Nukkeni saa uudet vaatteet!



Nukellani oli ongelma, sillä siltä puuttui oikeankokoiset vaatteet ihan kokonaan. Päätin yrittää auttaa nukkeani ja kysellä avuliaita ompelioita, neulojia, virkkaajia tai mitä niitä käsillä tekeviä ihmisiä onkaan plus heitä, joilla on vanhoja tai uusia joutavia nukenvaatteita, jotta olisiko joku niin kiltti, että tekisi kanssani vaihtokaupan. Lahjoittaisi nukelleni sopivat vaatteet ja saisi palkaksi siitä valita itselleen korun.

Näitä avuliaita käsillä tekijöitä ilmottautui kaksin kappalein mukaan kisailemaan ja olipa kyllä niin upeita ideoita, että vaikea oli niistä valita se parempi. PAREMPI?! Hyvänen aika! Ei voi edes valita parempaa, sillä toinen oli niin kokonainen asusetti, että olisi kaikki mahdollinen siinä mukana ja toinen oli niin upea juhlakokonaisuus,joten tyylit olivat ihan erilaisia. IHANIA!

Valintakriteerini ovat seuraavanlaiset:
Nukkeni tarvitsee asun tuon liian suuren paidan tilalle. Valitsemani asukokonaisuus on hurmaava, kaunis, nukkemainen ja värimaailma miellyttää minua kovastikin. Kokonaisuus on houkutteleva. Kangasmallit sopivat sekä makuuni että nuken makuun. ;) Lisäksi nukenvaatteiden säilytys olisi nuken päällä, eikä piilossa kaapissa.

Kriteereihin toki sopisi molemmat, mutta toisessa ehdotuksessa asusteita oli sopivasti yhdelle nukelle.
Voittajaksi valitsin siis Macan asusteet.

Kiitos osallistujille ja onnea Macalle! Laitan sinulle sähköpostia, jossa selvitellään mitat ja käytännönasiat sekä pääset valitsemaan korusi. Koruvaihtoehtoja on kaikenkaikkiaan 5 erilaista!

Viltsu & nukke-nimetön

Kommentit

TiinaJ sanoi…
Ihanaa että nukkesi saa uudet, hienot vaatteet :)
Maca sanoi…
Jaa, nyt aukeaa ihan uusi sarka. Taidan perustaa nukkebutiikin. Tai jos ensin katsotaan, osaanko ommella, mitä olen suunnitellut.Kiitos Viltsu ja nukke-nimetön.
Vilimarika sanoi…
Maca, laitoin sähköpostia jossa kysyn mitoista ja jossa koruja valittavaksesi.