nuPPineulatyyny

Tämä tiPPuriton juiPPi halusi osallistua Alkukirjain-haasteeseen, jossa aiheena PP.
Kyllähän mieleen tupsahteli tuPPia ja taPPia, mutta halusinpas tällä kertaa pysyä Inspiksen omalla turvallisuusalueella, josta usein olen poikennut pois näissä valokuvaushaasteissa.

Valintani oli nuPPineulat.


Minun nuppineulatyynyssäni ei ole tällä hetkellä yhtään niitä tavallisia nuppiksia, koska vastikää järjestelin kaikki nauhat ja laitoin ne nuppineuloilla kiinni pahviläpysköihin. Siinä olikin iso urakka, mutta kannatti! Niin pitkään tuskailin, että miten ja mihin nauhat laittaisin, jotta ne inspiroisivat ja houkuttelisivat valitsemaan itsensä askarteluihin.


Nyt kaikki nauhat ovat laatikoissa lajiteltuina väreittäin. Näen nopeasti, missä on mikin väri ja minkälaisia nauhoja minulla on. Löydän etsimäni helposti ja voin nopsaan katsoa, että mikä sopisi juuri tähän työhöni. 


Ja siis nuppineuloilla ovat kiinni. 

Kommentit

-maiju- sanoi…
Kiva kun osallistuit taas!
Kukahan järjestelis minunkin nauhat noin nätisti...
Vilimarika sanoi…
Se on yllättävän mukavaa ja rentouttavaa puuhaa, kun ei kerralla tee koko työtä. Muutama nauha aina kerrallaan vaikkapa. Fiiliksellä.
Unknown sanoi…
Voi mahoton kun oot ollu ahkera ja järjestellyt nauhasi!!
Itselläni on oma askartelupöydän pätkä kodinhoitohuoneessa huutanut, kirkunut ja parkunut siivoamaan itseään jo ENNEN joulua. Tuon ajattelin ensin tehdäkin (siivoavani sen pöydän siihen uskoon että jouluna uskaltaa paremmalla mielellä käydä siinäkin huoneessa ilman että se pommin jäljiltä näyttävä pöytä rähjää sulle sen siivoamattomuuttaan ohi mennessäsi tai edes katsoessasikaans inne päin..)
Joo, armahdin itseni että ei tartte siivota jouluun mennessä...no nyt on mennyt jo 20päivää tammikuutakin eikä ole sen siivoukseen tarttuvaa inspiraatiota tullut vastaan...tokkohan tuleekaa...
Se on se hallittukaaos kirjaimellisesti. Mutta kun enää en mahdu sen pöydän reunallakaan mitään tekemään niin pian on tartuttava tuumasta toimeen ja tehtävä AIKUISTEN OIKEASTI jotakin sille. :D
Pirkkoinkeri sanoi…
Hauska nuppineulatyynykin sinulla on ja nauhat hienossa järjestyksessä. Omat pitemmät nauhat pysyvät suhteellisen hyvässä järjestyksessä, mutta sitten on se pätkälaatikko !!!