Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2013.

atc-sade

Nyt vihdoin julkaisen jo tovi sitten tekemäni ATC:t. Osallistuin yhteen haasteeseen, jossa piti tietyillä kirjaimilla tehdä atc-kortit ja lähettää ne eteenpäin. Itse en vielä ole saanut kortteja, mutta minä tein tällaiset. 
Tuossa on ekana tuo sininen perhoskortti. Kirjain oli S. siinähän on ihan selvästi SININEN HETKI.  On sulkakynää, sinisiipeä ja suloisia muistoja kesästä. 
Seuraavana A, josta tuli alakoulun ope. Alakoulun opehan opettaa aakkosia alaluokkalaisille, alkuopetuksessa. Aikamoinen alku. 
Sitten D-kirjaimen vuoro, johon aiheen sain Dianasta. Kaikkien aikojen prinsessa! Kaunis, viaton, herkkä, avulias... Ja niin surusilmäinen. Ja juuri kun hän löysi onnen, hän menehtyi. :( Ajatuksissamme aina!
Viimeisenä tuo alimmainen, jossa kirjaimena oli E. Etelähän se siinä! Linnut muuttavat etelään näin syksyllä. Itsekin haaveilen etelään menosta, mutta eipä siihen ole mahdollisuutta. Eletään syksy Suomessa. 
Tällaisia kortteja. Nämä siis kaikki menneet jo. 

Pöllömpi juttu

Olet varmaan huomannutkin tämän kaulakorun kaupan hyllyllä. Yksin sen ei enää tarvinnut siellä olla, sillä toinen pöllö lensi kaveriksi!
Atc-vaihto ja uutuus

Vaihdettiin Annitannin kanssa ylläriatc-kortteja ja sain omani tänään postista. Tässäpä Annitannin lähettämät mielenkiintoiset atc:t. 
Todella kauniita, hauskoja ja hurmaavia kortteja! KIITOS ANNITANNI!  Voimme vaihdella lisääkin sitten lokakuussa. :)
Tai siitä eteenpäin. Nythän on vaihtotauko minulla. 
Tuunasin pari omaa atc:tani ja niistä tuli tällaiset:


Plus yksi uusi:

Kauhukseni huomasin, ettei minulla ole enää juurikaan yhtään atc-kortteja valmiina! Alle 10!!!

Sisustus, jonka haluaisin

Kirjoitin eilen sisustuskauppojen tarjonnasta ja siitä, että mistä pidän ja mitä en haluaisi kodistamme. siitä se ajatus sitten lähti, että voisinhan näyttää kuvin ja tarkemmin sen vision, mikä mielessäni on sellaisesta sisustuksesta, josta tykkäisin eniten, ihan omassa kodissani. 
Minä rakastan värejä! Olkoon se sitten pukeutuminen tai sisustus. Yleensä sitä kuitenkin tulee laitettua mustat vaatteet tai ainakin housut. Tänään päädyin punaisiin farkkuihin ja RAKASTAN niitä nyt! Kotini, jos voisin sisustaa ihan miten vaan, välittämättä tilasta ja rahoista, niin olisi sielläkin värejä.  

Kun puhutaan väreistä sisustuksessa, mielikuva saattaa näyttää yläkuvan sisustukselta. Retro-tapetteja, värikäs sohva, verhotkin vaikka sitten eri paria. En kuitenkaan tarkoita värillä ja värikkyydellä ihan tuota! 

Kodissani voisi olla tehosteseinä maalattu jollakin värillä. Muut seinät valkoisia tai vaaleita. sitten sen tehosteseinän mukaan alkaisin miettiä huonekaluja ja tauluja jne. Jollakin tavalla…

Elokuun kauppakierros: sisustuskaupat

On minullakin haaveita. haaveita, joita ei ole tarkoitettukaan toteutuviksi. On kiva kierrellä nettikaupoissa ja katsella, mitä ostaisin tai miten sisustaisin kotimme, jos voisin. Ei ajatella nyt kuitenkaan mitään suuria kokonaisuuksia, kävisikö tuo ja tuo yhdessä kotiin, vaan ihan mitä kaikkea ihanaa nettiputiikeista löytyykään! Enhän minä ole ostamassa nyt mitään! Tuletko mukaani haaveilemaan? (Huom! sisältää tuotesijoittelua jolla ei ole sponsorien kanssa mitään tekemistä)


