Kalenterista kortiksi

"Arjen ilon kortistossa" leikellään kalenterista atc-kortteja. Minun korttini ovat tässä:


Tammikuusta jouluun, niinkuin kalenterissa on kuukaudet, päivät ja koko se kirjo nimipäivien ja muiden merkintöjen kanssa. ajatuksena se, että "ihminen ehtii mitä hyvänsä, kunhan ei vaan liikaa kiirehdi. Pisteet kerää kotiin kokonaan se, joka sekoittaa yhteen hyödyn ja huvin". 



Tämä koko seikkailumme on Elämän mittainen taival. 
"Mitä auringonpaiste on kukkasille, sitä on hymy ihmisyydelle. Pikkuseikkoja, se on totta, mutta elämäntaipaleella niistä koituva hyöty on kiistaton". 
Miksi me käyttäisimme energiamme ja elämämme riitelyyn, motkottamiseen, nyrpistelyyn ja kaikesta valittamiseen, kun voisimme hymyilläkin? Antaa lahjaksi sen ilmaisen, mutta tärkeän asian: Ystävällisyyden! 



"Paljon enemmän saa aikaan sillä, että avaa oven, kuin sillä, että ajaa Alfa Romeolla pihaan". Näiden Samuli Putron sanoin toivon teillekin avoimia ovia onneen! Onnen avoimet ovet!

Kommentit

Funchis sanoi…
Kiitos osallistumisesta. Kauniita ovat korttisi ja niin hienot mietelauseet ! Huomioin, että kivasti olit sijoittanut joulunalusviikoille sen "ihminen ehtii" -ajatuksen.
Funchis sanoi…
Kaunis on kolmonenkin. On sulla vaan ollut upea kalendaario kohta jo "männä vuonna". Minun ajanlaskuni kulki melko tylsän Savon Sanomien (anteeksi savonsanomalaiset ideanikkarit) kierreselkäkalenterin avulla. Mutta savolaesia sutkaaksia siinä kyllä viljeltiin.
Vilimarika sanoi…
Kiitos. :) kalenterimme oli ja on tulevanakin vuotena positiivareitten iso, kaksipuoleinen arkki. Puoli vuotta aina puolellaan, pienet kuvat ja mietelauseet reunoilla, kalenteri keskellä. Juliste. Sillai epäkäytännöllinen ettei kovin moneen paikkaan sitä saa teipattua/niitattua, mutta ilmaislahjaksi oikein hyvä ja tykkään lueskella niitä ajatuksia uudestaan ja uudestaan.
Maca sanoi…
Hienoja kortteja!