta muu kuin jatkaa... Ah, sormet liimassa, tussikynää käsissä, glitteriä kasvoilla, silppua sylissä... Elämä on! 

Mitä merimiehet tekevät, kun pääsevät satamaan?


Viinaa ja naisia! Eikös vaan. Heitetään ankkuri maihin ja otetaan avain kaikkien naisten sydämiin. 



Kommentit

Maca sanoi…
Kivoja kortteja!
Askartelu se on minullakin se henkireikä. Leilamumma haastoi tekemään työn mistä saa energiaa, Minä saan ainakin väreisstä voimaa.
Sisko sanoi…
Kiitos osallistumisesta TJK korttihaasteeseen! Hieno kortti tulikin noista kaikista pikkujutuista. =o)
Sisko sanoi…
Kiitos osallistumisesta TJK-haasteeseen! Hieno kortti syntyikin noista kaikista pikkujutuista! =o)