Siirry pääsisältöön

toiveista pula

Olen katsellut blogeja ja nähnyt monta toivelistaa joululahjoista. Ihania valkoisia tekstiilejä, harmaita, valkoisia ja hopeisia esineitä, astioita, merkkivaatteita... Mietin, että tekisinkö samanlaisen listan. Ihan itselleni inventaariota, mitä haluaisin. Aloin miettimään, mitä haluaisin. Kaivelin mainoksia esille. Mietin, mitä tarvitsen. Selasin netistä verkkokauppoja. Muutama tarvike tuli mieleeni, mutta olisiko sellaiset kovin innostavia joululahjatoiveita? Eräs siivoustarvike, tarvittava vaatekappale, huonekalu... Entä sellainen hauska, kiva, ihana, luksushemmottelua... Jotain, mitä voisi oikeasti ajatella vain ja ainoastaan itseäni varten?! tiedätkö, se listan teko jäi, koska en minä keksinyt siihen mitään sellaista, mikä ihan oikeasti olisi se "TÄMÄ MUN ON SAATAVA"-juttu! Ei mitään sellaisia WOW-elämyksiä tai TOSSA SE ON!-juttuja. 


Herää kysymys, olenko niin nirso vai onko meillä jo kaikkea? Mietin sitäkin, että miksi en saa tehtyä samanlaista listaa. Siksi, koska olen jo vuosien saatossa oppinut elämään ilman kaikkea maallista ja loppupelissä minulla on kaikkea tarpeellista. No joo, tokihan mieleen tulee yhä se taulutv ja yksi kapoinen piironkikin olisi ihana olkkariin saada, mutta ei meillä sellaisiin ole varaa! Sitä paitsi hyvin tuo Taalasmaan Ulla näkyy nykyisestäkin telkkarista! Joka arki-ilta se samaan nurkkaan tulee juoruamaan meille Pihlajakadun asioita. ajatella, jos telkkari olisi kevyt ja littana, löytyisikö Ulla enää eri nurkasta!? Vanhasta tottumuksesta töllättäs väärää nurkkaa! KÄÄK! 


Kyllähän sitä haluaisin Aaltomaljakonkin, sellaisen kirkkaan ja matalan version, mutta nekin ihan liian kalliita. Merkki toki maksaa ja arvostus Aaltoa kohtaan ja laatu, mutta meidän varoilla se summa menee mielummin laskuihin, kuin merkkilasiin. 
Yritän miettiä halvempaa ja tarpeellista tai ihan jotain turhaketta, mitä voisin ajatella itselleni hemmotteluksi. Koruja minulla on niin paljon jo, että voisin vuoden jokaisena päivänä pistää eri korut ylleni. No ok, tuo oli liioittelua, mutta pointti on se, että on niitä jo. Vaatteita  tarttesin, mutta yleensä ongelmanani on kokojen puute sekä hinta yhdessä. Jos löydän oikean koon ja ihanan vaatteen, se on sitten yli 20 euroa. Ei tietenkään paha hinta vaikkapa housuilta tai paidalta, mutta vähävaraiselle 20 euroa on turhan suuri summa. Tottahan töissä olevalle, jolla ei ole talolainoja tms 20 euron summa olisi ihan ok. Eihän sen alle juurikaan saa mitään toimivaa, kaunista ja sopivaa! Minulle unelma on alennusmyynti tai poistokori. Silti sielläkin sillä ON väliä, ostanko eurolla tätykät vai kahdella nuorekkaammat alkkarit vaikkapa. ;)


Juu juu, on nuo tätykkähousutkin ihan varmasti lämpöset, mukavat ja vaikka sun mitä. En minä sitä kiellä. Mutta ne eivät ole minun tyyliäni vielä. Jos koskaan. Siispä mielummin eläisin nuorempana nuorekkaana ja tätyli-iässä tätylikkäämpänä. ;D
Itseasiassa alusvaatteita voisinkin ajatella tarvitsevani ja haluavani. Samoin hupparitakki olisi kätevä.

Olen näitä toiveita miettinyt kauan. Pari kuukautta ainakin. voi että, olen miettinyt pääni puhki! Sitten tässä ja nyt, tätä kirjoittaessani, mieleeni alkoi pikkuhiljaa tupsahdella niitä maallisia toiveitani. WOHOO! ;) En siis olekkaan niin epäihminen, etteikö haluja löytyisi tavaroihinkin. Hyvä minä! 
Sädekehä hups tipahti.

Kuumailmapuhallin, kahvisaippua, alusasusetti, hupparitakki, dolce gustoon cappucinoa tai kaakaota, rekkitanko, ... 


Kyllähän näitä toiveita lopulta tuli kokonaisen listan verran. Olkoonkin, että moni niistä on yhteiseksi ajateltuja. Enemmän minua kuitenkin kiehtoo ajatus siitä, että jouluna olisi ruokaa pöydässä normiarkea juhlavammin ja pääasia että kummilapsille ja omalle lapselle on lahjat katsottuna. 

Nautin siitä, että voin olla vaan, kiireetön ja hyvä tunnelma.
Kommentit

Tuula sanoi…
Minä haluaisin uudet talvikengät, vanhoihin menee lumi sisään. Sitten nahkahanskat. Lihamyllyn... Kaikenlaista. Isännälle sanoin, että osta vaikka hyväntuoksuisia (tavallisia) suihkusaippuoita, niistä tykkään ;D Ja olisin täysin tyytyväinen! kohteessa toiveista pula
Katja sanoi…
Kyllähän tuo totuus on, että monta asiaa ilmankin tulee toimeen, kun kaikenlaista jo on. Ja ne luksuslistat tahtoo vähän nostaa karvat pystyyn, kun lukee blogeista.Jopa siinä määrin, että jätän lukematta, kun huomaan, että jaahas, tällä taas pukkaa toivetta.

Mutta monta asiaa on, mitä itekin tartisin. Silti hommaan lahjat niin lapsille kuin kummitenavillekin ja siirrän omia juttuja. Ehtiihän ne sitten joskus...

Minä odotan joulua erityisesti siksi, että yksi tyttäristä tulee jouluksi kotiin Brysselistä. Ollaan nähty viimeksi elokuussa. Ikävä alkaa olla jo kova.
Vilimarika sanoi…
Mieleeni tuli myös maastokengät. :D

Mutta olisi se kamalaa olla tavarapaljoudessa yksin! Tai ilman jouluperinteitä! Ilman ruokaa, tunnelmaa, tuoksuja, kynttilöitä... Ilman sitä rauhoittumista ja rakkautta. Minä niin kovasti toivon, että lapseni tulee myös käymään joulun aikaan tai että pääsemme reissaamaan hänen luokseen. Edes uuden vuoden aikaan, jollei ennen joulua.

Olen muuten huomannut, että monissa blogeissa ne toivelistat ovat hyvin samankaltaisia keskenään. Moni toivoo samanlaisia asioita, samoja sävyjä,designia ja merkkivaatteita. :)Mikähän on tämän joulun ykköstoive?!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…