Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri, Luukku 17

Enää viikko jouluun! Kuinka tämä aika rientääkään nopeaan! Ja kohta sen jälkeen uusi vuosi ja raketit paukkuvat taivaalla. Ihan käsittämätöntä! Vuosi 2013 jäämässä pian taakse. Historiaan! Ja niin paljon ihania asioita kuin tähän vuoteen on mahtunutkaan!

Voisinko jopa sanoa, että tämä vuosi on ollut elämäni paras vuosi! Olen saanut lapseni pois sairaalasta ja asiat ovat järjestyneet parhain päin, rakkaani on selvinnyt hengissä vakavasta sairaskohtauksesta, itse olen yhä tolpillani... 

Kaiken lisäksi meillä on ihana koti nyt, jossa on hyvä olla ja tunnemme olevamme KOTONA! Nyt meillä on saunakin.  Ilman apua tämä olisi ollut mahdotonta! Olen niin hämilläni siitä, että joku voi oikeasti välittää meistä näin paljon!

Tämän vuoden aikana olen saanut uusia ihania ystäviä blogin kautta ja olemme saaneet teidän ansiostanne ihania lahjoja! elämämme on helpottunut ja saanut paljon extraa, luksusta, laatua... Ihan teidän ansiostanne! Niin koriste-esineiden, herkkujen, vaatteiden kuin askartelutarvikkeidenkin muodossa! Lisäksi meille ilmoitettiin, että valitkaa matka, maksamme sen puolestanne! SIIS WTF?! 

Olemme päässeet pari kertaa leffaan tänä vuonna ja kahvilaankin kerran. Ihan huikea fiilis! 

Suuria huolia ja paineita on otettu pois harteiltamme. Meille on annettu mahdollisuus edes hetkiseksi nauttia ja kerätä voimia. Hieman lähemmäs sitä, mikä olisi normaalia elämää. Nauttia, huilata, rentoutua... Hemmotella ja tuntea olevamme tärkeitä ja arvokkaita ihmisiä! 

Kiitos rakkaat enkelimme! 

Kiitos kuuluu myös päivän luukun lähettäjälle:


tietysti paketin päällä ollut naru talteen! Itseasiassa olen tekemässä yhtä projektia, mihin tämä naru sopii täydellisesti! 


Paketin sisältö pursuili helmiä ja riipuksia, helmihattuja ja värien ilottelua! 

Paketin lähetti "MerjaHannele"

Kiitos!!!!

Joskus aikaisemmin tein itselleni kaulakorun, mutta sen riipus ei sitten istunutkaan mielestäni niin kuin piti. Ja jollen ole itse tyytyväinen, ei se sitten ole hyvä missään muotoa. Siispä muokkaamaan riipusta ja Jipeltä saamani onnenkristalli pääsi nyt lähemmäs sydäntäni. Nyt saan aina voimaa mukaani, minne kuljenkaan tämän kaulakoruni kanssa. 

Päivän tarjous olkoon tämä paketti:


Kaikki kuvassa olevat tuotteet TÄNÄÄN YHDELLE hintaan 30€ ja se sisältää jo postimaksutkin
Magneetteja, liitutaulu, korttipohjia, leimasimia, runokirja, helmiä, kaulakoru, kuvioteippiä, korttikuvia, koristeristi. Lisäksi laitan pakettiin TÄNÄÄN Yllätyksen, jonka voit valita itse! A)Koruyllätys, B)askarteluyllätys tai c)kirjayllätys. 

Kommentoi tähän halutessasi paketin ja laita sitten tilaus vielä sähköpostilla minulle. 
somanyinspiration@gmail.com

Mitään muita kuluja ei siis tuohon 30 euroon tule! Tarinani: 

KIPIÄISEN MATKASSA

Olen pienen pieni kipiäinen. En tiedä, olenko ötökkä vai menninkäinen. saat itse valita, millainen minä olen. Olen kuitenkin pienempi, kuin sisilisko, nippanappa muurahaisen kokoinen. väritykseltäni olen keltaisen harmaanmusta ja minun silmäni loistavat sinisinä. Siipiä minulla ei ole. On vain kuusi vikkelää jalkaa ja pikkuriikkinen häntä. Olen kasvissyöjä ja pesin pesäpuukoloissa. Talvellakin olen hereillä, ainakin päiväsaikana. 

Minun päivään kuuluu monia asioita. Haluaisitko tulla mukaani seuraamaan päiväni kulkua?! 

Minä herään aamuvarhaisella. Silloin aurinko alkaa sarastaa ja ensimmäiset linnut sirkuttaa aamu-unisina vielä. Minäkin olen aamu-uninen, mutta on noustava hakemaan ruokaa. Kiipeän ensin pesäpuun kolon aukolle, tarkistan tilanteen mahdollisia vaaroja varten ja sitten hus pois matkaan! Kipi kipi, minä vikkelin jaloin kipitän puun runkoa pitkin alas. Aina niin pitkälle polkua pitkin matkaan, jotta pääsen ateriani keräämään metsän laidasta mättäältä. Ahomansikoita, lakkoja, mustikoita.. Sieniä ja sammalta. Talvella jäkälää, havun neulasia ja kaarnan namikasta pintaa. Vähän kuin sinä söisit leipää. 