"Zalando"
Olen haaveillut lintuhäkistä olkkariin kattoon. Laittaisin sinne viherkasvin kasvamaan ruukussa tai kynttilän palamaan syysiltoina. Ehkä virittäisin jouluvalosarjan talveksi. Lintuhäkki on vaan jotenkin niin ihana, symbolinen ja katseen vangitseva. voisikohan se ovi jäädä kuitenkin auki? Ja lintu siihen ulkopuolelle istumaan? Vaikka katolle?

"Room21"
Minusta erilaisuus on rikkautta. Värit ovat rikkautta. Se, ettei kaikki näytä samalta kaikilla. Minun kotini ei olisi lehtien palstoilta,…

Thank you to all Inspiration´s readers!

Sivun katselut maittain
Suomi 30832 Venäjä 3887 Yhdysvallat 2100 Saksa 773 Ranska 387 Ukraina 359 Ruotsi 232 Britannia 141 Alankomaat 77 Puola 54
KIITOS KAIKILLE LUKIJOILLENI! THANK YOU TO ALL OF MY BLOG´s READERS!
Olen niin iloinen nähdessäni, kuinka monta lukijaa minulla todellisuudessa onkaan ja mistä te kaikki olette kotoisin!  Suomi, Venäjä, USA, Saksa, Ranska, Ukraina, Ruotsi, Britannia, Alankomaat, Puola...
Minä olen saanut lukijoita blogiini myös Turkista(4), Australiasta(1), Sveitsistä(1) ja Virosta(1).

SYNTTÄRIARVONTA

EDIT! ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Elokuu vaihtuu syyskuuksi ihan tuota pikaa. Pihlajanmarjat punaposkineen, tilhet puiden oksilla, kurkien muutto alkamassa. Pohjoistuuli pakottaa laittamaan pitkät vaatteet päälle pikkuhiljaa. Kynttilät syttyvät ja ah, nuotio ja tähtitaivas! 
Syyskuu on syksyn alkua. Se on sienisatoa. Se on Vilimarikan synttärijuhlaa! 
Minä rakastan juhlia. Lahjoja. Yllätyksiä. Iloa ja naurua! Minä rakastan sitä, kun ihmiset ovat hymyileviä ja onnellisia. Minä rakastan sitä, että saan ja että annan. Kuten muutama vuosi sitten, kun vietimme atc-livesynttärijuhlaani, silloinkin synttärieni kunniaksi jaoin lahjoja osallistuneille! nyt tänä vuonna en voi moista tehdä ja tämä muutto tosiaan sattuu samalle aikaa, joten päätinpä ilahduttaa teitä arvonnalla! annan siis kenelle tahansa mahdollisuuden voittaa synttärilahjani! AIVAN! Luit ihan oikein! Minä annan teille lahjan, koska minusta se on paras lahja minulle! Antamisen ilo!
Perinteisellä tavalla mennään!
1 arpa kommentista.  Anony…

Penispumppu aamiaispöydässä

Nyt on kaikki kirjat naputeltu kauppaan. Olipas siinä urakka! Ensin valkata, mitkä myydäänpois. Sitten valokuvata ne, katsoa kunto, ajaa koneelle, muokata kuvat oikeaan kokoon, naputella kirja kerrallaan kauppaan, otsikot, tekijät, kuvaus, hinnoittelu, tallentaa ne... No, menihän siinä kaiken kaikkiaan vissiin 5 tuntia!

Tänä aamuna heräsin armottomaan jysäriin. Silmät puolitangossa sirrittelin katsoa rakastani, joka kömpi ottamaan minut kainaloon. Se on paikka, jossa on aamuisin ennen heräämistä oltava. ;) Ihan pakko. ;) Takerruin oikein tiukkaan otteeseen ja mietin, kuinka onnekas olen.

