Perhonen lentää liihottaa


Jos katsotaan kuvaa, voi siinä nähdä paljon erilaisia asioita. On merkkipäiväperhonen, johon kirjasin ystävieni syntymäpäivät kuukausittain, nimpparit ja niin edelleen. Kuvassa on saamani sydän viime vuodelta ja kalenteristakin näkyy pieni palanen. Mitä nyt tässä oikein kuvaan? 

Tarkastellaan hieman lähempää. Kuvassa voi nähdä eri värisiä helmiä. Voi nähdä pienen pienen mökin ja savupiipun. Voi nähdä sanan LOVE, eli rakkaus. On postin vesileimat piirrettynä. Juu, en ole tyytyväinen tähän kanteen missään nimessä, joten jossain vaiheessa tämä merkkipäiväperhonen lakkaa lentämästä tällaisena. todennäköisesti se muuttuu joksikin muuksi ihan kokonaan. Mutta miksi kuvaan tätä?

Ajatellaan vielä eri tavalla tätä kuvaa. Katsotaan perhosen muotoa. voit nähdä siinä erilaisia kirjaimia kirjoitettuna, mutta eikö tuo perhonen itsessäänkin jotain kirjainta muistuta?! Minusta se on M-kirjain kokonaisuutena! 

Tällä perhosella lähden mukaan 1234-haasteeseen M-kirjainta esittelemään. Numeraalia en kuvaan tunkenut mitenkään, mutta periaatteessa onhan tuossa 3 eri esinettä. 



Kommentit

RH sanoi…
Näen ja hahmotan siinä perhosen muodon lisäksi kolme muutakin ämmää, että numeraalikin on kyllä vahvasti mukana.
lepis sanoi…
Minä näen myös nuo toisetkin ämmät. Suloinen!
mama sanoi…
Onhan tuossa enemmänkin noita ämmiä! Oikein hyvä joulua!
pappilanmummo sanoi…
Perhosämmien keksijäle hyvää joulua
Taiska sanoi…
Kaiken muun lisäksi siinä on M! ;)