Sitten minä huomasin, että tuollahan on iso hämähäkki! Menin moikkaamaan sitä! "Moi hämis" minä sanoin! Hämis katsoi minua ja murahti, ettei tollaset kirput hänelle puhuttele. Esittelin itseni; "Pirkkis, ei mikään kirppu". Hämis nauroi katketakseen. Hänestä Pirkkis kuulosti just niinnaurettavalta, kuin näytinkin... Sen mielestä. Kirppu-Pirkkikseksi alkoi minua nimittää. 

Minä haluan näyttää hämikselle, että olen suuri ja vahva! Etten ole pelokas enkä jonniinjoutava kirppu. Olen oikeasti tärkeä yksilö tässä maailmassa! 
Ja niin aloin miettimään keinoa näyttää se sille.

Päivällä keräsin varastoon ruokia. Siivosin pesäpuun koloa. Lekottelin auringossa omissa ajatuksissani ja otin päikkäritkin. Varoin ihmisiä, etteivät tallaa minua kuoliaaksi ja toivoin hartaasti, etteivät kaataisi minun pesäpuutani. 

Sitten kuului huuto! Pinkaisin matkaan ääntä kohti! Näin hämiksen tuhannen solmussa omassa verkossaan! Joku ihmislapsi oli sotkenut kepillä hämiksen seitin ja siinä samalla hämiksen seittiinsä sekaisin! Nyt se ihmislapsi aikoi keihästää hämiksen! KAMALAA!

Minä en aikaillut hetkeäkään! Hyppäsin seivästä heinän korrella ja suoraan ihmislapsen päähän! Puraisin niin kovaa kuin vaan jaksoin ja siitäkös se ihmislapsi parahti! Se heitti heti keppinsä pois maahan ja minä livistin lähellä roikkuneen oksan kyytiin. Juuri ajoissa! Ihmislapsen käden lähes huitaistessa minut! Ja se ihmislapsi alkoi kiljua niin että korvia särki ja se lapsi pinkoi äitiihmisensä luokse. He jatkoivat matkaansa ja minä mietin, että miten saisin autettua Hämiksen irti. 

Hämis katsoi anelevasti minua. Se suorastaan vapisi pelosta. Olihan se just selvinnyt kuolemasta! Ja minä menin seitin eteen roikkumaan jaloistani pää alaspäin, otin havuneuloilla seitin kerrallaan irti, kuin kutimilla konsanaan, ja yksi kerrallaan ne irtosivat sanoen PING. Ja kohta oli Hämis vapaa mies!

Se ilo ja helpotus, mitä Hämis koki, oli valtavaa! Se kiitteli, se kumarteli minulle, se lausui kohteliaisuuksia ja se syleili. Olin ihan läpimärkä jo hämiksen kuolasta! Ja sitten se tapahtui! Hämis pyysi anteeksi minulta! Sanoi, että olin Pirkkis-suuri ja mahtava! en mikään kirppu! Ja siitä minä pidin ja punastuin yhtä aikaa! 

Meistä tuli ystävät Hämiksen kanssa! 

Painelin lopulta illalla pesäpuun kolooni ja painoin pääni sammaltyynylle. Viimeiset ajatukset ennenkuin nukahdin olivat: Pienikin voi olla suurta! Minä olen sankari! 

Ja niin minä nukahdin onnellisena ja väsyneenä uneen. 

Vielä yksi lahja, jonka haluan esitellä ennenkuin lopetan tämän päivän postaukset. 

Etirelin collegehousut!

Nämä housut kävin postista hakemassa ja yhtään en tiennyt, mitä paketti sisälsi, ennenkuin sen avasin. Hämmästys oli niin suuri! Kuinka voi olla aivan oikean kokoiset?! Upea väri! Ja kuinka voi lähettäjä tietää, että mulla on toiveissa ollut jotkut tämän tyyppiset, mutta ei vaan ole ollut varaa ostaa?! 
tämä joululahja sai kyllä sanattomaksi ja haukkomaan henkeä! 
KIITOS SATU KOO!!!

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
HUH, HUH MIKÄ PAINAJAINEN.Minä haluaisin ostaa tuon tarjoamasi 30e paketin, laitan sulle viel sähköpostii
SatuMaria sanoi…
Kiva, että housut olivat mieleiset :) Leppoisaa joulunaikaa!
Vilimarika sanoi…
Paketti myyty! Kotilaiska, kerro sitten, mikä yllätys sinua eniten miellyttää.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…