Aamupalalla ajatukseni sitten lähtivät lentämään jonnekin ihan päättömyyksiin. No, onko sekään mikään uutinen?! Tuskin! Siinä piirakkaa ja kinkkua käsitellessäni, ajattelin penispumppua ja rintapumppua. Ok, vaatinee tarkennuksia? Siis riisipiirakkaa ja kinkkua siihen päälle, oli aamupalalla. Ja mitä nuo ko. pumput taas tekivät ajatuksissani, niin kerron kyllä tarkemmin, halusit tai et. ;)

Katsoppas, k…

Koruja

Tein yläkuvassa olevan medaljongin. Nostalgiaa. 

Jotain herkkää, jotain kaunista, jotain pientä ja kevyttä...

Sitä on tämä kahden riipuksen kaulakoru.


Ketjujakin onneksi on taas enemmänkin, joten medaljongit saa nyt ketjulla tai ilman, ihan kuinka tahtoo. 
Atc-korttejakin tein neljä kappaletta, mutta niitä en voi vielä esitellä. :) Sitten vasta, kun saaja ne on saanut.  Osallistuin nimittäin haasteeseen, jossa piti tehdä S-A-D-E-kirjaimilla atc-kortit. 


ARVONTA

Kipin kapin tilaamaan mitä tahansa ja osallistut samalla ihanan hemmottelupaketin arvontaan!

"Kauppaan"


Itkua, alemyyntiä ja atc-vaihtoa

Herkkyyteni huomaa mm. unistani tai siitä, että netissä leviävä USAlainen mainos sai kyyneleet silmiini. Toisaalta, voiko sitä videota edes katsoa kyynelittä? Mietin, että olisihan se kiva täälläkin julkaista, mutta kun lukijoistani en kaikista tiedä, kuinka herkillä te olette tai miten reagoitte mihinkin, niin mietin, jättäisikö näyttämättä sitä. Tänään kuitenkin tulin siihen tulokseen, jotta itketän teitäkin, mutta vain sinun itsesi niin halutessa. 
Huomaa, että kyseessä on tehty opetusvideo, eikä kyseessä ole oikea tilanne. Muta huomaa sekin, että tämä tilanne on totuudenmukainen ja perustuu tosielämään. Usassa lapsikuolleisuus helteessä on huolestuttavaa luokkaa! Asia kuitenkin on sellainen, että myös meillä tätä kannattaa miettiä. Ei mikään ihme Suomessakaan, että näin tapahtuisi, JOS lapsi jätettäisiin kesäkuumalla autoon! Tai vastaavasti lemmikki! Ihan missäpäin maailmaa tahansa! 
Katso video omalla vastuullasi! Saattaa herkempiä itkettää tai aiheuttaa muita tunnelatauksia. 
&q…

Ilo kertoa

Atc-vaihtoon tulee nyt tauko. Jatkan vaihtoa toisella kertaa. :) Surkuhan se on. Ei voi mitään, mutta välillä on muutettava verstas uuteen paikkaan. Uuteen tilaan.

Surkuttelusta ilotteluun! Hain tänään postista paketin, jonka tiesinkin tulevan. Olin nimittäin vastikää voittanut Kikin arvonnasta ihanan rouhean seinäkellon! Kaikissa ihanissa "kodin kuvalehti-kodeissa" on sellainen, mutta ei tietenkään meillä, joilla ei ole varaa sisustaa kotia mielitekojen mukaan. siksipä sitten pyysin onnetartani olkapäälleni istumaan ja kirjoitin Kikin arvontaan arpalipun nimelläni. Ja kas kummaa! Piakkoin sain kuulla voittaneeni tämän! JEE!Niin.. Voittamani kello siis piti tulla tänään, mutta hämmennys oli suuri, kun paketin avasin ja sieltä ekana käteeni tipahti 

Kauniin värinen pussillinen helmiä! siis mitä?! Ihana ylläri!  Ja helmien kanssa pötkötti paketissa jokin pussissa... Hmm.. ei sekään kellolta näytä...

Oi! Essu! Ja minkälainen! Tuollainen ihana, trendikäs, upea... Ja koska halus…