Joulukalenteri luukku 4

 "JOULUKALENTERI"

Neljäs luukku aukeaa, hip hip huraa!


Kuusen oksalla tuttuja hahmoja...


avataan paketti äkkiä!


Kasapäin leimattuja kuvia!

"Miukulalle" kiitoksia! 


Päivän tarjouksena uutukainen puu-rannekoru!

Koru on joustava ja kerroksia on kolme. 

Välissä hopean väriset kehikot. Puna-vihreät puuhelmet.


sopii hyvin 18-20cm:n ranteeseen. tosin jouston varaa on enemmänkin ja ohkasempaan ranteeseen tietenkin väljempi. 

Nopein kommentoi ja laittaa sähköpostia "JOULUKALENTERIALE" koodilla. 
Tänään yhdelle nopeimmalle hintaan 7€ sisältäen postituksen! Huomenna tämä siirtyy yleiseen myyntiin hintaan 8€+postarit(1,50€), joten tänään säästät 2,50€!

YKSI KAPPALE! Nämä tarjoukset menevät yleensä HETI!



TARINANI: Commando

"Pimeys laskeutuu päällemme. Yöllä kaikki kadun äänet muuttuvat täysin. Autojen kirskuvat jarrutukset lakkaavat ja tööttäilyt ja renkaiden ulvonnat. Jostain yökerhoista alkaa kantautua puistikkoon musiikkia. Jazzia toisaalta, toisaalta discorenkutusta. Ihmisten ääniä, naurua ja korkokenkien kopsetta. Lasten nauru puistossa on lakannut. tuhannet valotuikut syttyvät kerrostalojen ikkunoihin. Katuvalot syttyvät kadun reunoille. Tunnen ilman viilenevän hitusen. Istun puiston penkillä ja katselen kaupunkiin päin. Otan repustani mustan villatakin ja mustan pipon. Ne lämmittävät minua. Haluan hetken vielä olla rauhassa. 
Katselen mustaa hahmoani ja tuumaan naurahtaen, että näytän siinä puistossa pimeällä ihan commandolta. Punaiset farkkuni siinä lisänä saa naurahtamaan entisestään. Olen bionic commando! :D 
Teen muutaman hassun liikkeen robottimaisesti itseäni huvittaen lisää. 
Jaa jaa... Taitaa olla aika lähteä nukkumaan."



Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Muistin että sinullakin taitaa olla adventtikalenteri jota voi ajankulukseen seurailla joten laitan sunkin blogis mun adventtikalenteri linkki vinkki listalle.
Ihanan virkistävää lukea sun turinoitas, viime viikot kun olen viettänyt vainaiden parissa kirkonkirjoja netissä selaten niin ihan elävä ihminen tekee vaihteeksi terää varsinkin tollanen jolle aina sattuu ja tapahtuu ja joka osaa kertoa päivistään, arkisistakin noin mehevästi kun sinä.
Tänään olen muutenkin ollut "elävien kirjoissa" kun päätin sit kuitenkin tehdä tänäkin vuonna joulukortit eläville sukulaisille ja ystäville, onhan ne kuitenkin tärkeempiä ku kuolleet.
Vilimarika sanoi…
Hienoa, että muistit näinkin alussa, niin pääset seuraamaan mitä luukuista löytyykään. :) Ja kiitos. Kiva, jos toisetkin tulevat luukkujen pariin jännittämään.
Kiitos, viime vuonna oli yksi säe joulutarinaan päivittäin lisää, nyt kokonaan omia tarinoita ja päivittäin uusia. Katsotaan, saanko tehtyä joka päivälle oman.
Vai kuolleiden piiri siellä.. Kovin on ankeat ajat sinulla. Synkkää ja pimeää. Tule hetkeksi valoon ja iloon. Saitko muuten kortin jo?
Jokainen on tärkeä, elävä ja ei enää elossa oleva, mutta totta, että eläessä ne kortit ja muistamiset tahtoisi saada jokainen, eikä sitten, kun aikaa ei enää ole niitä katsella ja kuunnella. Uskon kuitenkin siihenkin, että kuolema ei ole loppu, vaan uuden alku. Niin on vahvat tuntemukset ja merkit siitä, että en voi kuin uskoa siihen.